äntligen

Nu har jag äntligen blivit av med pianot som har tagit upp nästan all plats på mitt rum! ÄNTLIGEN! Plötsligt känns mitt rum jävligt mycket större! Snart börjar gubbarna lägga om mitt golv också. Då är det bara målningen och nya garderoben kvar, sedan är mitt rum fulländat!!

midsommarnattsdröm

Bakisdagen bestod av massa stekhet sol och ett dopp i det böljande blå. Lucas hämtade mig på Andis moped och väl där badade och solade jag med Jolle, Jimmy, Ali, Jessika och Lucas. Första doppet för iår och det var sjukt skönt i vattnet: Jag älskar db, jag älskar sol och jag älskar att bada. En toppendag!
Jag och Jimmy hade sjögräs krig och plötsligt inser jag att jag inte har en chans mot denne galne grabb så jag flydde ut i vattnet då kommer plötsligt en liten båt med en kurdsnut, en blond liten pojke, en apa och en simon åkandes. Grabbarna hade fått tag på en liten motorjolle som jag förövrigt inte fick åka med i. (as!) Imorgon är vi lediga från skolan så jag och håkan har planerat en heldag. Vi ska vara igång vid elva då ska vi till sigtuna och spela tennis efter det så blir det DB för mera sol och bad. Jag älskar livet!

db = döskalleberget.


sol sol sol

Vaknade som vanligt efter tolv, gick upp cyklade till mamma med svante. Väl där lekte vi med ungarna och busade i gräset, fick lite färg och brände mig nästan i ansiktet. Solen var helt galen idag! Jag älskar detta fantastiska väder! Jag cyklade tillbaka till pappa och nu har jag precis hoppat ur duschen. Ska lägga min skumpa på kylning, göra mig iordning sedan är det Jessikas crib som är mitt färdmål! Och ikväll kommer även Emilia K på besök. Ska bli sjukt nice!

Hoppas alla får en fantastisk kväll, för det ska jag!


...

vill tillbaka, vill ha chansen, vill ta den, vill förändra.. men jag kan inte.. kan antingen ångra eller acceptera. Vem är jag? Vem blev jag? Vem hade jag kunnat vara?

ikväll

det blev en del vin.. men dt är skitesamma. imorgon är det dags

if cupid's got a gun



I'm naked
I'm numb
I'm stupid
I'm staying
And if Cupid's got a gun, then he's shootin'

Lights black
Heads bang
You're my drug
We live it
You're drunk, you need it
Real love, I'll give it

So we're bound to linger on
We drink the fatal drop
Then love until we bleed
Then fall apart in parts

You wasted your times
On my heart
You've burned
And if bridges gotta fall, then you'll fall, too

Doors slam
Lights black
You're gone
Come back
Stay gone
Stay clean
I need you to need me

So we're bound to linger on
We drink the fatal drop
Then love until we bleed
Then fall apart in parts

Now we're bound to linger on
We drink the fatal drop
Then love until we bleed
Then fall apart in parts ...

bikt..

ty jag har syndat...

ÅNGEST

jag kan inte sluta äta...

kväll

sitter hos min älskade vän louise.
Har vart med håkan idag, först var vi hemma hos honom i steninge och stekte i solen efter det drog vi oss mot centrala märsta och åkte hem till hans mamma och lekte med kattungarna en stund. Louise kom förbi och vi tre åkte till henne. Nu är jag och Louise kvar. Håkan hade business att sköta och vi blev inte inbjudna att följa med..

Vi sitter och väntar på att något ska hända.. varför händer inget?!

middag


det snurrar i min skalle


mors

Nu ligger jag i sängen, har setat på en stekhet buss höll på att dö av värmeslag. Anledningen till att jag satt på bussen var att jag hade följt med marcus ner till stationen för att säkert veta att han kom med tåget. Vi somnade inte förrän 7 i morse och det var pågrund av att jag hade myror i benen. Jag kunde verkligen inte somna, så fort jag var i närheten så började det klia och kittla i mina ben och varje gång blev jag lika frustrerad, gnällde och fick några "dampryck" med jämna mellanrum, vilket resulterade i att jag höll marcus vaken också, haha stackars! Vi lyckades iallafall somna tillslut och sov till två. Sedan skulle marcus hem till sin pool och chilla med sina grabbar. Gott!  

marcus langar fingret...


Jag ska hjälpa till med maten. Det börjar lukta grillat i hela lägenheten, saftigt! Jag är hungrig, sen vill jag göra något galet..

gott

Aik vann över hammarby idag! Känns sjuukt bra!.. Ska snart till stationen och möta marcus som har vart inne och kollat matchen.. han är hammarbyare så han kommer vara bitter när han kommer hit. Men jag är glad ändå! ;)

söt unge


ohlala

helt schtekt, uppe hela natten sov nästan bort hela jävla dagen, gick upp ca 2 och sprang till marie. Vi chillade över en ciggeluring och sedan gick jag hem för att göra ordning i garderoben, (faaan vilken tid det tog, så jävla trött på kläder) Sedan satte jag mig framför tvn med ett glas rött, då ringer marie och någon minut senare är hon här. Vi drar åter igen ut på en cigg i hundraparken och jag plockar med mig en liten söt bukett hem, vita syrener som doftar underbart! Det borde alla göra! hihi


den är ju så fin


tjuvlyssnat.se

Det är ju sant....... a är ju ett exempel på det tjejer som fallit handlöst för robert pattinson

