amen fyfan

Usch och tvi för märsta. Var på KC i helgen och det handlar om att ge och ta. Jag gav en cigg och det resulterade i att jag får massa gratis drinkar under kvällen av en kille som jobbade där. Och tro mig.. Det var ONAJS! Slutade med att jag fick grova minnesluckor och var hemma åtta på morgonen((((!!!!!!)))) Tycker fortfarande synd om mig själv..

Love you Jenny! (Ville bara tillägga det.) Och sedan ville jag bara påminna alla om att jag åker till Thailand på fredag och att det är nice!


som ett svärd som genomborrar ett pulserande organ

Jag saknar dig så otroligt mycket..

Kom hem!


snart är det dags

Har precis slängt i mig middag och ska hoppa in i duschen nu. Sedan bär det av till dagens "location".


Läggdags

Fiiifan jag har haft kul! Nu är det tandborstning och läggsdags på mitt schema!
IMORGON på schemat: äta kebab och dra på ny fest!!!!!
GODNATT

FEST

Sitter i sigtuna och är DJ för tillfället! Omringas av folk och det är även läganhetsägarens grannar här och de är sjukt sköna! Ena hälsade jag på och hon svarade : "Du är vädur eller hur?" Jag vart sjukt chockad!JAG ÄR VÄDUR! Och nu sitter jag som DJ och kör goda gamlingar! Love life

En umgång!

Sitter i rimbo och har precis skalat ett kilo räkor! Nu ska jenny fixa håret på mig och sminka mig sedan blir det en fin middag och efter det bär det av till good old märsta igen!

Idag står förkrök med nytt umgänge på schemat och sedan ska jag på en "inflyttningsfest" i Til. Sedan kanske jag hamnar i märsta igen! Imorgon har jag också bokat med planer. Det är såna här helger man ser fram emot!

Dags att göra sig klar för en kväll som förhoppningsvis blir toppen! Adios amigos


Lånar denna från Linda!

en (s)cooldag i taget.. not

Sitter i skolan med millanpillan, vi sitter i entrén och borde väl egentligen plugga fek. Men vi har tagit ett chillpill och sitter och glor. Vi båda hoppade över FEK provet och ska alltså göra det nästa månad istället och jag personligen sket också i matteprovet vi hade i veckan! (Ska bara plugga på lite och sedan göra det i december. )Nu är det ett geografi prov och ett historia prov som väntar. Ska bli kul! (inte!)

Jag väntar på att min gullepluttegull ska sluta sedan ska Ola plocka upp oss och sedan blir det hem till Rimbo som gäller!

FYRA MÅNADER KVAR SEDAN ÄR DET MIN ARTONÅRSDAG!


RimbOooOo

Efter fysen tisdags åkte jag till Rimbo och har stannat här sen dess.

Idag var det en föreläsning i uppsala som jag var på som skulle få oss att bli mer miljömedvetna och hans som snackade var verkligen inspirerande och fick en verkligen att börja vilja värna om miljön! (Får se hur länge det håller!)

Förövrigt är jag iallafall sjukligt taggad inför helgen! Det går knappt att beskriva! Den kommer äga!


hey hoe!

Skola nu! Ville helst ba ligga kvar i therese säng i morse när jag vaknade! Hade ingen som helst lust att gå upp vid sex eller vad det var och börja göra mig klar till skolan!

Var iallafall på Engelskan och gjorde klar någon reklam grej. Sedan mötte jag upp Jenny och vi käkade på Subway. Nu sitter jag här med henne på hennes lektion och snackar om vaccinationen. Jag är helt säker på att det är någon konspirationsteori alla som har tagit sprutan kommer dö inom ett x antal år och jag vet att det är regeringen som framkallade detta sweinvirus för att tjäna pengar så det så! Påstå att jag är paranoid om ni vill men I KNOW THE TRUTH! MUHAHAHAHAHA!!!!!



tierp bitches

Vill inte ens tänka på det egentligen men tänkte ändå skriva det här i bloggen:
Idag på väg in till skolan höll jag på att missa tåget så jag rusade dit och hann inte stämpla mitt tågkort vilket resulterade i att jag gick böta 900kr!!! P.g.a. dendär idioten till konduktör. Jag förklarade flera gånger att jag skulle stämpla så han fick se när vi kom fram till uppsala. Men nej nej dendär idioten skulle promt tvinga mig att ta kvittot på 900kr eller kontakta polisen. JÄVLA IDIOT!! han ska ha dagens tistel, dagens smäll, dagens bajs i nyllet och dagens atombomb! PATETISKA OLYCKLIGA IDIOT!! ALLA BORDE GÅ GENOM ETT PSYKTEST FÖR ATT FÅ JOBBA ETT JOBB DÄR MAN MÖTER MÄNNISKOR I VARDAGEN. SPARKA BITTERFITTORNA OCH GE JOBB TILL DE TREVLIGA UNGDOMARNA ISTÄLLET!! NU SKA JAG GÅ OCH SLÅ SÖNDER NÅGRA VASER!!

