IDAG ÄR DET NYÅR!

Inatt smäller det, SJUKT TAGGAD


nu är det klárt!

Blev klar med alla desserter för ett tag sedan, Cheesecaken måste stå i frysen tills imorgon, kiwi sorbeén likaså, jordgubbarna är i kylen och ser otroligt delikata ut, ser verkligen fram emot att få äta dem! Tjuvsmakade en jordgubbe och lite av sorbeén, det var otroligt gott, så ni måste få recepten!

Lägger upp recept och bilder på dem imorgon! (Och massa bilder från nyår i övermorgon eller någon dag efter!)

                                              Men här är ett litet smakprov:



Marie kom och hjälpte till med allt dessertpyssel vi två bestämde oss för att avsluta dagen med en promenad till Bruno's solarium och sola (man måste ju se lite snygg ut i sin nyårsklänning!) och tog sedan en promenad till Louise innan vi gick hem till oss själva igen.. Nu ska jag göra klart det sista inför nyår och funderar fortfarande på att göra en champange sorbet, låter som en bra nyårsdessert men vet inte om det skulle smaka så bra, duger nog med riktig champange och lite jordgubbar istället.

Imorgon blir det invigning av min första outfitbild på min nyårsklänning, haha!

CIAO

Dessert time!

Ja vi var ju och kollade på twilight, vart lite besviken med tanke på vad jag hört, men filmen var trots det bra!
(Tror jag klev in i biosalongen med lite höga förväntningar) 4/5 toasters! mwaha

Imorgon är det NYÅR! Och jag ska ju som planerat först äta middag med Jenny och Marie, dom satte mig dessert fixare, Så nu ska jag precis börja baka och fixa:

Cheesecake, (dessert)
Chokladdoppade jordgubbar (till skumpan)
Kiwi sorbet,
(dessert, nyttigare val)

* Om resultatet blir bra lägger jag upp recepten sen!

Wish me luck!

Stella undrar: Boobies lr Groupies?

Jag har undrat i evigheter vad dom egentligen säger i Pussycatdolls låt : When I grow up.
Säger de verkligen boobies? De låter så, Någon nämnde att de egentligen säger Groupies.

Döm själva:

When I grow up I wanna be famous, I wanna be a star, I wanna be in movies, When I grow up I wanna see the world, I wanna drive in nice cars, I wanna have....(?!?!)..

Hårinpackning och ansiktsmask:

Björn Axén hårinpackning, min personliga favorit! Luktar underbart, med en uns av cocos.
Nivea ansiktsmask, helt okej. Fräsch!



Denhär bjuder jag på:


Hörs senare!

Tidig dag

Åh, första gången på lovet jag gått upp innan tolv! Vaknade redan halv åtta!! (Ganska stolt.) 
Detta har inneburit att jag redan hunnit ta en promenad i den vacka iskalla vintermorgonen, fixat naglarna och ska alldeles strax sätta i en hårinpackning och dra på en ansiktsmask. Ah så kul att skämma bort sig själv!

Ska in till Uppsala och kolla på nio bion! Bokade biljetter redan igår:





SNART NYÅR! Wohoo!  CIAO

Till Sandra: Nej det är faktiskt första gången jag ska se Twilight! Ser verkligen fram emot det eftersom alla sagt precis som du; att den är jätte bra! ;)

Bio

Imorgon blir det bio med Marcus, Niclas och Louise, vi ska se Twilight. Ska bli skoj!

TRE DAGAR

Tre dagar kvar till nyår, sjukt taggad.


j*vla kväll..

Efter att ha suttit hos Jenny och myst igår skulle jag tagit en promenad hem för att sedan gå till Marie, inget gick som planerat och allt slutade i kaos. Marie är sjukt förbannad på mig och jag har gjort saker jag inte borde som idag är en illamående ångestkänsla djupt ner i maggropen, på vägen hem från Simon J (vars lägenhet jag spenderade min lördags natt i med ett litet sällskap) lyckades jag sluta andas och svimma också, Tur att S var där och hjälpte mig att återfå medvetandet.. fifan för vodka...


Gör inte samma misstag som jag!

KOM ALLTID IHÅG ATT DRA FÖR GARDINERNA NÄR DU SPRINGER RUNT NAKEN/HALVNAKEN
(om du inte gillar att folk tittar på dig vill säga)

Jag stod vid min garderob i underkläder och letade efter kvällens outfit, efter ett långt tag rotandes kollar jag ut genom fönstret, och där står han, en kille i huset mitt emot står och glor helt ogenerat på mig! Jag slänger mig osmidigt på golvet och drar sedan igen gardinerna där ifrån...

Usch

Packa ner hela sitt liv?

