happy valborg


Dagen me stort D

DAGEN VI VÄNTAT PÅ ÄR HÄR!


Jag är sjukt taggad!


Låt detta bli den bästa valborg alla jävla fyllekajor där ute upplevt, vi börjar tidigt och slutar inte förrän gryningen!


valborg countdown

IMORGON SMÄLLER DET!!



dagens

Åkte in till uppsala med marie, köpte jeans till imorgon.. Sedan åkte vi till märsta och åkte direkt till frisören, marie slingade håret och jag toppade en aning. Efter detta tog vi en solning var på brunos (som förövrigt ska öppna ett till ställe i märstaFörövrigt var vi förbi ungdomsmottagningen och snodde tre paket med kondomer som jag tänkte dela ut imorgon på valborg till alla fulla raggare i parken.  Sedan tog jag en promenad till HåkanBråkan och Marie mötte upp pontus, Efter detta mötte jag upp dom två, sedan gick jag och marie till jenny och tillslut tog vi oss därifrån och är nu hos marie. (Väldigt kortfattad jag vet men orkar inte satsa)

Snart ska jag och Marie hoppa ner i badet, tända lite ljus och prata strunt..

Förövrigt har jag panik över denna influensa som sprids över världen, svin influensan. Den ha dykt upp i Finland nu och experterna säger att den med all sannolikhet kommer spridas till Sverige.. Jag är orolig.

Men nog om det, nu sticker jag! CIAO

skvallerbloggen - märsta

Legendariska Lackmusen på facebook med allt skvaller och allt som händer i märsta och jag får reda på att den existerar idag?!

Härlig grej! Diggart! fem av fem toasters

countdown

2 dagar




grillning & kissekatter

Var och kollade Ronjas kattungar idag (Ronja är håkans katt) och blev förälskad.. Jag har redan siktat mig in på två kattungar som jag ska försöka kidnappa och ta med hem..


Ronja och hennes sex kisseungar - 1 vecka
Den lilla svarta med röd/vit nos längst ner på bild är en av de jag vill ta med hem..

Tre av de små, den andra kisen som jag vill ta med hem är grå randig med röd/vit nos.
Så sjukt söta..

Efter att ha kelat med kissarna stod grillning på schemat jag och håkan hämtade upp andrea och drog till Maxi och köpte det som var nödvändigt.. Sedan åkte vi tillbaka till Håkan och startade grillen. Mysfaktor = 100!


Clown car for real


samma kött & blod

Sandberg klarar sig alltid..

Walking in Memphis


godmorgon

Vet att klockan är halv två men det var inte alls länge sedan jag vaknade, har precis rakat av min lillebror håret och väntar på att pappa ska komma hem så jag kan laga lunch. Sedan ska jag och shweint till gymmet och efter det ska jag nog träffa tjejerna.


countdown

VALBORG - 4 DAGAR KVAR



dagens favoriter:

  1. jag körde moped
  2. det var sjukt fint väder
  3. jenny, marie, louise ekan och jag grillade
  4. pappa har vart på bra humör hela dagen
  5. snackat minnen med nisse
  6. fick skjuts hem av pontus'
  7. ridit på jens rygg hela kvällen
  8. gungat i sätunagungan
  9. druckit hb
  10. vart i ett tomt hus där ägaren är borta..

soooooft... haha, bra dag, nostalgitripper gång på gång och en jäkla massa skitsnack.. det var kul att chilla med Nisse igen (evigheter sedan man såg honom ute). Som vanligt blev man på bra humör när Jens var i närheten. Lillen och jag satt mest och skrattade åt min dyngraka lillebror och vill bara tacka daniel som lånade ut sitt hus till oss. Aste satt mest och käkade. Adam tröttnade efter ett tag och stack.. Louise drog tidigt och Marie, Jenny och Ekan ännu tidigare. Men vi hade kul ändå! hej hå!



countdown

5 dagar kvar


fredag

Kvällen blev svart, så svart den kunde bli, men jag hade kul.. Minnet är lite luddigt och jag missade idol idag, men jag lever iallafall. känns bra.. Hoppas alla andra från igår klarade sig bra och att ni grabbar som bestämde er för att gå hem till sigtuna klarade er hela vägen hem..

valborg countdown

valborg 6 dagar kvar!

