hej soulsister


Sämst

Emilia väcker mig kvart över två. Missade skolan ganska hårt idag men jag hatar religion så det spelar ingen roll....! 

Vi pluggar på ett militärläger där stränga Lennart är general. Vi alla bor i en liten by. En tidig morgon följer jag med ledarna från styrelsen och kungen till utkanten av byn vid skogen där vi strör vitt pulver längs skogskanten..
- Varför gör vi detta? Undrar jag
- För att snart ska vi få celebert besök!
- Av vem?
- Robin hood....

Det är en liten del av min dröm idag. Ingen drömtydare skulle någonsin förstå sig på mig...


4509

Ikväll blir det middag med brudarna då Hanna semb ska firas. Skumpa, kära vänner, god mat.. Det borde inte kunna bli bättre.. Kanske borde sovit inatt dock.  powernap lataaah

Fan

Fan bara Whooop AaAa


spammar

Jag har inte så mycket att göra om nätterna när jag dygnar det är därför jag langade en bloggbomb.
Nu mår jag lite illa och känner mig lite yr. Men det är bara bita ihop. För jag är inte döende och så länge jag står på två ben ska jag fortsätta vandra! MOT UPPSALA!!!!

dubbel

Jag är rädd att förlora dig samtidigt som jag bara vill att du ska försvinna.
 Ta alla minnen och försvinna ur mitt liv.


jag hatar dig höst.

Jag försöker inbilla mig att sommaren inte är över men nätterna har blivit längre.
Kylan tränger sig in genom mina fönster. Jag reser mig och tänder varenda lampa "bara för att" men jag saknar fåglarna. Jag fryser lite om mina fötter för golvet är iskallt och jag vägrar sätta på mig mina tofflor. Jag plockar på mig en importerad ciggarett och går ut på balkongen. Ett andetag räcker för att jag ska förstå.. hösten är ju faktiskt här.. Tänder min ciggarett och hör hur håkan spelas inne från lägenheten. Håkan passar liksom inte in på hösten. Men jag gillar honom ändå... Jag liksom påminns om våren, den tidiga sommaren och då kommer jag på mig själv att tänka på dig. Jag önskar ibland att du tänker på mig. För du är den, den som försvann..

karriär

Tror jag skulle kunna bli en riktigt bra låtskrivare.. Poetiska texter. Lite som en sönderdrogad Håkan Hellström. Jag tycker om Håkans ologiska texter. Man får liksom tolka dom som man vill.. jag blir glad av det. Sååååå.... nu gör jag en spelningslista med enbart håkan, höjer basen och stör grannarna på morgonkvisten. Skyll på håkan.


feels good to be back

 






Fan heller!

Aldrig.. Herregud.. Dra bara!
 Man blir bländad som ett rådjur framför billyktor. Man väljer att följa sin magkänsla och går sin väg. Helt plötsligt kommer något rakt emot en. Ett ljussken man står stilla och observerar dess skönhet. Sen kommer smällen. Rätt i maggropen, förlamar alla ens sinnen. Sedan är man bara en blödande pöl på marken. 
Gång på gång blir jag påmind om varför jag hållt mig borta. För att de är alltid samma grej, det slutar alltid på samma sätt. Jag begär inte mycket, jag har inte många krav. Bara ett: Jag kräver ärlighet. Sanning, hela sanningen inga små lögner. Hatar att bli förd i dimman. Hatar lögner. En lögn säger mer om än människa än miljontals sanna ord. Ord kommer förevigt bara vara ord. Jag är inte blind. Jag är inte dum i huvudet. Jag har bara lyssnat för mycket. Döva är underskattade. De observerar. De känner. Jag har oberverat.. Nu har det gått för långt. Det är så uppenbart.. hur kan jag vart så blind? Jag ser nu. Jag ser på riktigt.. Det duger inte.. Jag duger inte. Fine, för då duger inte du heller. Nu måste det få ett slut på riktigt. Jag bygger upp muren igen och utvisar dig från min värld.



Tillbaka till ljusa dagar, fyllda av hälften glädje hälften sorg.. Det är behagligare än känslan som fyller mig nu.. mycket behagligare. Det är nästan skrattretande. Susanne bad mig läsa en lapp som skulle vara komisk. Jag fnissade lite. Men personen som skrev lappen är ett geni. Jag däremot är en idiot. Dra bara.


tönt

U didnt teach me much but the things u did teach me has been very usefull.
Never trust anyone cause they will only use u.
Never give your heart away to anyone because then u give the person the power to break it.
Never ever fall in love cause the pain when that person leaves u isn't worth it.
You can only trust yourself. Only you.

Thanks!

That is so fucking sad dude..!


bara för att:

Uppsala när det är som bäst:

"-När jag ser en mango då tänker jag på dig Stella..."


"- Fyfan vad nice ÄNTLIGEN HEMMA IGEN!"
"- Aaaaah.. nu är ambitionsmätaren vit......"


"-....och min underläpp är en begagnad blygdläpp.."


bloggkarriären

Jag har lagt min bloggkarriär åt sidan lite granna..
men jag kan lova att jag kommer fortsätta slänga upp små, irriterande, onödiga inlägg med långa mellanrum... hehehe


fan


Men här står jag. Naken. Förtvivlad. Utmattad och fylld av ångest.

HAHAHA

skola imorgon.. kul att bli informerad om det idag... fuckno

heyhoe

du är söt

lulu

"Jag brukar gå in på feta människors facebook och vänta på att de ska bli taggade på bilder för att få se hur fula dom egentligen är. Innan dom untaggar."

Hej svejs........

ville bara dryga lite

RSS 2.0