lördag

Vaknade nyss, fyfan för att vakna vid tre på eftermiddagen!
Har fortfarande inte fått tillbaka min mobil. Håkan föreslog att jag skulle göra inbrott hos John och hämta tillbaka den och erbjöd att skjutsa dit mig. John vägrar svara på sms och på telefonen.. den jäveln! Han har säkerligen sålt den!!

Ikväll blir det god middag, ost och kex med lite vin här hemma. Efter det har jag ingen aning vad jag ska hitta på.. (Det enda jag kan tänka på är min mobil)

CIAO

Alla har sina husdjur

Katter och hundar släng er i väggen!



Glad


Bjud på ett leende, tro mig det smittar












Ren fakta:








lugn fredagskväll

Idag blev en det en riktigt lugn fredagskväll, hade hoppats på att få tillbaka min mobil men det fick jag natuligtvis inte.
(Börjar fundera om John kanske gått och sålt den?)

Suttit hemma hela dagen och kollat på massa serier, bl.a. the mentalist och criminal minds. (Älskar såna där kriminalserier) Sedan har jag vart och mött Simon och pratat om livet och vad som hänt på sistone, (sedan man börjat gymnasiet har man förlorat kontakten med så många och det tycker jag inte om!) vi pratade vad som hände på kärleksfronten om lite minnen och massa annat strunt och bestämde att vi måste ses mer i framtiden! Vi skildes och nu sitter jag hemma igen, ska nog kolla lite fler såna där kriminalserier och mysa lite.


Simon, i mitt gamla partyhus.



Snart fyller jag år och nedräkningen börjar den 1 Mars!

CIAO

du

ses

Fredag

Idag är det fredag och jag har inga planer än så länge, men förhoppningsvis får jag tillbaka min mobil ikväll!

uppesittarnatt

Har suttit och haft uppesittarkväll över msn med marcus och vi bestämde oss för att göra en lista: vad vi gillar mest..

Marcus topp tre:
1, Sova
2, Kärlek  sex (Han sa kärlek men jag tror han menar sex)
3, Brynäs/Pengar


Jag fick beslutsångest och var tvungen att göra en topp tio lista men jag kortar ner den till tre..

Min topp tre:
1, Sommar
2, Vänner/Kärlek/Sex
3, Resa



Klockan är halv fem på morgonen och nu ska jag sova, önskar att jag lagt mig tidigare, men försent att tänka på det nu!

GODNATT






jens hult remake

Jens hult, en av världens bästa vänner since 2006.


(ändrad på begäran)



Bli som man umgås eller formas som man umgås?

Jag har funderat ganska länge på ordspråket: "Man blir som man umgås" Visst, det stämmer ju till viss del men egentligen formas man väl som man umgås? med tanke på att alla är unika individer. I en umgängeskrets har ju alla trots allt olika utseenden, olika åsikter och olika stilar. (Bortsett från fjortiskulturen då de är raka motsatsen till det jag nyss radade upp)

Mig till exempel:
Innan jag träffade mina idag närmsta vänner var jag: En förvirrad tonåring som inte insåg hur dyrbart livet var, som glömde bort att tänka på andra då jag var för upptagen av mig själv, en tjej i ständigt behov av bekräftelse och som pricken över i:et sjukt osäker.

Det finns så klart anledningar till att jag blev som jag blev men det är inte det jag vill berätta utan att jag idag med hjälp av mina vänner blivit en bättre männsika.




Marie: Håller kvar mina fötter på jorden när jag är på väg att sväva för högt, hon är den som väcker barnet i mig och hindrar mig från att växa upp för fort, hon fick mig att inse att livet är dyrbart.

Louise: Fick mig att förstå att det faktiskt finns gränser, hon lärde mig att man inte alltid måste synas och höras, hon lärde mig att älska mig själv för den jag är, hon hjälpte mig växa upp, hon hjälpte mig mogna, hon lärde mig vad tillit är, tack vare henne säger jag alltid min egen åsikt om jag misstycker, hon lärde mig att ärlighet varar längst, hon är den som alltid är där när jag behöver henne, vilken tid som helst på dygnet så ställer hon alltid upp..