Nej juste är ju i tierp hos min käre vän Therése så här blir det inge slå sönder vaser inte!
Hur jag hamnade här är ett mysterium men jag vet att det har något att göra med att jag tappade lusten att åka tåg mot märsta pga av idioten i morse och att chilla med Tess lät som ett jäkligt bra alternativ jämfört till att sätta sig på hor SJ!

Tidigare åt vi middag. Det blev pitt i panna. Pitt? Jag menar pytt. Och sedan har vi vart ute på en timmes promenix med hennes tre hundar Ikea, Nova och Akira och nu ligger vi här inne i värmen och tänkte börja plugga. Men det kändes inte riktigt skoj liksom så vi ska chilla lite och sedan får vi se vad vi hittar på!



Godmorgon godmooorgon!

Somnade vid åtta igår eftermiddag och vaknade vid nio i morse! Nu har jag precis börjat koka lite nudlar till min tidiga "brunch" och när jag slår på Mtv är det ju såklart lady gaga - Bad romance som spelas! Idag kommer bli en bra dag. Nu gäller det bara att hela morgonen blir lika bra som hittills annars kommer aggro stella förstöra hela dagen!


Oj! New moon?

Sitter och lyssnar på musik och vill att middagen ska bli klar!
Bion igår: The twilight saga, New moon var en förvånansvärt bra! Eftersom jag har läst alla böcker förväntade jag mig att bli besviken av filmens tolkning på boken. Men jäklar va bra den var!! Louise var helt förstörd efteråt för att hon påstod att efter ha sett filmen har hon satt ribban överdrivet högt och ingen kille kommer kunna leva upp till hennes förväntningar, Jag var en aning yr av den megastora skärmen och alla de halvnakna killarna och Marie och Jenny var bara allmänt nöjda.

Söker man upp Jacob Black i ordboken och då finner man = ÖGONGODIS! *graaaahughgh* Även fast Edward är söt och charmig och sådär så har en absurt stor bröstvårta(!!!), är blek och spinkig.. men Jacob.. ohlalala.. Jag förstår varför alla tjejer började busvissla och skrika lite när grabbarna klädde av sig! Herregud jag vet vem jag kommer fantisera om i framtiden....


Jag må låta som en lite flicka som precis förälskat mig i en ung popartist i typ backstreet boys. Men att se Jacob halvnaken i regnet var en uppenbarelse 4 real!


FAN'!!!!!

Klockan är halv sex och jag är vaken och lite onykter vilket innebär att jag kommer ha vänt på dygnet tills skolan börjar på måndag igen! FAN!

laddar som f*n!

Nu har vi vaxat benen och det gick förvånansvärt bra (*Stol ägare till världens lenaste ben*) och jag kan också med stolthet berätta att jag åt ingen ansiktmask (den såg så äcklig ut!) Nu har vi ätit en fantastisk kycklingsallad och nu ska vi börja göra oss ASsnygga inför bion! Sedan blir det åter till Marie och lite småkrök(?) Jag har vart så satsig att jag till och med kommer lägga upp bilder från idag, imorgon typ!




Ibland älskar jag livet alltså!

Adios!




toodels

Solen lyser i fina märsta idag!! Äntligen! Jag och Marie sitter och ser allmänt scheltna ut. Snart kommer Rulls och Benny!

GE MIG!!!


zoom





Denna hittade jag på Åhlens idag och jag är förälskad. Och nej vissa kanske skulle påstå att man inte kan bli kär i ett klädesplagg och jag trodde detsamma tills jag prövade denna. Jag skulle lätt gå på glödande kol för denna dress. Skulle TILL OCH MED kunna skaffa ett JOBB för att få äga denna. Kostade 1600kr och är från french connection... Den är ju värd priset "liksom" men det ligger inte i min natur att spendera så mycket pengar på lite tyg. Även om det är riktigt snyggt, sexigt tyg som passar mig perfekt! FAN! Hatar mig själv.