"Hennes mål var att bli hans mål
Frasses, Härnösand

En tjej och en kille ~18 sitter och äter.
Tjejen
: Jag är förresten kär!
Killen: Oj, det gick fort. Tell me the story!
Tjejen: Jag såg på Twilight och nu är jag helt kär i Robert Pattinson...
Killen (uppgivet): Nej, inte du också! Vi män får faktiskt komplex!
Tjejen (drömmande): Han är så sexig, nu vill jag verkligen ha en vampyrkille.
Killen: Jag vet inte en enda tjej som inte har blivit förvrängd av den där jävla vampyrfilmen. Den borde fan förbjudas, den rubbar liksom hela ekosystemet av människor. Det är inte så att vi kommer dö ut av kärnvapenkrig eller växthuseffekten, ni kvinnor kommer vägra ha sex med män bara för att de inte är Robert Pattinson!


Cred: Elin"


recovery

Har precis lagat middag till mig och familjen. Pappa och lillebror tyckte det var jätte gott men väldigt starkt, eftersom jag är lite sjuk känner jag inte så mycket smak så jag var inte sparsam med chilin. Så det blev väldigt väldigt spicy. Men god, det blev en kryddstark kycklinggryta á la stella med ris, soft! Just nu sitter jag här och är sjukt jävla röksugen funderar på att smita ut en stund... hihi!
Förövrigt mår jag mycket bättre sedan pappa lämnat alla varor från apoteket. Huvudet är fortfarande lite tungt och jag har lock i öronen, är lite halvt täppt i nosen och hostar men inte lika ofta som innan. Halleluljah för tabletter och nässpray!

jag uppskattar dig


lumpen?

Idag bestämde jag mig, jag ska skicka in en lämplighetsundersökning till pliktverket för att sedan få veta ifall jag ska mönstra. Vem vet vart det leder, men jag hoppas på en utmaning. Sedan ska jag försöka övertala Louise att vi ska åka på något som kallas Camo Challenge Camp något för bara tjejer där man tydligen får pröva på massa olika aktiviteter och prövningar, ungefär som smakprov inför mönstringen och lumpen.. lite skrämmande men kul ändå.

nostalgi


"thats why I have to stop drinking, cause its when im drinking, I stop thinking."

kycklingpappa

Så fort hans kära lilla dotter blir sjuk blir min pappa en helt förändrad man. Kanske påminner det om när man var liten och alltid i behov av sina föräldrar? Eller kanske inser han hur mycket jag behöver honom? Eller kan det bero på att hans föräldrarinstinkt säger att jag verkligen behöver honom för tillfället? Eller kanske är det lite av allt?..  Något är det iallafall, så fort jag blir sjuk och sängliggandes blir min pappa i form av en skyddsängel. Gör allt för att jag ska bli frisk, pysslar om mig och gör allt jag ber honom om. Ibland utnyttjar jag det lite men inte ofta.. Det är just i sånna här tillfällen jag inser vilken underbar och älskvärd pappa jag har..

Idag kom han hem från apoteket med hostmedicin i flaska och i pillerform, nässpray och alvedon, men han hade också med sig lite presenter: en deodorant och ansiktvatten från ACO. Han hade också kirrat tre nya te sorter för att han tänkte att jag ville pröva något lite roligare än Earl grey och lipton. Nu stack han precis iväg till Maxi för att köpa vattenmelon och vindruvor m.m. till mig.. Herregud vilken underbar och söt pappa jag har! Sedan sitter han där med mig frågar hur jag mår, om jag behöver något eller om det finns något han kan göra. Åh så jag älskar honom!


Här sitter jag med en kopp nybryggt jordgubbste och ska sätta på en film.. Åh, ibland är det inte så illa att vara sjuk..



swes:

"Bara för att jag är trevlig mot dig, ler ibland, du kanske får mig att skratta någon gång då och då och jag kan ha en civiliserad intressant konversation med dig betyder inte att jag bryr mig om dig. Jag näst intill skiter i dig. Bara så du vet."


"god"morgon.

Mår piss. Seriöst, mitt huvud pulserar och varannan sekund känns det som om något expolderar i skallen på mig! Min näsa är helt igenbommad och det innebär att jag måste andas med munnen, när jag andas med munnen blir halsen torr och gör ont och då hostar jag och när jag hostar så blir det så fysiskt jobbigt att jag rullar ihop i fosterställning... (ser ganska roligt ut)
Pappa är just nu på apotkeket. han kommer komma med en hel kundvagn med varor som jag beställt därifrån. Härligt! Knarka smärtstillande, Sniffa Nässpray och supa hostmedicin! Det gillar vi.. (not) jag misstänker fortfarande starkt att jag har fått svininfluensan men pappa säger emot!

Håller just nu på att göra iordning en tredje kopp te. Te är för tillfället min enda tröst. Det enda positiva med denna sjuka som dragit över mig är att jag knappt röker längre, knappt en cigg om dagen.
Fast det är ju för att:
1, jag orkar knappt röra mig.
2, Jag har sjukt ont i halsen så det är inte ens härligt att röka.
3, Jag har inga cigg.


rolig hemsida



En hemsida där du laddar in dina egna bilder och din bild hamnar i en ny bild.
Offret för mina bilder blev jag själv och håkan. Garvar lika mycket varje gång när jag ser bilderna på håkan. Pröva själva det finns massa med roliga "bakgrunder" att välja mellan!
Photofunia

hipp hipp hurra!


trötter

Nu är klockan halv ett och jag har precis tagit tempen och har tydligen feber. Sucks. Imorgon tror jag att jag ska in till Uppsala, jag tror verkligen det.. om det inte visar sig att jag blir värre. Då ska jag stanna hemma och baka!