Jenny: Hon är den som fick mig att förstå hur man ska behandla sina vänner, vad äkta vänskap är, hon inspirerade mig till att förstå hur viktigt det är att vara givmild, att ge och inte bara ta. Hon lärde mig ödmjukhet och precis som Louise lärde mig älska mig själv...

Dessa tre vänner är en del av allt som gjort mig till den jag är idag och det älskar jag dem för..


                                                                        

Film och sånt

kollade på en fransk film med Louise ikväll, vi svullade i godis och pratade massa strunt. Fan vad jag älskar dendär tjejen! (Och jag skriver inte det bara för att du är en trogen läsare av min blogg Louise!)

Nu har jag precis kommit hem och placerat mig i mina sköna säng, ska sitta uppe ett tag inatt hade jag planerat, för imorgon är det inge jobb för min del! Woho!

CIAO



-...

Har precis hoppat ut duschen kollar på criminal minds och det är ett otroligt bra avsnitt! Kan nästan inte slita mig, men jag måste göra mig klar, skall kanske möta Louise senare.

PUSS

SOL


Idag hade vi otroligt fint väder här i stockholms trakterna så jag tog en promenad till jobbet, det gillar vi!

Jobb


Fixat inventarier och sorterat smycken idag. Gött

Smycken

Här är två helfräscha armband från smyckeskedjan Jon&Yan för 149kr st. Halva butikspriset och eran chans att haffa dem. Äkta sötvattenspärlor och perfekta inför våren, ren lyx. Hör av er! 
mobilnummer: 073-710 22 08



Mums! 

 

Ny design

Hade tråkigt igår natt så jag gjorde en ny design på bloggen, läcker va?

Fick precis migrän också. så ska nog krypa ner under täcket..
Ska tjäna lite stålar imorgon så det är väl dags! (notera, jag använde ordet stålar. HAHA)

CIAO

skridskor!

Stjärnor på is (for real)






Källarfyndet..

ETT GAMMALT MOTORCYKELSTÄLL I SKINN! Läckert va? hahaha!

muffins och skinnkläder


Bakade muffins idag som jag hade planerat att göra, Svante tyckte de var riktigt goda. Pratade med Louise, hon skulle på födelsedags firande hos en handbolls kompis, grattis Ramona! Och Sedan träffade jag Marie, vi skulle åka skridskor dårå, men hittade tyvärr inte mina skridskor, grävde i källaren, klättrade på bilen i garaget och slängde mig in i garderoben för att hitta dem, men förgäves...








Nere i källaren hittade jag dock något helt annat.........
Bilder senare...

                                                                                                 

ååååhjaaaa...

Imorgon från klockan sex på morgonen till klockan 8 på kvällen är lägenheten min, bara min!! Det är den härligaste känslan i hela jävla världen, mitt space.

min kväll och morgon:

Inatt:
01:00 = somna
01:00 - 11.30 = sova (tio timmars sömn blir perfekt)


Morgon:
11:30 - 12:00 = Snoozaaa (jag är mästersnoozarn)
12:00 = Gå upp och göra frukost och ta en kaffe och dunka musik.
12:30 = Ta en cigg och en till kopp kaffe samt springa runt naken.
13:00 = 13:30  = Dusch och massa tjejgrejer.
14:00 = Ringa John och berätta hur mycket jag hatar honom*
14:30 = 15:30 = Gå ut och gå (om vädret tillåter)
15:30 = Ringa Louise och övertala henne att vi ska åka skridskor.
(Under dagen = hitta en lucka och baka muffins! (P.s. Ringa Johan Ledhund så han kan hjälpa mig)

..... resten av dagen får vinden föra mig fram....

(* jag är arg på John för att han lovat att lämna min mobil som har legat hos honom sedan i lördags, jag börjar få psykiska problem, jag har blivit en eremit..)
Min framtid? ("Frukta ej om ni ser en liten kines springa omkring i skogen, det är bara eremiten Stella!" )



LÄNGTAR REDAN,

(påminnelse: Nästa lördag köpa en pizza och gå ner till stationen och bjuda luffarna från förra Lördagen på middag.)

ohyes


Borta bra ibland

Inatt blir det övernattning hos Marie, sticker nu med en gång.