Som jag nämnt tidigare så är det flytt på gång och idag ska jag börja packa..
Herregud, vet inte vart jag ska börja.. Hur får man med allt man äger i några lådor? Aldrig flyttat såhär förut.
Jobbigt!


skolåda.


Man blir ju tårögd!

Louise visade mig ett galet bra klipp från youtube..
De handlar om ett par som räddar en liten lejonunge som de hittat till salu i en trång liten bur, men han växer sig så stor så snabbt att de måste skicka honom till afrika och vildlivet.. Efter ett år bestämmer de sig för att hälsa på honom, de får veta att han inte kommer känna igen dem och att han blivit ledare för en egen flock och kommer vara som vilket vilt lejon som helst....... Men dom åker dit iallafall.....
Ni måste se vad som händer när de träffar Christian (som de döpt lejonet till).


kända bloggar


Stina-lee, med båda fötterna på jorden, läser man bloggen får man en bild av en sjukt härlig tjej med bra personlighet. Allting kretsar inte kring hennes blogg.. och som pricken över i:et är hon otroligt snygg!
Hon skriver en intressant, genuin blogg! Och jag tror helt klart att hon kommer bli nästa bloggerskan att erövra media!







Blondinbella, tyvärr. Hon är en bra bloggerska men bloggen har stigit henne över huvudet, hon har lyft från jorden och kommer snart bara vara en s.k. fjärt i rymden. Hon har haft sin tid i rampljuset.. (dock, bra bloggerska)




Man vad vet lilla förvirrade jag?

trött dag

Sömnade ganska sent igår, kring fem-sex på morgonkvisten.

Jag ligger och sover i min underbara säng med mitt underbara duntäcke och mina perfekta kuddar...
Helt plötsligt slänger sig någon över mig, skrikandes och gormandes, med en mildrare hjärtinfarkt lyckas jag iallafall sansa mig och där är hon, den efterlängtade Marie!  (Hon har vart i Thailand i två veckor)  Massa kramar och överdramatiserade 'jag älskar dig' senare gör jag mig iordning och vi tar en promenad till henne, klockan är väl ca halv tolv, vilket innebär att jag fick sova ca 5-6 timmar inatt, slitet.
Vi pratade ett tag över en cigg, sedan skulle hon till sin pojkvän och stanna där för kvällen.. hon lämnade en sur flicka när hon satte sig i sin pojkväns bil.

Jag samlade mig, lyssnade på lite bra musik tog en till cigg, packade mina träningsgrejer och gick till gymmet istället. Sprang på bandet och körde lite styrka till dunkande musik.. Sköööönt.

Nu har jag precis ätit en maffig middag och ska strax iväg och möta Rulls...




Tider som man aldrig återfår.. Idag är det lätt att säga att man skulle tagit vara på tiden, önskar verkligen jag gjort det.
Människor man aldrig kommer få återse, människor som förändras och som man aldrig kommer ha samma förhållande till igen. Samtidigt nya bekantskaper, man inser vilka som var ens riktiga vänner.
Saknar det som en gång varit, man samtidigt ser jag fram emot vad framtiden har att erbjuda.


Jag vandrar vidare i öknen, för att finna en ny oas..


Nu sticker vi!

Snart skall jag ta en promenad till louise, först ska jag käka alla vindruvor,(min middag för idag) sedan sticker jag! Det är ju känt att vindruvor är laxerande, men wish me good luck!  CIAO

Julafton och leksaker

JULAFTON! Vilken härlig dag det har vart bortsett från mystiska oförklarliga sms från mitt ex har dagen vart fantatisk! Har fått allt som stod på min önskelista och fick umgås med mina kära familj utan några gräl för en gångs skull!
Nu skall jag krypa ner i sängen och läsa i boken jag fick.. Hoppas alla haft en lika underbar jul som jag!


Nu räknar vi bara ner till nyår.. 6 dagar kvar!

CIAO

Sparka på drottningens väska?

Pappa och jag satt i allrummet och kikade lite smått på bingolotto, då drottning Silvia dyker upp då berättar pappa en ytterst chockerande och intressant historia:

Min pappa arbetar som flygtekniker på Arlanda och har rest runt hela världen...
badat i döda havet, levt i USA, spenderat tid i Tyskland, Ryssland, jaa, i princip alla ställen man kan tänka sig..  Han har också fixat många plan till både B och A kändisar.. 
Till exempel: Han hade hand om kungaflyget till Island... Piloten ville att pappa skulle komma till cockpit och kika på en teknisk grej, då råkar pappa till all förfäran sparka till drottningens väska.
Så här förklarade han det för mig, jag citerar:
 "Den där kärringen hade lämnat väskan mitt i gången, sen när man råkar sparka till så får man skulden, hon såg ju jäkligt sur ut, medans kung gustav såg helt oberörd ut. Nej då var man inte särskilt populär!", en lätt suck och ett lätt skratt.