Arga leken


Efter en 40min lång tågresa hem och en hel del "arga lekar" sitter jag äntligen i maries galet mjuka soffa. Ikväll har jag cero planer! Det blir väl till att ladda inför imorgon!
 "Spakväll"(!?) , middag och new moon.. Det kan omöjligt gå fel! (okej, jag kommer antagligen råka tappa det skållheta vaxet över mig och få åka ambulans eller kanske  råka äta ansiktsmasken för att den ser så... hm.. god ut?) Iallafall trots alla risker är jag taggad!


(Beijing med Marie i Oktober)

Tre veckor kvar sen åker jag till Thailand!

En trött Stella signar ut!


Schoool och underkläder

Kom in till skolan vid 10 och började lite smått med matten. Hann inte göra så mycket innan lektionen var slut och vi gick till matan och käkade lunch. Sedan gick jag förbi H&M och införskaffade i en ny BH. Nu sitter jag och Evelina och ska finputsa på våran misslyckade affärsplan.


tjejkväll

Louise, jag, marie och jenny är hos marie och sitter i soffan och råmyser! Är inte vissa dagar bara helt underbara? Fan vad jag älskar såna här kvällar!

Klassiker:
"Om man blir som man umgås, så måste jag ju vara underbar!"

jenny bestämmer

Jenny tyckte denhär headern va snyggare så jag bytte..

fys ofc

Har tidigare idag fulländat min sömndagbok och en uppgift om stress som ska in till DK (gympaläraren) Och kom nyss hem från fysen. Det var lite extra kämpigt idag eftersom jag hade träningsvärk men jäklar det gick bra idag med! Musklerna har nog växt en aning. Hihi Ska snart jag och jenny över till Marioy och där ska jag sova! 
 


Försova sig och fEK

Okej kul, gick upp tidigt tog en dusch (fick sova ca 3-4 timmar inatt) satte mig i soffan och kollade på tv. Rådäckade och vaknade igen vid elva!!! Höll på att missa bussen men eftersom jag är så jäkla snabb lyckades jag ruscha till den och gick på precis innan den skulle lämna min busshållplats.. Mötte Josefin på station och klagade över livet. Nu sitter jag på Fek lektion och ska plugga 5 kapitel(!) inför provet. INTE okej! ÅTer till "Break-even" Adios!


mördare

Jag och marie trodde att det var en mördare utanför så vi gick upp igen och hämtade vapen och satte oss i vardagsrummet. Nu har vi kollat på animal cops i kanske en timme och ska försöka somna, IGEN! godnatt

burk-olga och thailand

Hej vänner och ovänner!
Ligger i Maries säng och myser. Klockan är mycket och det är skola om sju timmar. Not good!
Maries kära päron är i Thailand och hon vågar inte sova ensam vilket är anledningen till att jag är här.

M - Jag såg en tant med värsta muschen idag på willys!
S - Jaha okej?
M - Hon har liksom inte bara musche utan skägg också!
S - ....
M - Inte som en uteliggare, burkolga har också skägg liksom. Men inte så!!

Höhöhöhöhö

Nu ska vi försöka sömna!


Rull"skor"

Sov ut idag och tog en lång dusch. Har träningsvärk i rumpa och låren samt axlar. Bestämde mig för att en gång för alla pröva tekniken "träna bort träningvärken" inför fysen imorgon. Så jag slängde på mig ett par inlines/rullskridskor eller vad de nu kallas och började rulla upp till Jenny. Med upp så menar jag UPP. Hela jävla vägen till steninge är bara uppförsbackar vilket jag hade "glömt bort"! Så jag pinade mig igenom varenda jävla backe. När jag var på väg upp för den tusende backen kom jag fram till att jag ska starta en facebook grupp som heter PLANA UT VALSTA! Ingen förstår hur jobbigt det är att åka inlines upp till Valsta, INGEN! Aldrig mer!

HEJDÅ!


Tillbaka med ett glatt humör!

Sådär nu är fyspasset avklarat! Med marginal! Det gick asbra idag, är så otroligt nöjd!

Nu ska jag slänga i mig en tallrik köttbullar och spagetti (Italiano style) Och sedan har jag lovat mamma att rita massa inbjudningskort till Seans femårskalas på lördag! Sedan är det 2 "STORA"(svåra) prov till nästa vecka som ska pluggas till... Kommer hamna på psyket.. Stressen kommer ta kol på mig!!




guldgruvaN

Hejdär! Jag ska snart iväg till fysen trots att jag är trött som en barnunge och mitt temperament är galet. Ena sekunden känner jag för att gråta och andra sekunden för att mörda någon.