Marie Thailand

Äntligen Fredag

Har precis knäckt en bira och ja det är sant...
Åt middag med lillebror nyss, blev en delikat kyckling gryta med pasta och ett glas vin på det.
Med tanke på att förra helgen var en vit helg ska denna bli riktigt jävla kolsvart har jag planerat.


Kvällen:
Fotboll, grillning och krök(!) med grabbarna grus och gå förbi och gratulera Anna som fyllt 20 för någon dag sedan..

Jag är taggad

....

Jag saknar dig, saknar det vi hade, det vi gjorde.. Det kommer aldrig bli detsamma. Men jag kommer aldrig glömma dig.. Du visade mig världen, öppnade mina ögon. Du fanns där när världen rasade du hjälpte mig bygga upp den igen.. Vi kanske inte pratar lika mycket som förut, vi kanske inte träffas. Men jag tänker på dig..
Egentligen så vill jag nog bara säga Tack, tack för allt.

känslokall

Helt tömd på känslor, går runt i en dimma, känner varken smärta eller välbehag. Som en levande död vandrar jag i en värld full av liv. Helt ensam men samtidigt omringad av människor. En ram i svart och vitt, en duk full av färger. Skiter fullständigt i känslor, skiter i problem, vänder mig om och tar snabba steg därifrån, för att sedan gömma mig, ett problem är inte ett problem förrän man erkänner det.. Ignorera, vandra vidare..
Jag fortsätter vandra i öknen på jakt efter en oas att vila mina fötter och släcka min törst. Törst efter något, men jag vet inte säkert vad. Kanske är det du.. Men kanske är det du bara en synvilla, jag ser vad jag vill se och inte vem du egentligen är eller vad du egentligen har att ge.. Eller så kanske allting faller på plats om jag offrar lite av de jag har, men i tryggheten känner jag mig säker, i tryggheten vill jag vara. 
 En förändring så uppenbar... Vem är jag? Varför tryggheten, Inte längre den flickan som levde en sekund i taget och aldrig tog något för givet.. Gav jag upp hoppet? Eller fann jag den gnistan jag saknat innan?


H&M

När det kommer till kläder ser Evelina rött! Blod svett och tårar.
Så fort dörrarna öppnats till H&M rusar Evelina in skiter i vad säkerhetsvakterna har att säga och rusar ner till matthew williamsons kollektion hon sliter åt sig alla skärp, väskor och hela ställningen med smycken.. Jag är stolt över dig Evelina! Så jävla roligt att se.. Skadeglädje på riktigt när man såg alla besvikna blickar när Evelina ställde dig i kassan med allt hon kommit åt.. Herregud! jag snappade åt mig två paljettklänningar utan nytta..


Evelina på skolans altan


Internetshopen har sålt slut på alla de snygga grejena såsom den långa klänningen, handväskan, skinnjackan och kavajjackan.. och det har bara gått femton minuter.. Folk är galna.. Jag älskade ju långklänningen och kavajjackan, Fuck u all