CIAO BLOGGHOES

Ett par av mina symaskinsprojekt:




Detta är två par jeans jag hittade och pysslade lite med. Håller fortfarande på med en tröja och ett till par jeans, riktigt underhållande. Ångrar att jag inte valde design som inriktning!


KAOS

Påbörjade en garderobsrensning som jag nämnde tidigare glömde dock nämna att jag är långt ifrån klar och jag har helt enkelt gett upp hoppet, de här två dagarna har gjort att jag tappat all kärlek till kläder what so ever. Känner bara just nu att det skulle vara skönare att slippa de helt och näcka resten av mitt liv. Fast sen påminde jag mig själv om att jag bor trots allt i norden och vill helst slippa gå i ide under vintern eller frysa ihjäl.
Ska köpa en ny garderob, en som trippelt så stor som min nuvarande!
Lite ordning, men mycket jobb kvar.. (mina kläder kommer aldrig få plats...)



tråkig syn, visst?

två dygns grej

Har spenderat två dagar framför symaskinen, bestämde mig för att rensa ut garderoben häromdan och då hittade jag massa gamla kläder och bestämde mig för att dra fram den gamla symaskinen och pyssla lite, har därför inte suttit så mycket vid datan. Ska återgå till symaskinen nu så... och kanske lägger jag upp lite bilder sedan :)

..CIAO!

Godkväll


Helg

Jennys födelsedag idag! Hade ohyggligt trevligt och maten var otroligt god, tryckte i mig tills jag var nära att explodera. 
 
Mådde lite dåligt idag och att dricka alkohol frestade inte så mycket, för att efter att ha planerat att sitta hemma och glo på sekundvisaren igår ringde det på mobilen och John förklarade att han stod utanför med bilen, så det vart fest ute i skogen.

Fredag kväll:
Försök till inbrott i ett poolhus, desperata sms till mitt ex och efter att ha raggat på telefonoperatören för taxi stockolm somnade jag mellan två herrar iförd endast trosor, skrämmande?... ja.. Det är något speciellt med polsk vodka....
Och nej... jag fick inte till det.

Fredagens raggningsreplik: "Hej du påminner mig sjukt mycket om en kille från en serie, ska vi hångla?"

Idag hade jag trevligt vi var ett x antal brudar hos jenny, de flesta blev riktigt dragna och vi hade hur trevligt som helst (även fast jag mådde lite dåligt) de flesta med åldern inne drog till Kung Carl. Jag och Louise är för unga och drog till en viss Elin istället som också fyllt år och hade fest. Vi träffade trevliga människor, sjöng singstar och minglade lite, men sedan skulle även de till Kung Carl (KC) och Louise skulle hem och sova, så jag satte mig ensam på märsta station efter en lång promenad från Elin i sällskap av Andrea och en riktigt packad Freja väl på stationen satt jag med två luffare och pratade om livet, de var riktigt trevliga faktiskt. Efter en snabb busstur hem ligger jag nu i sängen och ska sova...

GODNATT


JAG HATAR BUBBELFOLK

Bubbelfolk: Är de personer som bara har en liten grupp vänner oftast två eller tre stycken som ständigt håller ihop. Vars stora intresse är att snacka skit om andra och tror att allting kretsar kring just dom. Som vill att alla ska buga sig inför dom och tror de själva är herre på täppan. De viskar ofta med varandra och blir med tiden extremt folkskygga de enda skämt som de drar är interna så endast de i bubblan förstår... Och detta pågår tills det blir bråk och någon hoppar ur bubblan för att komma krypandes till några/någon i deras gamla umgängeskrets...
Det är bubbelfolk, och de är de mest patetiska människorna som finns.... USCH!

PUSS OCH KRAM STELLA!


Bubblor är vackra men inte bubbelfolk...


märsta

Samhället där alla tror att de är bättre n den andra, där alla tror tjaffs och slagsmål är den rätta lösningen till allt, där de flesta säger precis vad de tycker utan samvete, där alkohol och droger alltid är den bästa utvägen ur ett trist liv, där alla är trötta på vad livet har och erbjuda, där alla knullar alla, där fjortiskulturen reagerar, där fester alltid spårar...
Där bor jag! ;)

jenny 18år

Imorgon fyller min kära vän Jenny 18 och det ska firas!
Idag hade vi lite förfirande hos hennes mamma med lite släkt och vänner det bjöds på massa gott, efter några glas vin hade vi riktigt kul men det var dags att röra sig hem, så nu sitter jag här hemma i min stora säng. (mysigt det med) Ska dra i mig ett glas rött nu och kolla på klockan när sekundvisaren cirkulerar....



en gång till..