Det är åter igen lovat hyffsat fint väder imorgon, ca 18 grader men med lite moln. På torsdag ska det regna, då spelar aik hemmamatch mot hammarby (heja gnaget) men vi önskar de all lycka trots vädret, till fredagen blir det åter igen skinande sol och på lördag är vi uppe i tjugo grader! Sol och iskall skumpa, då är jag jävligt nöjd. Jessika ska fira sin födelsedag med en grillning och jag ska ju såklart dit! 

Snart dags för mig att sova och förhoppningsvis är jag piggare imorgon!

babyshambles


bästa vän


hon är min bästa vän, min soulmate, den som vet allt om mig och som jag alltid kan lita på. 

jäkla skit

För två nätter sedan började det kittlas lite i halsen men jag tänkte inte så mycket på det och somnade.. Men igår då jävlar, jag kunde inte andas utan att det kändes som om jag svalde taggtråd, det kittlades fortfarande i halsen men när jag hostade så så kändes det som om någon drog ett jäkla rivjärn fram och tillbaka över halsen på mig. Tillslut hostade jag blod, jag hostade och hostade och det gjorde så jävla ont att jag spydde. Idag mår jag lite bättre, smärtan är inte lika olidlig men det gör dock lite ont att hosta. Men när smärtan försvann kom snuvan och som pricken över det känner jag mig alldeles tung i skallen.. Herregud, döda mig..... jag som aldrig blir sjuk hatar att vara sjuk. Fyfan, känner mig efterbliven, ska kolla massa filmer och tycka synd om mig själv inatt. Lovade Emilia att åka in till Uppsala imorgon men det gör jag bara ifall jag mår bättre..


från onsdagen


Millan och evert går i förväg.. Jag och Emilia är dyngraka och hon är efter så jag väntar inne henne samtidigt som vi kommer på någon sjuk version av sol, vind och vatten. Denhär tjejen är bäst på att få mig att skratta..

tisdag

Sova är något jag blivit mästare på..
Louise ringde och väckte mig jag gjorde mig iordning och vi tog en cykeltur till mammsen, vi solade hela dagen på altanen (jag börjar bli lite brun nu) och cyklade sedan hem till far min igen, Jag gjorde en milkshake och Louise stekte en hamburgare. Nu har Louises precis lämnat mig och ska iväg på träning.. Och kvar är jag, har ingen aning om vad jag ska göra. Ska kolla på ett avsnitt av the mentalist och vill helst bara sova tills det åter igen blivit helg.
Jag lever för helgen!


natti natti

Nu ska jag sätta igång en härligt film att somna till, x-men origins wolverine heter den. 

imorgon ska nog jag till skolan, men vem vet vad lilla jag bestämmer mig för?


bondgården

Skulle ta en hälsosam promenad till mamma idag och valde att gena genom en bondgård kallad droppsta gård. När jag hade tagit mig över åkern såg jag att alla djuren var ute och stekte i vårsolen och mobbad som jag är måste jag ju gå och hälsa på dem. Började med ett gäng lammungar som var sjukt tama och söta sedan gick jag vidare till kossorna, dom stod bara och stirrade konstigt på mig och luktade äckligt. Och den stora fårflocken sprang så fort jag kom i närheten. Sist var jag och hälsade på hönorna, tuppjäveln jagade mig därifrån, jag vart skiträdd..... efter detta var jag så skärrad att jag gick hem.



Jag tog en snabbdusch och gjorde mig iordning. Sedan var det Brians två års kalas, Melwin och Alexander var där på besök och de såg alla ut att ha kul med mina bröders leksaker, vi åt middag och lite tårta, öppnade presenter, pratade lite och sedan skulle de andra barnen dra sig hemåt. Mina bröder satte sig och kollade på skönheten och odjuret och såg en aning trötta ut från dagens stim och stoj. Kom precis tillbaka från mamma och sitter nu och väntar på att Majorie ska ringa mig..


en doft av sommar


måndag - steker


pics

hittade lite roliga mobil-bilder från långhelgen:


smilis


bilden har nästan inget med nedstående text att göra.
aw, saknar mitt gamla kvarter, mitt gamla hus, mitt gamla rum, mitt gamla fönster, min gamla utsikt..

dagen

Mötte marcus på stationen och sedan gick vi till familjen hagstedt och kollade på kissekatterna som växer som ogräs (otroligt snabbt) och springer nu omkring i hela jäkla köket. Mitt hjärta slår lite fortare när jag får se kissemissarna. Det visade sig att Håkan var där och skulle hämta grejer och tagit en dusch efter att vart ute och jagat vilt i skogen med sina bröder. Så när HåkanBråkan var klar var han söt och körde oss hem till mig då han själv också skulle hem till sitt. Jag och Marcus kollade på någon askonstig skräckfilm som hette mother of tears. Sjuka scener där det sprutade blod överallt och spädbarn kastades från broar, när sedan filmen var slut tog marcus sista tåget hem och jag "chillade" lite med lillebror. Nu sitter jag här och lyssnar på Lars Winnerbäck och njuter av livet. Imorgon är det lovat fint väder... jag hoppas fan det!