VALBORG COUNTDOWN

7 dagar kvar

 
Skål på ett X antal språk..
Svenska - Skål            
Polska - Na zdrowie

Franska - Santé         

           Grönländska - Imekatigigta

   Walesiska - Iechyd da

            Italienska - Cin Cin/Salute  

Tyska - Prost              

Danska - Skål            
Japanska - Kampai   

      Thailändska - Choc-dee

Spanska - Salud       

Grekiska - Jamas    
Finska - Kippis        

      Skotska - Here's tae ye

Engelska - Cheers

Holländska - Sante

Indonesiska - Ceria
  Norska - Skål              

  Kroatiska - živjeli       
  Lettiska - Urravas     

   Litauiska - į sveikatą

             Portugisiska - Felicidades
Rumänska - Noroc

        Slovakiska - Na zdravie

                    Vietnamesiska - Chúc mừng

   Ryska - na zdraovie

Turkiska - şerefe

                   Somaliska - Baaquli godan


allsvenskan

Oderint, dum metuant

Må de hata, blott de frukta



Skönt att se AIK först i serien.. Jag är nöjd

Blicken avslöjar?


"Blicken som avslöjar hans intresse Brittiska forskare har en gång för alla utrett det klassiska tecknet på attraktion: den trånande blicken. Och visst finns det klara slutsatser att dra, i alla fall om det är en man bakom ögonkastet.

8,2 sekunder - så länge tittar en man på dig om han är intresserad. Om han inte tycker att du är attraktiv slutar han spana redan efter 4,5 sekunder, skriver expressen.se.

En undersökning publicerad i tidningen Archives of Sexual Behaviour gick till botten med det välkända tecknet på attraktion: den trånande blicken. Och visst gick det att utläsa om personen i fråga var intresserad, i alla fall om ögonkastet kom från en man, skriver expressen.se.

I undersökningen fick 115 brittiska studenter mingla med ett antal inhyrda skådespelare samtidigt som dolda kameror noga iakttog deras ögonrörelser. Efteråt fick försökspersonerna ange hur attraktiva de ansåg att skådespelarna var.

Enligt expressen.se. lät männen blicken dröja kvar över åtta sekunder på de personen de ansåg vara vackra. Tiden sjönk till hälften när de pratade med personer de tyckte var mindre snygga.

De kvinnliga försökspersonerna uppträdde dock annorlunda, där fick både snygga och mindre snygga personer lika långa blickar, enligt artikeln."

(kan vara bra att veta..)


Dagens!

Idag har jag lyckats skämma ut mig igen (det upphör aldrig)

Jag och Millan hänger i Whiteroom och skrattar och har oss, jag ska dra upp mina strumpbyxor i all hast som lyckats glida ner, i denna veva får jag plötsligt för mig att dra ner dom och visa emilia mina snygga trosor/rumpa och står och skämtar lite. Plötsligt hör jag en dånande kommentar: "vad är det för fel på er?" Ja, bakom oss promenerar DK (gympaläraren) förbi och kollar snett, Inte en big deal om det inte vore för just det att han är min gympalärare, efter ännu en lååång skrattattack och röda kinder lugnar vi oss och jag inser att jag måste ju lätt få MVG i idrott samt rättskunskap nu...

Förövrigt efter en lång men slapp skoldag åkte jag hem till Louise, vi gungade och lekte i lekplatsen och fann barnen i oss igen, Marie kom och gjorde oss sällskap, sedan åkte vi till station köpte en påse godis och i all hast träffade vi käre Herman, ( insåg att jag saknat grabben) och sedan åkte Louise hem och jag och marie åkte till henne och kollade greys och åt godis.

Nu ska jag borsta tänderna och lägga mig.

Imorgon blir det att ta åtta tåget till uppsala och göra Emilia och Evelina sällskap utanför H&M sedan är det krig. Vi ska slåss för Matthew Williamsons kollektion! haha! Jag är taggad, sedan är det skoldag för min del!

Sonja Aldén - Du får inte


Tisdag

Åkte in till Uppsala och hade Spanskalektion.

Jag, Niclas och Marcus åkte sedan in till stockholm tillsammans med Nicole,
Vi käkade och de kollade kläder.

Nu är jag hemma igen, äter åter igen vattenmelon och kollar på DH.

det har vart så jäkla kallt idag!


lillebror shweints konstvärk på preem märsta

adios

sommarlöftet!