Vi får se hur träningen går! Kommer antagligen ligga i ett hörn och gråta....

skola

Sitter med evert i skolan vi har dampat så det räcker för hela veckan framåt. Kommer antagligen ha träningsvärk imorgon efter allt garv! Nu blev vi precis klara med affärsplanen och ska skicka den till våran lärare john! Äntligen! Ska också försöka trycka upp en provtröja till nästa vecka hoppas det går vägen! Adios


sängmys

Jag ligger just nu i sängen och här pågår verkligen under-filt-mys! Underbart! Ska återgå till det nu och sedan sömna sött! Godnatt :)


JÄVLA ÅTT-BOLL

Kom precis från gymmet och sitter framför tvn och kollar på det ökända paradise hotel.

Brevid mig ligger:



Jag frågar:
Kommer jag ligga inom den närmsta månaden?
Bollen: Absolutly not
Jag frågar: Inom de närmsta fyra månaderna?!
Bollen: I don't think so!
Jag frågar: INOM DET NÄRMSTA HALVÅRET?!?!
Bollen: Forget about it!

Och nu ligger bollen i soporna och kommer aldrig mer se dagens ljus. 
Åt helvette med dethär!


varmt vax och huggtänder

Gymmet var upptaget så vi väntar ca 40min innan vi går tillbaka för att träna lite!

Ser fram emot helgen nu! Cant wait! Jag, Marie, Louise och Jenny ska på bio på lördag och kolla twilight new moon! Äntligen! Och innan det är det en riktigt riktigt tjejig tjejkväll hos marie som gäller! Tanken av mig varmt vax och kladdiga ansiktsmasker är skrämmande.. Någon får vara beredd att ringa 112!

Yes, jag är laddad!




Hej hoe lets go

HEEJ! Var inte i skolan idag. Vaknade i morde och var bombsäker på att det var söndagmorgon så jag sov vidare. Gick upp, åt frukost tog det lugnt framför tvn och så.. Då vid tre tiden frågar pappa: Stella varför är inte du i skolan? (!!!!!) Okej damn! Tabbe

Nu ska jag sticka till gymmet med svante och eno (!?) Aja tjarrå


Jessika

Har övernattat hos pessi inatt. Det blev en låååång natt. Precis när vi höll på att somna skulle vi leka hjältar och tog en rask promenad ner till märstas krogar, vi ororade oss över ett bråk som skulle stånda. Men det var lugnt så slutligen fick vi äntligen kryp ner i sängen och sova igen.

Ikväll ska vi flyga in i dimman! 

Lady gaga

Tyck vad ni vill om bruden.
 
Fan hon är så jävla hajpad! Jag rådiggar henne!
Min nya Idol! Det var fan 10 år sedan jag hade en idol!



Missade tåget till Oopsala så nu får jag tar nästa. Kommer komma en timme sen till lektionen

Morgonstopp

Godmorgon! Har försovit mig och därför missat affärsengelska provet. Men vafaaaaan?

Har kommit fram till att jag ska sluta med Kaffe och trappa ner på ciggen. Just nu för tillfället blir det väl ca 3-4 kaffekoppar om dagen och ca 7(?) cigg. Ohälsosamma stella... hmmmm... En kopp te och en morgoncigg nu ihop med musik på högsta volym. Älskar "sovmornar"

Veckans ord:

Storhetsvansinne! Ett ord som beskriver mig perfekt!

Nu ska jag sova! Godnatt

Never ever ever

I wish I was schizofrenic. The feeling of never being alone..
Kan man ignorera något som är menat? Och ifall man gör det.. Vad är konsekvenserna?


jordens undergång!

Iallafall, kom nyss från fysen och i slutet kändes det som om min hals brann och som om jag hade tappat mina ben....... Men fan efter några träningar så!

Hur många paranioda idioter är där ute? Går jorden under 2012 Har vi bara 3 år kvar att leva? Isåfall efterlyser jag en sexig och 6glad hunk på som för tillfället är 20+ och som vill spendera det sista året med mig :)


Fler delar finns på Youtube! Nu ska jag hoppelihoppsa in i duschen!


sämsta uppdaterarn!