Tider som man aldrig återfår.. Idag är det lätt att säga att man skulle tagit vara på tiden, önskar verkligen jag gjort det. Människor man aldrig kommer få återse, människor som förändras och som man aldrig kommer ha samma förhållande till igen. Människor man kommit att älska och aldrig vill förlora. Människor man trodde man kände som visade sig vara främlingar. För varje sekund, minut, timma och dygn blir vi äldre, en aning visare men ändå aldrig tillräckligt erfarna.. Vi missförstår varandra och glömmer att förlåta, glömma och älska... Vi glömmer att ta vara på tiden..

Sovdags!
 Ciao Stella







min bästa vän


Louise Declercq

Emilia Kjestrup och sånt

Nu är det snart fys, sitter här med Emilia och väntar på bättre tider, fixade nyss hennes blogg design, kika gärna: www.EmiliaKjestrup.blogg.se Börjar bli riktigt bra på det nu, fixar header och sånt för en lite peng om du är sugen baby!

Dags att göra sig klar.


Lite smått och gott:



Ett jag-vill-ha begär till sommaren! (Från asos)

Hundälskare

Efter att ha passat dalmatinen Tiger inser jag hur gärna jag vill ha en hund. Hela mitt hjärta säger mig att jag skulle bli en fantastisk hundägare, nu gäller det bara att övertala mamma.






Jag och Tiger, Jag ser ut som en utmärkt hundägare!

Jennybabe

Har tilbringar två nätter borta nu och inte haft tillgång till internet. Men nu har jag fixat det.
Igår var det fys träning igen och jag var även hundvakt till en underbar dalmatin som heter Tiger, efter att vart ute och lekt flera timmar åkte jag Barbro, Jenny, Ola, Marie och Linda till fysen och satsade fullt ut på träningen (not)

Imorgon är det återigen fysträning och hundvakt som gäller.


Bild från helgen som vart.

nya hårfärgen:

                                                  Före:                                                            Efter:

(Mitt hår är en aning blött på den högra bilden just so you know.)

modemässa och missfärgat hår.

Spenderade hela dagen idag på Stockholm modemässa med Nicole som sällskap. Är lite ledsen över att jag inte hade kamera med mig. Tre stora byggnader varav tre våningar på vardera med bara kläder, skor, väskor och smycken. Anledningen till att jag var där var att mamma är ju egenföretagare och designar smycken som hon sedan säljer; Jon & Yan samt Gin & Tonic. Vi var där och hjälpte till med flytten och marknadsföringen, men det slutade istället med att vi sprang runt och kollade in vårens och sommarens kollektioner och med en rejält lång lunchpaus, (Lunchen där var fantastisk!) I would like to call it heaven... Vi pratade med härligt folk och spelade butiksägare från england ganska kul må jag säga!
De från NTS (not the same) var riktigt trevliga och gav mig en liten present:




Nu måste jag avsluta mitt inlägg för jag ska färga håret.. igen! Gjorde det igår, men resultatet blev helt åt helvette så jag färgar över det idag.
Min vision var Brunt med några ljusa slingor, jag fick:


ORANGE MED FETA LJUSA SLINGOR!
-"USCH!" som evelina brukar säga. haha
Nej så det blir mörkt igen för min del!

Hårfärgning och inpackning på gång!

PUSS PÅ ER BLOGGHOES!

ALLA HJÄRTANS

ja jag har supit bort alla hjärtansdag, men jag tror jag gått och blivit förälskad... :D

VÄRLDENS BÄSTA:


youtuba sitt eget namn?

Dethär är vad jag fick fram:



Kolla in hångelscenen i slutet på den svartvita, helt jävla crazy!

SPRID KÄRLEK!!!