Förra året bestämde jag andrea och marie att vi skulle göra sommaren en liten aning mer spännande och bestämde oss att vi skulle komma på ett varsitt "löfte" som vi var skulle fullfölja under sommarlovet och den enda som lyckats när sommaren var slut var ju såklart jag. Marie och Andrea bailade ur, tyvärr hade vi inte kommit överens om något pris bortsett från äran och i år har vi återigen infört detta.. 

                  
Andrea: Trycka mr D. - inte ens i närheten Andrea, jag är besviken!
Marie: Studsa naken på en främlings studsmatta, - FEGIS!.
Jag: Trycka mr V.  - Jag vann! (som vanligt) Men det var lätt inte värt det! haha



                 
[x] -
de som vi har klurat ut utmaningar till.

Jag:
Marie: [x] =
det ska bli kul och se om du pallar trycket i år Marie!
Jenny:
Louise:
Nicole:
Andrea: [x] =
Okej andrea i år är du charmigare än någonsin, you can do it!

låtar x2

hyllning till våren som är på G:

ted gärdestad - sol, vind och vatten.



och en allmänt skön låt:

the kooks  - seaside

3 hundraser

Top tre hundraser som jag skulle älska att vara ägare till:

1,

Grand Danois, en gigantisk hund, less isnt more!


2,

Alaskan Malmute..


3,


ångrade mig, En tysk spets ligger som trea på min top 3 :)

ojoj

Uppsala idag igen! Igår satt vi hemma hos Katarinas moster och rökte vattenpipa, dansade linedance, sjöng på kinesiska och sjöng massa sköna låtar. Vi hade otroligt kul!

Nästa lördag ska vi in till Idol, Sofia ska söka och om hon inte kommer med kommer jag bli tvungen att hugga halsen av någon. Hon sjunger gudomligt, jag tvingade henne att sjunga för mig hela kvällen igår.. Jag blev nästan tårögd och håren reste sig i nacken... galet.

Jag och emilia jag precis ätit lunch och snart ska vi ta en cykeltur till Sofia.

Nu är det dags att håkan kommer hem från Thailand!

LOUISE DECLERCQ JAG ÄLSKAR DIG! krya på dig!


nersala uppsala

Hänger i Uppsala idag har bara suttit på olika fik hela dagen och glidit omkring på uppsalas gator. För tillfället är jag hos emilia, hon står i duschen och gör sig klar och jag ligger och lyssnar på musik. Förhoppningsvis har kvällen något roligt att erbjuda..

God have mercy!


(Jag bryter upp TBS dörrarna...)
öppna din dörr...

misslyckanden

Försov mig och missade FEK, ohyes. Sedan var det matematik där jag inte gjorde någon nytta alls.

Marcus och jag åkte till mig, Sophus hämtade oss på stationen och vi åkte hem till moi och försökte göra klart inlämningsuppgifterna som vi har till idrotten, gjorde några uppgifter men långt ifrån allt.

Imorgon ska jag nog in till Uppsala och göra ett prov eller något, sedan ska jag försöka bli klar med inlämningsuppgifterna, men vi får se..

Dagens (miss)lyckanden:
Idag lyckades jag
försova mig
Idag lyckades jag att sätta igång brandlarmet på MAX vid stora torget..
Idag lyckades jag fråga en civil kille ifall han ville se mitt kvitto på min nya tröja (trodde han jobbade på H&M och jag skulle sätta på mig en nyinköpt tröja, hade tröttnat på den jag hade på mig på morgonen när jag gick till skolan)
Idag lyckades jag ha sönder min väska..
Idag lyckades jag sno mat från matsalen till änderna och bli attackerad av fåglar..
Idag lyckades jag ta fel på tågtiderna och fick sitta på station i "evigheter"
Idag lyckades jag misslyckas att lyckas!

nya tröjan som jag tänkte att killen ville se kvittot på:


HAREBRAHEJ!


rensa hyllan



Plockade undan på min stökiga hylla men det slutade med att den ser lika stökig ut ändå..

våld klotter och knark


konstsnären är hofe(?) hahaha

i all hast

Det får bli ett kvickt inlägg sedan ska jag ut till mor min igen på landet, hon är på väg att hämta upp mig.