1, bilder på kisse - 2, bild på kissar på dass
3, håkan i sin jägaroutfit (6-igt) - 4, jag - 5, lillebror

los angeles here i come!

Ohja, det är sant och det känns så jävla bra! Den 29:e Juni sticker jag till fucking LOS ANGELES. Vi ska på disneyland, chilla på stränderna och njuta av allt LA har att erbjuda.


glömde jag säga att jag är taggad?

hejhejaaalå

Har sovit ut hela dagen känns det som, ätit, sovit och haft boondocks maraton är vad jag gjort idag.. Skit trist! Aja, det blev ingen skumpa igår kväll istället blev det filmkväll. Nu hinner jag inte skriva mer.. ska iväg och möta marcus på märsta station.. Ciao!

boondocks




oplanerat

Igår hade det planerats en hemmakväll hos Louise, men plötsligt dök 5 taggade brudar upp och anslöt sig till min, louises och maries lilla filmkväll och de slutade med att vi 8 brudar fixade 2 flaskor explorer vodka, lite bärs och rödvin som vi svepte i oss i och med att vi spelade massa äckliga drinkspel. Vi var hos Louise hela kvällen och drog sedan till Felicia. När kvällen där var slut cyklade jag hem väldigt full men nöjd ändå..

Det som beskriver kvällen/natten bäst är nog ordet: OPLANERAT. Igår var allt bara oplanerat..

Någon som vill följa med mig på hammarby-aik matchen?

Idag är det hem till Andiiiii och skumpa som står på schemat.

ciao

whatevaah


fredag

Tjena mors! Vaknade vid tolv och har bara degat hela dagen, hoppade nyss ut ur duschen och sitter och gnager på en vattenmelon.. Idag blir en lååång dag hemma under täcket och imorgon är det fest...

Och jag hoppas bella, julia, emilia, millan och tess har skit kul i kanickebo ikväll! Håller tummarna för er! Massa kärlek till er..´


CIAO

bright side


nattuggla/morgonpigg(?)

nattligt besök på blogg.se

Somnade för att jag var så jävla sliten igår, helt påklädd, sminkad och liggandes på bredden i sängen istället för på längden. Lyckades sova från elva tills nu, av någon anledning vaknade jag nu och satte mig här. Ska nog antagligen krypa till kojs igen.. ja, det ska jag....



PUSS PUSS

igår

igår flödade alkoholen, polisen hälsade på, gratis taxi i utbyte mot att jag och Emilia hånglade, det blev bråk, m.m. oh lord vilken händelserik kväll! Jag Emilia, Millan och Evelina var hemma hos Millan klockan sju på morgonkvisten och somnade nästan direkt. Tack tjejer för en underbart rolig kväll!



horoskop

Horoskop för onsdagen:


Väduren 21/3-20/4

Månen ger dig en onsdag som det gnistrar om. Det handlar om kärlek, kreativitet och nya lösningar.


cool enough to go to school

Sitter på Thoren och steker i våra stora fönster, omringad av alla bp1a noobs. Var nyss och pratade med hälsodamen på skolan och hon har bestämt att jag ska gå kvar på Thoren mina tre år och hjälpa mig ta igen alla uppgifter jag har kvar att göra, så inom en snar framtid ska jag prata med min mentor så får vi väl se hur det slutar. Ifall jag hinner ta igen och ifall jag slipper gå om.. hmm......

Har ont i magen av någon konstig anledning.. det är något som irriterar mig men vet inte riktigt vad.. Vi får se om jag kommit på det till dagens slut..

Idag ska jag nog till Katarina och dricka vin, Emilia W har fått för sig att vi ska börja dricka redan i skolan. FÖRFEST på thorén business school, härligt! Jag är taggad och bangar aldrig..
fyfan vad hemsk jag är. Imorgon är det röd dag, idag är det fiest.


CIAO

precis så ja..

Ohja, PRECIS som jag anade så lyckades jag somna och vaknade vid två då marie ringde och hetsade och ville att jag skulle komma över.. Så jag kubbade dit och vi satt framför tvn då jag åter höll på att somna (dendär jävla fåtöljen är insane, det går inte att sitta i den utan att vilja träda in i drömmarnas land) Sedan kom solen fram och vi satte oss på altanen och solade lite innan jag skulle hem och äta middag.. Nu är jag proppmätt och nyduschad, försöker klura ut vad jag ska göra idag.... dricka lite vin i min ensamhet?.. eller joina håkan i hans ensamhet?.. eller bara dö för en stund?... (Skulle inte sitta illa, låta tiden passera och ba chilla i ett mörkt tomrum...)


Jag gjorde det, jag langade och jag fick tillbaka - vet inte om det gör mig glad eller bara ännu mer förvirrad.. men det gör mig inget för stunden..  just idag är jag lycklig,

jag ska...