Ja du, tänka sig vad världen är liten, sparka på drottningens väska. Ha! Det händer jag bara en gång i livet, om någon gång!



På tal om drottningen, så kan jag garantera att hon gjort ansiktslyft efter att ha sett henne på bingolotto!

Små barn stora julklappar..

Det har vart lite små hektiskt idag. vad jag ljuger, jag har bara degat i soffan även fast jag egentligen har mycket att göra.. Mamma kom nyss, hon hade tydligen vart ute och julhandlat de sista julklapparna...

Julklapparna var en aning större än vad jag väntat mig..

Men småpojkarna verkade nöjda..


Middag nu, CIAO

julgranar och rädda män

Har vart den bråkigaste och envisaste ungen i hela världen idag, allting börjar med att pappa kommer in vid tolvtiden och drar upp gardinerna och kör sin utslitna replik:
- "NU ÄR DET MORGON DAGS ATT SLÄPPA IN LITE MORGONLJUS".
Jag mumlar tyst och ber honom dra åt.. ja.
Sedan tvingar han upp mig för att trycka i mig frukost hämta lillebror och åka och köpa en julgran.

Väl utanför plantagen:
Jag står med min alldeles för stora byxor och lillebroderns (stor lillebroderns) tjocktröja och ser allmänt sur och ghetto ut. Då kommer en man snubblandes med en hel del grejer i famnen och plötsligt tappar han något. Min lillebror kommer samtidigt som han tappar den och ställer sig brevid mig och frågar om inte jag ska hjälpa honom...
'Hjälp honom själv' tänker jag surt, det kändes nästan som om han kunde läsa mina tankar med tanke på att båda börjar gå emot den stressade mannen..
Han kollar upp mot oss, hans ögon fylls av skräck, han sliter åt sig föremålet som ligger på marken tappar något annat men låter det ligga och halvspringer till sin bil.. Så var det med fördommar, jag var medveten om att jag var osminkad.. men hur hemskt kan det ha vart?...


En massa svordommar och några sura miner senare hittar vi en kungsgran trycker in den i bilen och rullar hemåt.

Imorgon ska jag slå in lite fler julklappar, göra juluppsättningar, klä granen, koka skinka och göra pepparkakor med småbröderna.. Här är en bild från gårdagens pepparkaksbak. Avskyr denna högtid med en stressfaktor på 100!


Fick däremot lite tidiga juklappar idag som gjorde mig en aning gladare:
Helena Rubenstein foundation Biscuit is my colour.
Och Parfym från DKNY, har blivit en klassiker nu dock en favorit i repris för min del..

HR


Fånga dagen!

CIAO


pepparkakor och ansiktsmask

Blev inge julgranshandel idag med tanke på att jag vaknade klockan sex på kvällen, (jag hatar att vända på dygnet och inte få se solljus men jag kan inte rå för det!)
Idag har jag slagit in julklappar och skrivit julkort och precis slutfört ett rejält pepparkaksbak, fyllde två stora burkar med grisar, hjärtan och gubbar. Nu skall jag applicerat en fet ansiktsmask och luta mig tillbaka med massa bra julfilmer..

CIAO

TBS avslutning:

Tänkte bjuda på lite bilder från avslutningen jag talade om:
Från vänster till höger: Glada miner, födelsedagssånger och Soloframföranden. Riktigt fin avslutning må jag säga!
God jul och Gott nytt år till alla på Thorén Business School.
glada jenny, harrå och olle
emilia k och sinclair sötja må han leva - martintess och stinasinclair sjunger

Skissa är en del av mig...

Har jag glömt att nämna min passion till att rita? Tror det, iallafall, vet inte varför, det har bara alltid vart så att jag gillar att rita, skissa främst..

Tänkte bjuda på två snabbskissar nu inatt och några gamla godingar som har hängt på min vägg i ett par år nu..
använt min usla mobilkamera för att fotografera.


De första gjorde jag lite snabbt ikväll som en tidsfördrivare, vääntar fortfarande på att pappa ska ringa så vi kan åka och köpa julgranen och få det gjort...
Den där i mitten är en gammal bild som jag skissade för att visa min mamma på ett ungefär hur skorna jag ville ha skulle se ut, jag gjorde skissen ganska avancerad... men jag kände att varför inte vara specifik om man nu kan?
Den sista bilden må vara ganska deprimerande, men jag skissade den när det hade tagit slut mellan mig och mitt ex...

CIAO

Ögongodis.