Sedan jag kom hem från kina har jag tröttnat på bloggen... hmm

Iallafall.. Idag har jag vart i skolan och pratat om Folkmordet i Rwanda. Gick käpprakt åt helvette. Sedan var det lite FEK (som jag avskyr) och slutligen var det hemresa. Träffade min barndoms"bästis", Sarah, på tåget och hur jävla kul är det inte att snacka minnen? Efter det satt jag på bussen och träffade en gammal vän och snackade återigen massa roliga ämnen,minnen och sånt och kom plötsligt in på en gammal vän och jag skrev ju självklart till honom på facebook nyss! Får se om jag får något härligt svar!

Den senaste tiden har det blivit jävla massa nostlagi som cirkulerar min skalle först min "förälskelse" skejt-stefan, sedan min andra lilla "förälskelse" snygg-sebbe och en hel del tänk på gamla tiden. Speciellt Ekillatiden, gamla förälskelser och vänner man tappat kontaken med.....

Aja för att summera dagen: En duglig dag med en hel del roliga inslag.

Nu ska jag käka upp min macka sedan byta om och dra till fysen! ångest....................

bortspolad

heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeej
jag har precis kommit hem från fysen nu. Har spenderat 2 dagar i Rimbo. I love Rimbo.
Sen tänkte jag slänga in lite kärlek till AIK som vann dubbeln för några dagar sedan. Wiho! Och jag tänkte slänga inte lite hat till skolsystemet i Sverige. Fuck off! Och slutligen: Stella är bäst.

godermorgon

Sitter med Louise nu. Vi ska snart cykla ner till stationen. Idag ska hon med till skolan och lyssna när jag har föredrag om Indiens turistindustri på geografin :)




kickers

Helgen har vart okej. Har inte orkar uppdatera.
*I fredags var det 200 dagars och jag var hemma hos Felicia med ett gäng brudar. Senare spenderades kvällen på KC.
*I lördags var jag, Marie och Jessika på inflyttningsfest i sigtuna. Sedan åkte vi med nattbussen till station och var åter på KC. När vi sedan skulle gå råkade jag langa en kommentar (lite för högt) om någon brud som passerade och då spårade det. Min lilla kommentar eskalerade till ett rasande slagsmål. Hår drogs av och nävar susade i luften. Kul att de som flög på oss var 23år gamla. (Alla är så hemskt mogna och trevliga i märsta.) Jag klarade mig helskinnad bortsett från ömma knogar och ett litet märke på fingret som jag fick av min ring när jag smällde på och jessika är idag lite öm i hårbotten och knogarna är lite skadade. Men allt som allt klarade vi oss helskinnade. Efter detta gick vi hem och jag rådäckade. Tack tobias för att du lyfte mig till bingen!

Tack till alla som var med och gjorde min helg toppen. Ett stort tack till bimbon med den fejkade goosejackan, utan dig hade kvällen inte vart fulländad! Hoppas inte näsan och käken är för ömma idag. Idiot


åtalad

Hur känns det att vara skyldig till en annan människas olycka? Att vara skyldig till att en annans liv är i spillror? Att krossa den som är en del av dig själv? Kan du berätta det för mig?
Miljontals tårar och alla de har fallit på grund av dig. Dina egoistiska val, prioriteringar och framtidsvisioner. Du är ett jävla svin rakt igenom.  

De alla gånger jag fallit och verkligen trott att jag inte skulle ha ork eller lust att ställa mig igen har jag haft mina få & nära som gång på gång hjälpt mig upp. Hållt mig högt. ("Jag ska inte lyssna. Jag är bättre än du.")  
Du har ALDRIG hjälpt mig upp efter ett fall. Du har dragit mig längre ner än vad jag trodde var möjligt. Alla dessa år har jag sökt efter befräftelse: Älskar du mig? Nej, du älskar inte mig. Jag är enbart ett levande verktyg. Som alltid ska finnas och ställa upp när du kräver det.

Aldrig mer. Aldrig mer ska du ha någon kontroll över mig. ALDRIG mer ska jag finnas där. Jag är trött på dig och ditt sjuka beteende. Du är ett svin, rakt igenom.. Ett egoistiskt svin dessutom. Jag vill aldrig mer höra från dig, aldrig mer veta av dig. Du existerar inte i min värld längre. Dra åt helvette
.

Today

Summering:
Åkte till skolan vid nio
Hade Historialektion = en film
Åt lunch med tjejerna
Fikade med tjejerna
Hade Företagsekonomi = blä!
Mötte Jenny och Marie
Drog till Campino och käkade
Hemma hos mig nu..