Igår hade jag fys och idag har jag träningsvärk....

Dagen:
Åkte in till skolan vid åtta ihop med jenny som förövrigt sov hos mig,
-hade världens slappaste svenska lektion..
-hade rättskunskap som var minst lika slapp
- och slutligen ett prov i naturkunskap.. ska bli kul att få se vad jag får för resultat..

sedan fikade jag och emilia och pratade massa strunt, jag tog tåget vid fem hem till märsta igen och mötta upp min lillebror. Han och några bekanta var ute och "målade" (klottrade) så jag satt och kollade på, (har bild) sedan tog vi en promenad hem nu ska jag iallafall packa och hinner verkligen inte sitta här längre!!

ADIOS!


cykeltur och skor


kom precis fram till mamma, jag och min lillebror tog en härlig promenad/cykeltur hit i vårmörkret.





Mina nya skor:

Älskar dem, jag verkligen älskar dom...




svarta lackade
Fick några par leggings också, fan vad jag vill åka till peking och shoppa järnet just nu..

efterlyst

Eftersom de flesta av mina vänner läser denhär bloggen och alla är medvetna om hur slarvig jag är tänkte jag uppdatera bloggen med ett efterslysningsinlägg:

Om någon har sett min klase med nycklar hos sig skulle jag bli glad av att få dem tillbaka..


Om någon sett denna kavaj
skulle jag bli otroligt glad av
att få den tillbaka då jag inte
har någon aning om vart den tagit vägen





Sedan är det skolböcker som jag ska hämta imorgon samt min laddare..


Alla kläder som jag glömt hos folk överhuvudtaget skulle jag vilja ha tillbaka, haha

Tack på förhand, adios lovers!

hemkomst

Nu har mammsen kommit hem från kina igen och det innebär presenter! Hon köpte ingen ipod touch eftersom de var dyrare i peking så jag får helt enkelt köpa en här i sverige, bortsett från det så mumlades det något om två par skor, jag är så nyfiken att jag tänker ta en promenad ut till landet nu på en gång! Ni kan få se bild sedan.. nu ska jag iväg!

needie

Jag behöver lite värme..
japp, de ska jag få


frossa

Sedan jag vaknade i morse har jag bara ätit och ätit, vattenmelon, brunch, middag, bananasplit, yoghurt, påskgodis... någon måste stoppa mig!!

Sitter i sängen, pappa kom precis hem från jobbigt.. vilket gör att jag vill härifrån så fort som möjligt.. När min pappa jobbar är han alltid på pissdåligt humör och då går han och jag inte ihop. Jag ger det max en kvart sedan kommer tredje världskriget vara igång! Rädda mig prins i skinande rustning ta mig härifrån!

CIAO

underfiltmys

Kom precis in, var ute en stund och sprang av mig. Fick ett plötsligt rus genom hela kroppen, tror det var efter att ha  pratat med håkan om Thailand (där han är för tillfället by the way) att min längtan blev så stor att min kropp blev så nervös att jag vart tvungen att springa av mig..

Nu sitter jag här i dom mjukaste mjukisbyxorna man kan hitta och en otroligt mysig tröja framför datan och ska köra i gång en film och kvällens snacks är.. en vattenmelon! Mums Det ligger i min natur att älska vattenmelon, har vart en personlig favorit sedan jag gick i blöja..

*


Nöjd osminkad kines

påsklov.

Tänkte summera mitt påsklov, sedan insåg jag att jag kan summera hela lovet med ett ord: alkohol.