...göra en lista!  En lista på saker jag vill hinna med innan sommaren är över.. Ska börja tänka på det nu och när jag är klar då publicerar jag min kära lista. Och när sommaren är slut summerar jag den och kollar allt jag hunnit med! Åh jag är så jävla fyndig... Älskar att utmana mig själv! WOHOO


TJARRÅ HÅRROR!

käresta

Som en fallande stjärna föll hon in i mitt liv och lyste upp min vardag och lyfte mig från helvettet och höll min hand och ledde mig till himmelriket. Varje gång jag föll på vägen hjälpte hon mig upp och såg till att jag var stadig. Varje gång allt kändes hopplöst så hjälpte hon mig att åter finna hopp. Varje gång djävulens klor försökta slita tag skyddade hon mig. Hon blev min kära vän, min skyddsängel och någon jag alltid kommer älska och se upp till.

Jenny Lindqvist.
Alla borde ha en vän som du..


violet hill


vaken

Fortfarande inte sovit en blund, håkan gick däremot ner och la sig och sov ett par timmar. Satt och gosade med Beppi hela natten och lyssnade på mtv musik, sedan lystes min morgon upp av ett otroligt starkt sken och jag blev ännu piggare och en aning lyckligare. Håkan skulle iväg till jobbet så han släppte nyss av mig hemma, funderar på att sova men det innebär att jag kommer sova bort hela dagen.. hmm...

Dagens planer är iallafall att ta en solsession med andrea och håkan så fort de slutat skolan/jobbet. Jag som tagit ut mitt sommarlov i förtid känner mig en aning rastlös men är nöjd ändå! Men just nu vill jag bara lyssna på musik och le för mig själv en stund..



Det är konstigt hur något så litet kan göra en människa så otroligt lycklig.. 

måndag/tisdag

Vaknade sent idag ca 1, tog min morgoncigg och ställde mig sedan i duschen då jag var nära på att svimma. Helt sjukt, var tvungen att avbryta duschen och sprang med balsam i håret till min säng och la mig ner för att vila. Blev bättre efter någon halvtimme... fyfan för grova nicokickar.

Sedan ringde Andrea hon och håkan var påväg och skulle hämta upp mig, vi åkte sedan till campan och köpte oss en fettig pizza som jag och andrea skulle dela på vi tog med oss den och drog till håkans nya place, kollade aik-dif matchen (Fyfan va sexigt mål Obolo lyckades göra, heja aik) Jag och andrea tog oss en bira och kände oss allmänt manliga medans håkan käkade morötter.

Sedan skulle Andrea hem och jag och Håkan kom fram till att en uppesittarnatt skulle sitta asfint, så nu är klockan 3.18 på tisdag morgon och vi har hunnit se två filmer redan:

The uninvited : en galet konstig men nervpirrande skräckis. Man får psykbryt av den. Håkan och jag ger den 3/5 points.

Sedan såg vi Forrest Gump: En film alla måste ha sett.. Håkan och jag langar 5/5..

Just nu sitter vi och kollar på någon virrig fest på playboy kanalen.. där det just nu pågår någon form av förförelseakt mellan två brudar.. hmm...

Är förövrigt skitpigg och undrar vad morgondagen har att erbjuda..


Lite bilder från gårdagens kubb: .



CIAO

det kan aldrig bli för mycket

Sitter ute på vischan nu, lyssnar på musik, drömmer mig bort och ser fram emot morgondagen..



Var och spelade kubb med Andrea, Louise, Ankan, Lollo och Håkan. Lag ett bestod av: Mig, Louise och Håkan. Lag två bestod av resterande männsikor. De vann med 2-0. Damn! Jag, Andrea och håkan åkte sedan hem till håkan bråkan och myste med kattungarna som förövrigt börjat springa omkring i köket och blir en månad idag! Så jävla söta.. Sedan fick jag skjuts hem. Och här sitter jag, en aning frustrerad men lycklig.


Imorgon skall det grillas, solas och drickas.


R & J


Marcus anser att the killers versionen av - romeo and juliet är dålig, men marcus du har fel!
Andrea introducerade låten för mig och den växte sig fast. Texten är underbar..

lördag fylleinlägg

somnade om och vaknade vid trre och missade harrås fika... it sucks! men har vart med jessika massvis ikväll.. sen mötte vi alla 3 brudar och drog vi till micke som fyllt år.. grattis btw, nu är jag iallfall hemma.. gud vet hur jag hamnade här, langade iallafall rådissen g. WOHOOO... ni ska få höra.. jag är full.... nu ska jag sova. saknar M.................. som i marcus :)


fredag

Vaknade för någon ynka sekund sedan.
Hade jätte kul i uppsala med sinclair emilia och alla sincans vänner hemma hos anna igår kväll, grillning och tomt prat. Men sedan var det dags att röra sig och gustav körde mig till uppsala station..
På uppsala station tror jag att jag såg en man dö... En tjej ropade att mannen fått en hjärtinfarkt, jag ringde ambulans men den var redan på väg så jag satte mig på tåget i chocktillstånd. Efter incidenten hann jag lugna mig på tågresan hem.. mötte Jessika, Elin och Louise. Vi satt hos Louise och pratade plötsligt dök therese upp. Jag bjöd alla på en grogg och försökte övertala dem att följa med ut men de var as trista och ville stanna hemma så jag var med Jocke, Adam, Ribben och Jens istället i stugan efter ett tag dök bella upp vilket var en trevlig överraskning. Sedan skulle jag hem med bussen men saker blir aldrig som man planerat...... Älskar det!






änglar och demoner

Igår var jag och Marcus på bio och myste, vi såg änglar och demoner och den var sjukt bra satt på helspänn hela filmen.. Fråga ba marcus! Alla måste se den! Annars blir jag besviken!