När jag var nio år då var det Leonardo Dicaprio efter att ha sett Titanic som höll om mig i mina drömmar,
åh, vad jag brukade drömma att jag hette Rose och att Jack bara var min.....
bebiscrush




När jag var tolv började jag drömma om en karl i skinande rustning vid namn Heath Ledger (Må han vila i frid) efter att ha sett En riddares historia.
vila i frid






Men aldrig förr har jag åtrått en man som jag gör nu, Christian Bale.... Låt namnet rulla av tungan, han är sötare än maränger (som bara består av floursocker, socker och äggvita by the way) och hetare än solen själv.. Han är mannen i mina drömmar, för att få smaka på honom skulle jag gå över brinnande kol.
åtrå
mums!

Julfester och polisbesök

Har precis sett klart på Steven Speilbergs mästerverk: Solens rike. Och ja, jag grät!

Vaknade vid fem på eftermiddagen idag och kände mig ordentligt utvilad, skönt!
Efter att ha vaknat så sent satt det bra med en dusch och en stor tallrik banana split! (bästa frukosten någonsin!)
För att sedan ta en liten promenad till louise, vi satt ett tag och degade framför soffan och langade med jämna mellanrum det fula fingret åt varandra bara för att visa våran uppskattning.

Efter vårat mys i soffhörnan gick vi till Videobutiken a.k.a. slisko och köpte en påse godis för att sedan glida förbi en lokalfest och hälsa på, träffa några godingar och sedan gå hem igen. Vi träffade godingarna och gick, olyckligtvis mötte vi en ordningsvakt på utvägen som gick in samtidigt som vi gick ut (Då vi råkade öppna porten åt honom) en stund senare hade tydligen polisen varit där. Så vi gick i lagom tid. Medans vi satt hemma och kollade på några B-filmer hade det tydligen blivit bråk och en kille hade råkat på en smocka. Det brukar bli så efter fest här så  jag och louise höjde lite smått på ögonbrynet och fortsatte att kolla på TV.

Kom hem vid halv ett, louise var gullig nog att följa mig en bit.
Väl hemma satte jag mig återigen vid TV:N (Tv lördag, tyvärr) och zappade lite, hamnade på en kanal är jag såg en otroligt söt och bortskämd pojke, på två minuter var jag fast i filmen och var tvungen att kolla klart. Så det blev inge "lägga mig så fort jag kommer hem". Nu är klockan sex och det är söndags morgon. Ska nog stanna uppe inatt så jag orkar köpa en julgran med pappa vid 12.

CIAO

Låt mig summera 2008: nyktra alkisar och narkotika.

Vart ska jag börja?
Kanske kan jag berätta om hur förkrossad jag blev när jag fick reda på att my babybrother har tagit droger, och fick reda på det efter ett polisbesök och efter att han tvingats till ett kissprov på vårdcentralen

Eller kanske hur det är att bo under samma tak som en nykter alkoholist som får återfall?
Hur det känns att behöva växa upp alldeles för fort, att få alldeles för mycket ansvar?
Kanske hur alkoholen blev min flyktväg även fast jag borde veta bättre?

Naa.. vi tar det en annan gång..


Jag har återfått ett visst lugn i sinnet efter en hektisk och kaotisk period som bokstavligt talat fick mig att tappa andan.



Mina föräldrar är skilda, min pappa bor i en lägenhet, där har jag spenderat i princip hela mitt liv bortsett från vissa tider då jag vart bosatt i peking. Mamma bor i ett radhus och är gift med en ny man de har tre barn tillsammans, jag har sammanlagt fyra småbröder, Min helbror och min trygghet är ett år yngre än mig. Sedan är det tre småpojkar som är under fem år, mina halvblod. Mamma har precis köpt ett nytt stort hus för oss alla och jag ser verkligen fram emot att flytta. 6 rok, bastu och pool. Jag har då en egen del av huset för mig själv som består av badrum, sovrum, hall och walk in closet. Flytten beräknas den 2 Januari. Då jäklar ska det snackas inredning! Färger, möbler och dekorationer!
Jag pluggar i Uppsala, studentstaden men är inte bosatt där och det fungerar bra för mig. Jag är singel och trivs med det och jag jag har precis börjat få kontroll på mig själv igen, sweet shit! Det är jag: Stella.

MEN:
Jag ska nog avsluta dethär blogginlägget nu, ligger i sängen och jag känner hur kroppen hamnar i trans, det brukar bli så efter att ha struntat i att sova natten innan.(skräckfilmsmaraton) och därefter julavslutning på Thorén business school. Då jag fick äran att stå på scen som en konfransier, kvällen avslutades med brottning hos Louise. Nu ser jag fram emot en god natts sömn. Det förtjänar jag..

CIAO!


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0