Har för det mesta bara krökat, hela min kropp är villig att ge upp, kanske därför jag lyckades dra på mig en förskylning (jag är aldrig sjuk och då menar jag aldrig) Min kropp blev svag av all sprit.... Det måste vara så... även fast förskylningen bara varade i en till två dagar..

Men nu är jag iallafall lika frisk, pigg och kry igen. Det börjar lukta mat nu, sedan är det en promenad till Louise som gäller!



Amor vincit omnia et nos cedamus amori
Kärleken övervinner allt, så låt oss besegras av kärleken


norrviken partaj bilder





bilder från byn






Uppsala hos Marcus - ölhävarparty.

fest

Igår bar det av till norrviken efter att ha vart hos marcus och hämtat lite saker jag glömt bland annat min kamera så jag ska lägga upp bilder.

I norrviken var det skön musik och sköna människor, folk hoppade och dansade, vissa hånglade andra minglade, vissa raggade, andra spydde. Men vi hade kul tills allting spårade och festen fick ett drastiskt slut för mig och de andra märstaborna så det var dags att bege sig hemåt. Jag somnade hos Nicole och vaknade mitt ute på landet. Älskade hennes nya hus och ska nog flytta in i gäststugan till sommaren (får bo där i utbyte mot att jag hjälper till att jobba enligt Bosse nicoles pappa) Men jag är sjukt taggad. haha nu är jag iallafall hemma igen och ska snart äta god mat...

bilder senare


en hyllning till..

.. emilia Kjestrup en fantastisk vän och brud som man alltid kan lita på och som alltid kan få en att skratta, fast ibland vill man bara mörda henne.. (du har tendens att gå en på nerverna, men det lär man sig älska!)
Du är underbar
 


favorit i repris


eyey

Nyss lämnade louise mig, för min del idag blir det film! Vi var och mötte grabbgänget men de skulle på någon fest i Rosersberg som vi inte hade lust att haka med på. Men förövrigt är jag fortfarande en aning hängig, Imorgon blir det nog fest så får se till att krya på mig tills dess.



TJARÅ

GH

Guitar Hero, jag är beroende..... Innan 09 är slut ska jag vara expert!

Pollen attack

Ja jag hade en gästbloggare häromdagen.
Var hemma hos Marcus i förrigår och övernattade där med grabbarna, Marcus, Niclas, Samuel och Alexander*. Var även där dagen efter då kom fler grabbar och satt och hade ölhävarfest sedan drog jag med märsta crew till Tierp. Sedan åkte vi och åt pommes på Max. Sedan åkte vi hem.

Nicole kom hem från Amsterdam idag och jag fick en liten present, shotglas x4 från red light district.

Jag har dragit på mig en pollenallergi eller förskylning vet inte vilket, men jag nyser ständigt och mina ögon rinner och min näsa är ständigt igentäppt nu har jag knarkat huvudvärkstabletter och nässpray.

Nicole och Louise sitter här och skrattar åt min TV snart kommer Marie med grillat.

Vi vill kröka idag, men jag är bara på ifall jag mår bättre senare... 

ADIOS


chillar i byn

jag heter niclas och jag vill testa skriva på denna bloggen. Just nu sitter vi hemma hos min kompis marcus. Stella är också här. vi spelar ett spel där man ska dricka 4 cl öl varje minut i hundra minuter. 72 minuter har gått. Samuel är död. Han kvävdes av sina egna spyor. Marcus mammas vatten gick så hon ligger på BB. sen ska vi pimpla i marcus pool.
C U in another life brother


utflykt

Igår var det som vanligt fys louise var med denhär gången men det visade sig inte riktigt vara hennes grej. Men jag hade kul, har dock en aning träningsvärk idag i bröstmusklerna.
Direkt efter fysen igår åkte vi ut till Rimbo där Ola bor, vi kollade på film och myste lite. Ola har en papegoja som heter Nicke, han tyckte inte om mig. (Föredrar blondiner) och en katt som heter evin, han älskade mig.
Vi kollade på Penelope och Monsters vs Alien, båda filmerna var bra, föredrog monsters vs aliens, barnet i mig lever kvar!