Nu jäklar börjar det nalkas... årets mest romantiska dag!
Jag kommer spendera den som singel.. tyvärr.
(Just därför är jag lite negativ mot alla hjärtansdag i år)

Men jag är trots det en hopplös romantiker och älskar rosor, hjärtan, underfiltmys, turturduvor och allt annat som har med kärlek att göra!

Så nu skall jag låta er alla passa på att sprida eran kärlek till någon/några ni bryr er om! (Alla blir glada av att känna sig uppskattade och en kärleksbomb är ju ett perfekt sätt att visa lite uppskattning)


Träningsvärk,

  • Har vart på fysträning och jag känner redan: Imorgon kommer jag ha grov träningsvärk! Fan! 

     
  • För övrigt måste vi närvara på skolan imorgon och vara med på ett alla hjärtansdag firande med alla Thorén business elever. Fan! 

     
  • Ännu mer skitonödig info: Jag ska göra en ny design på min blogg... igen! 

     
  • OCH ÄNNU MER: Snart är det helg och jag skall återigen kliva in i dimman (det är där jag trivs bäst)

PUSS PÅ ER BLOGGHOES!  / Allas eran älskling Stella.
 


spelberoende?

Har börjat spela ett spel som heter Peggle och jag är helt "hooked". Spelet är inte så roligt egentligen, men grymt beroendeframkallande, kan sitta i timmar utan att märka att tiden går...


Det går ut på att få bort alla oranga brickor och prickar med ett visst antal kulor, man kan vinna extra kulor osv, låter tråkigt jag vet. Men konstigt nog är det grymt underhållande..



Och ja, jag känner mig som ett s.k. nolife..


NO STRESS



Denhär låten är sjukt bra på hög volym och med en grogg i handen, fast skall helst inte spelas om man åker bil med John, av någon anledning blir han sjuk taggad och kan inte låta bli att köra över 100km/h..


2st helgbilder

Förkrök hos louise:


Tänk vad man kan ha kul med en penna och lite papper (och med en höjd promillehalt vill säga.)


"Där alkoholen går in går vettet ut.." Det bjöds på massa skitsnack! Skoj!

Efter förkröket drog vi till Marcus och fortsatte vårat alkoholintag. Vi blev alla alldeles för fulla.
-Marie var tvungen att åka hem efter bara någon timme efter att ha tagit minst tio shots på raken. -Jag fick ett par minnesluckor, en stukad fot och sparkade en kille i ansiktet under festens gång. -Och vi satt alla och var trevliga mot folk vi egentligen inte tycker om (händer sällan) - Nicole fick ligg och prata ut med en tjej som egentligen hatar henne för att hon haft sex med hennes ex. - Min vodka försvann i vimlet.

För att summera: En jävligt dyngrak lördag.

alla hjärtansdag

fan åt helvette, nu är dagen D snart här.... Alla hjärtansdag...


SWES


"Blott de tama fåglarna har en längtan, de vilda flyger"


SINCLAIR



GLAD TJEJ årgång: 1991

Chris Brown misshandla Rihanna?

Det är var media och ryktet säger, att Chris Brown ska vara orsaken till att Rihanna har en bruten näsa och svullnader i nyllet efter ett bråk som urartat i en svart lambo.

Chris Brown har tidigare sagt att hans styvpappa brukade misshandla hans mamma när han var liten... Blir man som man uppfostrats?  Vi får väl se vad som händer härnäst..

DAFT PUNK.



Vad tycker vi om detta Therese? På tal om Therese så vill jag gratulera till den lille nykomman där hemma. Hon har nämligen fått en liten valp vid namn Akira i lördags. Stort Grattis och jag ser fram emot att få hälsa på! 

piercing igen!

Köpt ett nytt smycke till min piercing idag,

Tungan dårå.

ordspråk:

"Det som inte dödar en, gör en starkare.... eller?" - kan inte riktigt hålla med alltså..

-"Det är omöjligt att älska och vara förnuftig på samma gång"

-"Naturen har gett människan en tunga, men två öron, för att vi ska höra dubbelt så mycket som vi säger"

-"Kärlek handlar om att ständigt förlåta - och bli förlåten."

"-Högmod går före fall, sturskhet före undergång."
 