.. efter bion mötte jag sinclair och vi drog till gustavs lägenhet (hennes pojkvän) Vi tog ett glas vin och pratade i flera timmar för att ta igen förlorad tid, vad som skett på senaste och sånt. Det var otroligt mysigt och vid tre någon gång somnade vi sött.
Mitt i natten vaknar jag och sinclair av att jag ligger och håller på att försöka strypa henne (Drömde att jag bråkade med min lillebror) och herregud vilken ångest jag hade när jag kom på det efter jag vaknat på morgonen. Usch hemskt!

idag kommer bli en bra dag det känner jag på mig som pricken över i:et är det fredag. Det står mellan grillfest eller myskväll. hmm vi får väl seee..

Langar en uppdatering senare! CIAO

för en lång lång tid


skön dag

Sitter i min morgonrock med en fet turban på huvudet, har precis duschat och slängt i mig lite mat. Det var väldigt gott, har inte ätit riktig mat på hela dagen!  Sedan tog ledigt från skolan idag och missade matte nationella och har en inlämingsuppgift som ska vara i klar idag i FEK som jag inte ens börjat på.. Damn! Jaja, har hunnit vara på gymmet och svettats och tagit en promenad, nu ska jag slänga på mig kläder och sticka ut och möta Marie och Louise.. Egentligen hade jag då velat gå på bio med marcus men det blev lite kort om tid och jag skulle inte hinna med åtta tåget och går jag på en för sen bio missar jag tåget hem, fyfan för SJ.... haha

Imorgon är jag ledig och idag ska jag och Louise mysa hela kvällen då hon också är ledig imorgon..


GLÄDJE GLÄDJE GLÄDJE GLÄDJE


himmel blå himmel blå


fishy fishy


glädje

Likadan dag idag späckad med glädje! Vi kollade på en skräckfilm som heter barnhemmet på spanskan, jag har dock redan sett den två gånger men en tredje gjorde inte så mycket då den är riktigt bra (och som jag nämde tidigare= så var jag otroligt jävla glad så inget skulle kunna förstöra min dag) Efter spanskan satte jag mig på tåget hem, väl hemma lagade jag middag till mig och Svante och ska snart sticka iväg till Marie en stund. Förövrigt en underbar dag med blandat regn och sol.. med en liten gnutta du..

Kärlek är en stimulans för hjärtat och en lokalbedövning för förståndet..

kan du?

Kan du älska mig som luffaren älskar landsvägen?
Kan du älska mig som rumlaren älskar nattlivet?
Kan du älska mig som de unga älskar revolutionen?
Kan du älska mig som den ängslige älskar gryningen?
Kan du älska mig som studenten älskar att drömma?
Kan du älska mig som måsarna älskar takåsarna?

Jag vill att du älskar mig men jag vill att du lämnar mig med!
Jag vill att du älskar mig, men jag vill att du lämnar mig med
Jag vill att du älskar mig, men jag vill att du lämnar mig

Ja skulle du älska mig, som ett slagskepp som älskar lasten?
Kan du älska mig som raketen älskar explosionen?
Kan du älska mig som Huckleberry älskar floden?
Kan du älska mig som trottoaren älskar förloraren?
Och kunde du älska mig om jag föll i tusen bitar?
Och kan du älska mig så tjackpundarn älskar sin barndom?
Kan du älska mig som Teo Jensen älskar gitarren
Som en gammal vän?
Ja, som en gammal vän.

Som jorden älskar månen?
Som sjömannen älskar havet?
Som tågen älskar rälsen?
Och som fångar älskar flykten?
Som barnen älskar julen?
Som korten älskar turen?
Och som Romeo älskar Julia?
Och som jag älskar dig? 

ljus

En fantastisk dag fylld av glädje och stora leenden! Är så otoligt glad.. Och det är tack vare tanken av dig..

Somnade i världens mjukaste fåtölj idag (myys), drömde konstiga drömmar innan Marie väckte mig.. Man blir trött av att springa omkring och vara glad hela tiden..

Lyssnat på Håkan H hela dagen idag varav allt håkan inspirerat på min blogg, man blir så lycklig av hans musik..

Snart läggdags trots att jag har sovmorgon till två imorgon.. Godnatt!



Jag vill ha allting

"Min kära enda vän
jag vill ha allting
Du älskar mig
och jag vill ha dig

Jag tror jag ska kasta mig igenom ditt fönster
rusa rakt in i ditt liv
Du har lämnat mig på den jävligaste av platser
och jag vill ha dig

På teven säger dom att kärlek finns runt omkring oss
och astronauterna kan känna det långt bort
Men kärlek har svikit mig allt för många gånger
och jag vill ha dig

Jag tror jag måste lämna allt bakom mig igen
och jag tror vi måste starta om på nytt
Du har lämnat mig på den jävligaste av platser
och jag vill ha dig
och jag vill ha dig
och jag vill ha dig
och jag vill ha dig
och jag vill ha dig
och jag vill ha dig"

 

yesyes


burn

"När broar till tryggheten bränns".. och jag tror jag gillar det...

I wish



"Vad jag bryr mig om nu
är att du kommer nära mig
även om det är försent att älska dig
Vad jag bryr mig om nu
är att från samma säng
lyssna till samma regn"


-




Alkohol är mitt sätt att belöna mig själv.. Ser inte något negativt i det..

..