Men iallafall nu är jag återigen hemma och ligger i min säng och skriver ett blogginlägg, är nära på att få ett nervöst sammanbrott då min lillebror vägrat gå upp ur sängen i morse och kommer därför komma sent till skolan... Fan för oansvariga småbröder. Nu skall jag iallafall skrika lite mer på honom och sedan lägga mig och sova en stund. 

BLÄ för att vakna vid halv åtta om man somnat vid två natten innan.

CIAO


grillkväll (bilder)



grilla och baka

De flesta har ju påsklov nu och så även jag och jag startade påsklovet på bästa sätt: Tillsammans med vänner, grillning, musik och alkohol. Vi åkte omkring runt hela stockholmsområdet för att fixa ihop alla de grejer vi behövde till grillningen. Vi köpte mat, hämtade bersprängaren, sprit, vin, kol osv osv.. Vi satte oss vid sätuna lyssnade på musik grillade (maten blev otroligt god! men det blir det alltid när jenny är kocken)  Vi fick celebert besök också medans vi satt och njöt av musiken och våra drinkar: Jens, Angelica och hennes klasskompis Louise kom förbi. Vi var igång ett tag tills alla ansåg att det var dags att gå hem. Jag Jenny och Marie tog oss hem till Jenny och somnade där.

Idag har Jenny lagad en otroligt god lunch till mig och vi har bakat också, en sockerkaka som för tillfället står i ugnen. Mums!



Lägger upp bilder på grillkvällen senare idag.

PUSS


om att bli stekt

Solarium är ju alla bekanta med, häromdagen var jag på brunos och skulle sola med marie, på vägen dit möter vi tobias och min lillebror som precis kommit från solariumet och tobias varnade mig från att ta stå solariet, Rhodos. Då han nyss hade bränt sig eftersom det var så jäkla starkt. Jag får ju för mig att det är för att hans hud inte pallar trycket och så ställer mig såklart i ståsolariet när vi är framme.
Efter någon minut känner jag hur huden brinner och steker men klarar dock av att stå de 12 minuter jag betalat för..  Det första jag gjorde när klivit ur solariumet var att slänga mig på det iskalla golvet, aldrig njutit så mycket tror jag.. Det brände över hela kroppen och jag trodde ärligt att jag var döende..

Resultat: läcker stringrand och svidande hy....


stekt och slitet

helt död idag, vaknade vid ett då hade vi städat lokalen kvällen innan, Johan var jätte gullig och hjälpte till.  
Maskerad middagen blev helt lyckad och jag är så stolt över mina killkompisar som hade de snyggaste maskeradkläderna. De som jag placerar på toppen över bäst utklädda blir: Shrek - Pontus , Cruella De Vil - Evelina. Kaninen från Alice i underlandet - Nicole.



Snyggingar detdär. och Grattis till Jens som vann strumpbyxetävlingen!
Jens är han med de vita tightsen som lyckades på mindre än en halv minut, johan har de svarta och lillen de hudfärgade. Grattis grattis Jens, han vann en puss på kinden av alla flickor.