Senare är det fysträning och barnvakt som gället. Sedan bär det nog av till Rimbo

morgonbrus

Lite musik, en kopp kaffe, en cigg och en skön dusch.


problem

Uppstod massa problem igår så jag och Louise åkte ut till mamma igår och övernattade där istället. Nu sitter jag i undisar och ska snart börja klä på mig, skola strax...

Senare ska ikväll ska jag träffa Rulls och Jenny men jag ska också på fys-träning! (FYSEN ÄR ÄNTLIGEN IGÅNG IGEN!) wiho! :')

G&T

Telefonsamtal:
L: Vilken tajming!
S: Vet! Hörru åker du förbi någon butik påvägen till mig?
L: Vadårå? Vad ska du ha?
S: Tonicvatten
L: Vadå? Har du gin?
S: LILL-LÖRDAAAGH!!





helvettet tack






NOSTALGI PÅ HÖGST NIVÅ
och ja, jag är fortfarand hemligt kär i skejtar-stefan.. Undra hur man når honom nu för tiden... Galna minnen.

 

 


Tiden må läka alla sår, men vissa sår lämnar jäkligt fula ärr.

Jag har glömt bort hur kärlek känns... Ibland får jag plötsligt en obehaglig känsla och idag insåg jag vad det var, längtan och saknad. Jag saknar att ha någon.
Jag kan inte längre relatera till kärleksproblem eller dendär ständiga längtan, inte heller detdär aktiva sexlivet, ingenting som har med kärlek att göra faktiskt. Men när jag suttit och funderat över dendär längtan och saknaden jag känner, kommer jag på mig själv: jag har ingen annan att ständigt anpassa mig efter, ingen att ta hänsyn till och oftast behöver jag inte tänka två gånger innan jag agerar. Så varför saknar jag någon? Kanske är det tanken att ha någon som kan hålla om mig, någon att älska och bli älskad av, någon att kyssa tills läpparna domnar bort, någon att känna en trygghet man inte annars kan finna... Det är en fin tanke att ha någon..
Men hur är verkligheten? Jag minns inte. Det var två år sedan jag sist var i ett "förhållande". Inte det seriösaste precis men kul hade vi. Det tog ca 1½år att komma över det vi hade. Var det värt det? Kanske....


Än så länge nöjer jag mig med att leka med tanken att ha någon för just nu känns singellivet så mycket simplare och härligare. (Kanske lättare att säga eftersom jag inte har förälskat mig i någon.) Jag vill iallafall se tillbaka och vara nöjd med varje sekund av min ungdom, kär eller inte spelar ingen roll.. 



Civilstånd: Megajättehärligt singel

ANTI RÖKARE

FAN FÖR FLYGPLATSER OCH DESSA JÄVLA ANTIRÖKARE. GE TILLBAKA RÖKRUMMEN!! I REN PROTEST SKA JAG PENDLA MELLAN FLYGPLATSER OCH RÖKA ÖVERALLT!  RÖKA MÅ VARA DÅLIGT OCH OHÄLSOSAMT MEN DET ÄR ALKOHOL OCKSÅ. DÅ KAN VI FANIMEJ STÄNGA NER ALLA BARER OCH SLÅ IGEN TAXFREE!! DUBBELMORAL FYFAN TVI!

sexig röst no1


Dag 1

Hej hoe!
Har gelenaglar så det är psykjobbigt att skriva på tangenterna!!!!

Iallafall.. var i skolan ca 40min sedan tog jag tåget hem igen.. Nu sitter jag i väntan på rulls. Är så otroligt rastlös. Vill bara återigen sätta mig i en taxi för en 10a åka till en marknad och shoppa... Gruph! Hatar Sverige.

Mors SWE!

Tänkte sova bort dagen idag och komma till rätta med tiden och så men tänkte göra therese lite glad och dyka upp i skolan. Har dock stora problem med att välja vad jag ska ha för kläder och skor.... mitt urval har växt lite.. Hmm.. Måste lösa detta... NU

GUESS WHOS BACK?

Allas eran Stella är tillbaka till kalla Sverige och tänker ladda med berättelser från kina. Tyvärr pajade min dator på planet dit så kunde inte berätta när jag väl var där. 

MEN IALLAFALL JAG ÄR TILLBAKA! Nu bör jag väl sova....

RSS 2.0