Take me back to paradise..

uppdatering

Ja jag har vart sjukt dålig på att skriva inlägg denhär helgen men jag har antingen vart alldeles för full eller alldeles för bakis.

Helgen har vart helt fantastisk har haft skit kul.

Fredag:
Var med håkan och bakade muffins vid midnatt som blev helt missbildade, sedan kom noomi och louise, vi fixade dricka träffade john och abbe och drog på fest. När det var slut gick vi till Noomis bastu och avslutade kvällen där, tog en promenad hem och louise fick till det och jag däckade i Jens stuga.

Lördag:
Bakis hela dagen men var igång igen vid elva, fixade dricka med nicole och jessika. Satt på jessikas altan och shottade lite innan vi drog hem till jimmy och satt på hans baksida. Grabbarna hade gjort iordning en liten brasa på altan där satt Joacim, Ludde, Jimmy, Lucas, Dennis, Ali och Jimmy2 och värmde sig vi hade brottning, långa diskussioner och lite fotboll. Sedan var jag och mötte Gustav och vi tog en liten promenad, vi skildes åt och jag gick tillbaka där fortsatte brottningen: Jag satt på jimmys axlar och mötte dennis som satt på lucas.. Föll handlöst med huvudet först rakt ner i marken så nu har hela min käke fuckat ur, men det är ändå nice! Vill bara tillägga att mitt lag vann brottningen!

eng nationella

nationella idag, känns bra! Nu är jag sjukt trött även fast jag sovit sedan nio igår kväll ska ta en eftermiddagslur. Sedan är det träning och efter det ska jag bada bastu!

CIAO
( Är i odensala och internet här är inte pålitligt! men jag försöker uppdatera senare ändå!)

sliten dag

Ja eftersom jag inte sov inatt har inte mina sinnen vart i sina fulla bruk.
Vi hade DM i innebandy men både dam och herr laget för TBS åkte ut efter sina fyra första matcher (jag spelade med i den fjärde matchen då Evelina fick ont i ryggen. Roligt att bidra lite! Det var sjukt kul! Även fast jag suger på innebandy)
Efter bandyn åkte jag emilia och therése och käkade på cupido. Efter detta gick vi på stan då tess skulle köpa underkläder och slutligen hamnade vi på skolan där vi träffade jenny och harrå. När de tre sedan skulle dra sig blev jag lämnad kvar med Sören, vi pratade om livet och om olika åsikter kring utvecklingen idag, trevligt!

När jag och Sören pratat klart mötte jag upp Nicole som ville till donken och tjakka pommes.. Då hände det... Jag somnade rätt inne på donken lutandes mot ett bord, inte top notch....
Efter detta gick allting fel var trött och flummig resten av dagen och en aning pinsam också..
T.ex. la mig över två stolar på tåget bredde ut benen över hela gångvägen och sket i om folk hade problem med att ta sig förbi och skrek : JAG VILL KNARKA.... inte heller särskilt top notch...
det blev lite mer sånt under dagen.. stackars nicole

ciao


(fick lägga upp inlägget idag fastän det är gårdagens inlägg. bloggen fuckade ur lite)

uppdatering

Nu börjar solen gå upp och fåglarna kvittra, inte långt kvar nu! Ska sticka om fylla på kaffekannan är på min andra, klarat mig ganska bra. Jocke höll mig sällskap ett tag under denna härliga uppesittarnatt, men gick och la sig efter någon timme.. Hoppas solen skiner idag!

allnighter music


nattligt inlägg

Hejsan älsklingar, de flesta av er ligger och sover när jag väljer att uppdatera min kära blogg. Jag tänker köra en all nighter och skippa sovningen inatt. Klockan är redan så mycket och jag har grejer att fixa tidigt imorgon bitti och jag känner mig själv tillräckligt bra för att veta att jag inte kommer kunna gå upp imorgon när klockan ringer om jag somnar nu..
Har precis tagit en cigg och ska snart hälla i mig kannor av kaffe, jag är fullt medveten om att detta inte är hälsosamt men förihelvette vem bryr sig? Ibland måste man offra saker här i livet och jag väljer att offra en natts sömn..
Hoppas ni alla sover gott och drömmer härliga drömmar!

CIAO / nattugglan stella


big big ghetto gangster

Nu är jag hemma igen, träningen blev inställd så jag och Marie drog ner till gymmet och körde vårt timmespass där en härlig blandning av kondition och styrka! Vart glatt överraskad av att se nya maskiner på gymmet (måste dit oftare). Sjukt nöjd! Man mår så psykiskt bra av lite motion! Inte ätit middag idag så jag ska göra mig en macka nu..

ADIOS!

han eller hon?

lyssna hela låten, helt sjukt. Man eller Kvinna? Hahah!
Citerar min lillebror: "-Han är säkert snippsad där nere"
 
En talang eller bara riktigt vrickat?

can u?


nelly.com


yeye

Snart är det träning, har längtat!
Förövrigt är jag lite halvglad över att det regnar lite idag (konstigt nog), men det känns bara så otroligt länge sedan det föll ljummet regn över Sverige och jag har så otroligt mysiga minnen av just ljummet regn att jag lärt mig älska det. Åh blir varm i hela kroppen när jag tänker på det. Fina minnen.. Men ja nu ska jag äta en kneekebroed makka (knäckebrödmacka) och sedan tagga till inför träningen.

Adios hoes.

giggling

Nyfiken


..