helvette

Så jävla arg, förbannad, ilsken, hatisk kalla de vafan man vill, men inte ens de orden är tillräckliga för att beskriva vad jag känner just nu..
Jag hatar dig, hatar, hatar, hatar dig!
Du är så egoistisk, så barnslig och så jävla envis. Jag är så jävla trött på dig!! Hur jag har orkat och kämpat mig igenom det, ja det förstår jag inte ens själv!
Så jävla tjurig och pedant! Du som ska vara ett stöd är mer som en börda!
Du gör mig deprimerad.......... jag hatar dig 
du har sårat, krossat och förstört mig, jag såg en gång upp till dig, aldrig har jag blivit så jävla besviken på någon som jag älskat så mycket. Hes hals och tårfyllda ögon är det enda du åstadkommit. Hoppas du är jävligt nöjd.. åter igen jag hatar dig

slänga bort allt, skita i, bara tyna bort, ge upp, levande död

texten är underskattad


Dom är uppe på taken alla är högt över staden
Sommaren snurrade fort, när vi bara snöade bort
Och jag vågade aldrig hålla din hand
Vi är inte såna som i slutet får varann

Och alla bara pratar "är det sant" och "jag har hört om dig"
Jag kommer aldrig tillbaka hit igen
Neonskyltar på gatorna sänder ljus till mig och skatorna
Alla dansar och jag tänker är du också själv, var är du ikväll




och av någon konstig anledning går denhär  låten på högvarv hemma hos mig.. Knas

grillad

blev helgrillad idag... stekt! Berättar senare..


Idag

Idag har jag vart inne i Uppsala och haft FEK lektion, tiden gick i slowmotion. Har bara sovit några få timmar inatt eftersom jag låg vaken och kollade på Freddy vs Jason och kunde därför inte sova.
Efter det var jag med på Maries och Jennys Datakunskap, som var riktigt trist. Vi tre åkte hem tillsammans och åkte till Jenny där jag slummrade till lite, efter att ha hängt där åkte vi till fysen, Var sjukt duktig idag, kommer ha träningsvärk imorgon men det är det helt klart värt!




Idag fyller Marcus 17! Grattis sötnos!



Nya grejer:

Fick lite nya grejer av mamma igår:

Klockor

Mera klockor..

Ringar..

Och flera ringar..
Fick armband och halsband också men de tog jag aldrig foto på... Gött!

bilder som jag lovat




Tidslinje:
Vi började med tårta,
lämnade av Louise och Marie,
krökade i ett gym,
åkte till statoil,
åkte till toyotas bilverkstad och krökade mer,
 lämnade svante,
körde fast med bilen..
Hämtade micke
Fick ur bilen ur leran
 och somnade sedan sött..

aja baja!

Jag är väl medveten om att jag vart en sjukt dålig uppdaterare på senaste tiden men kortfattat:
Jag var asfuckpackad i måndags då jag fyllde år och den kvällen:
* Gick en av mina drömmar i uppfyllelse ... Att kröka i Toyotas verkstad, tack håkan!
* Vi drog i oss helium.
* Vi körde fast bilen på aspen och tvingade micke att hjälpa oss.
* Jag smutsade ner håkans bil
* Håkan körde full!!
*Jag krökade på ett gym.
*Jag åkte leksaksbil bland toyotas läckra lyxbilar.
*Med mera som jag tyvärr måste censuera, inget sexuellt dock! Men pinsamma fylle events.
och ja jag kommer lägga upp bilder

Igår har jag vart på fys och legat bakis...

Idag har jag vart i skolan en snabblektion, sedan åkt hem och legat hela jävla dagen ute på verandan och soooolat.. Så jävla härligt.. Nu är jag lycklig! Vår åh kära vår..




En lista = Saker jag verkligen inte ska göra i sommar:

-Klaga på solen!
-Vara full fler än två dagar i rad (usch!)
-Vara alldeles för onyttig.
-Hamna på Mariapol ungdom
-Tro att det är en bra idé att bo i skogen..
-Bränna mig i solen
-pimpla vin och sedan springa i skogen i klänning
-Åka till ett kallare land/plats, gärna varmare dock..
-Bli bortrövad av polis
-Hamna i bråk som sedan leder till rättegång..


Det är mina big no no's imorgon är det skola och kvart över sju bussen som gäller så lite sömn skulle väl sitta fint? Men först.. Cigg och dusch!

RSS 2.0