Hejsan hoppsan, jag har gått och blivit en aning mer optimistisk. Jag tror livet har mer att erbjuda än vad jag fått smaka på. Att äkta kärlek faktiskt sker, att lycka går att hitta och att skönhet fortfarande existerar här på jorden.  Inget är längre omöjligt att uppnå, alla har en chans att bli störst, bäst och vackrast! Jag tror inte på att haka upp sig på små problem, jag tror inte på ett slut, detta är bara början.. en början på något fantastiskt..


!


could you be loved

Marie väckte mig i morse med ett samtal, låg kvar i sängen till tolv tiden då hon kom förbi och fick upp mig. Vi tog en promenad till Louise där Andrea och Louise satt och "chillade". Efter att ha vart där ett tag och ätit isglass, rökt och kollat på regnet tog vi en promenix till Jenny med en stor blombukett, kryapådigbukett. (Hon hade nackspärr idag.) Vi kollade två filmer innan vi skulle dra oss, var förbi håkan en snabbis också och hämtade maries filt från valborg. Han hade tydligen problem med någon baslåda till bilen och jag önskar honon lycka till med den! Nu har jag iallafall kommit hem, väntar på middag sedan ska jag ta en joggingtur till mamma. Imorgon kommer hon hem från kina, skönt! Kanske blir det en spanska lektion imorgon om jag orkar och har tid till det.

CIAO


valborg


chain hang low


AVBROTT

haft ett tredagars bloggavbrott men det ska det bli ändring på.


Valborg: min lillebror blev nedslagen på vägen hem av några fega offer från lyckostigen. Jag hade skitkul hela kvällen förutom när jag tappat bort min telefon. Vi rännde fram och tillbaka över hela storstockholm känns det som (överdriver) men det var en härligt valborg 4,5/5 - med tanke på att min mobil försvann och min kamera pajade och att svante vart nedslagen så får den inte full pott! 

 

Lördag, Jag och Jenny mötte Nadja och satte oss i sätunaparken, vi solade och glassade sedan kom marie, håkan, louise och dusan mandick förbi och solade med oss. Vi hämtade bergsprängaren så vi kunde lyssna på musik. Efter ett tag skulle Marie iväg och jag skulle möta marcus på station och så blev det, efter ännu ett tag kom svante och emil med emils två nya hundar en grand danois blandning, otroligt söta. (Gjorde en mega vurpa med en av dom och skadade armen)
Sedan satt vi kvar ett tag innan vi drog upp till jenny, jenny, nadja och emmie skulle ut på krogen så de satt och förade, jag och marcus satt mest och kollade på TV sedan skulle marcus hem så jag följde honom till stationen och vinkade av honom där. Efter det åke jag till Jessika, Där satt hon och nicole och drack vin. Vi tre åkte till Jessikas pojkvän, lucas. Där var Lotta, Lucas, Ludde, Oliver & Jolle vi drack lite mera vin och diskuterade livet och pan pizzor. Det var skimysigt, efter detta skjutsade Ali mig till stationenmötte jag och Tobias som skulle iväg och spela basket med Jens och jag var ju såklart på klockan var nu ca halv två på natten men det hindrade oss inte, på basketplanen vid nya sätuna pratade vi minnen och myste lite. Sedan mötte vi  och kurdsnuten (Nizar Nisse Nk Kader) gav honom en snabb kram innan jag mötte upp jenny och håkan som verkade riktigt nöjda och glada över sin kväll på krogen (Helrör, VIP, champange i överflöd och mycket dans bestod deras kväll av) Vi satt utanför ett tag jag hamnade i bråk med en irriterande grabb som hette gustav, vi brottades och han vann, hans pris blev min sparkcykel.... som han tog med sig och parkerade i odensala den jäveln.......Håkan, Jag och Jenny tog en taxi till statoil, vi käkade och åkte sedan hem igen.
 
Denna kväll umgicks med och träffade jag = 14 pers. Låång dag.


En lyckad och händelserik kväll.

nyckelord

- förfest uppsala - statsparken
-mellanfest märsta - sätunaparken
-efterfest sigtuna - hemma hos sofia
-efterefterfest norrviken - hos en random

* för många penisar
* jordgubbar
*uppsala med d-raka offer och en ursäkt.
*missförstånd
* att känna sig bäst i hela världen
* träffa alla brudar och ett visst dilemma
* megakramas med L & M
* megamattorna med öl
* utbytesstudent
* bra vän, gone bad
* bilder i överflöd
* mitt linne
* anklagad
* statoil och hets
* fin utsikt :)
* kaffe
* bästis
* harebrahej
* Fyllesamtal
* massa gos
* arg på nicole
* liggvänlig A
* träffa muskelman och gav utskällning
* snacka politik
* absint
* hemfärd
* jidder på station
* konstig magkänsla
* Dåliga nyheter = mobil borta, lillebror, kamera
* brooooor
* spy
= sova


det va typ nästan eller något.... memoarer

valborg

känns som om jag vart med om allt, mobilen borta, kameran paj, samma sak med lillebror min, valborg var gött som fan.... men sen hände något! berättar mer imorgon (plus bilder)!

ey

NU JÄVLAR ÄCKLIGA JÄVLA AS, RÖR HONOM RÖR MIG.. NU JÄVLAR.... SKA HITTA ER!! SKITER IT, NI ÄR FAN FEGA PINSAMMA ÄCKEL


RSS 2.0