"-En resa på 100 mil startar med ett steg. "

"-Det är bättre att fråga och verka okunnig än att inte fråga och förbli det"

"-
Den fege dör tusentals gånger, den modige dör bara en. "

"-Det högsta är ej att falla utan att resa sig efter varje fall. "

"-Motgångar avslöjar snillet, medgångar döljer det."

"-Motgångar får vissa människor att bryta samman, andra att överträffa sig själva."

"-Så länge man inte ger upp, har man inte förlorat. "

"-Att försvara ett fel är att fela igen"

"-Bara döda fiskar följer strömmen"

"-Bättre älskat och förlorat än att aldrig ha älskat"

"-Efter regn kommer solsken."

"-Ett gott skratt förlänger livet"

"-Kärleken är blind"

"-Om en blind leder en blind, så faller de båda i gropen."

"-Tillfället gör tjuven"

"-Synden straffar sig själv"







SOM ETT BARN I EN GODISBUTIK:

Var förbi på mammas kontor och fick med mig lite godsaker hem, Tack mamma!




Hajarna

Det är denhär jag och Louise kör på fest:


Grabben i filmen är en främling för mig, men han är ju så sjukt skön!

Hm

hmmm...


nejtack

BLI SÅ JÄVLA TRÖTT PÅ ATTITYDEN


SAKER JAG VILL OCH SKA:

Vill:
-Lära mig surfa
-Vinna massa pengar på en lott
-Ha sommar
-Sluta tänka på kärlek
-Att Marie och Louise ska vara med mig föralltid
-Bo på en öde ö under en kort period
-Röka en kubansk cigarr
-Dö lycklig och fet
-Pröva kort hår
-Få ett smeknamn (Galen kines räknas inte som ett smeknamn)
-Skaffa hund
-Klappa en panda/leopard/giraff

SKA:
-Vara full minst tre dygn i rad i sommar
-Dö lycklig (inte fet)
-Gå på festival
-Lära mig blanda minst 5 coola drinkar med cooola hawaii paraplyn som ser cooola ut.
-Skaffa hund
-Åka på en resa enbart för att festa
-inte få mer än 2 IGn
-Svälja ett rått ägg
-Mobilstrejka en månad
-Bli mer 'hälsosam' (ha ha ha skrattretande)
-Bli mer givmild
-Rädda ett skadat djur


HUVUDVÄRK OCH SÅNT

Drabbades av en grov huvudvärk och var tvungen att lämna Uppsala tidigare än planerat...
Huvudvärken har hållt i sig till nu vilket innebär också att jag missar en middag jag skulle närvarat på (SJUKT DRYGT) Så det blir att sitta hemma en fredagkväll, it sucks! Grattis igen Jenny och hoppas ni har riktigt jäkla tråkigt.. (så jag inte missar något) haha skämt åsido. PUSS PÅ ER FLICKOR, önskar jag vart där..!

Grattis Jenny! Jag sjunger för dig i skolan istället

....



Snyggingen Jenny Lundberg: www.jnyl.blogg.se

AJA BAJA

Är med marie och louise och sjunger hajarna för fulla muggar...

ANVÄND GUD SOM KONDOM

VÄRLDENS USLASTE TEATER, förlåt för mitt sätt att uttrycka mig. Men herregud... Dagisbarnens luciatåg är fan snyggare gjort! Nej hade inte förväntat mig mycket, men fyfan, det var som om kolla en hand utan fingrar spela gitarr... hahahaha

Men Therése tyckte till skillnad från mig att den var bra. Men sen är hon ju (som vi kallar henne) ..lite speciell.. om ni förstår vad jag menar.. Therése om du läser dethär ska du veta att det är BRA att vara SPECIELL det betyder att man inte är som alla andra.... och det vore ju tråkiga om alla skulle vara likadana? eller hur? Du sticker ju iallafall ut......



http://thereseen.blogg.se/
Hennes asdåliga blogg, läs den och ha något att skratta åt.


bröder





la familia.

the unborn



Såg den på bio igår med Nicole och Louise. Skräckfaktor 5/5. Vi skrek som stuckna grisar.
Till skillnad från andra skräckisar har den här skräckisen en handling....(och extremt många "hoppscener") Du kommer hata den så mycket att du älskar den!


5/5 och med tanke på att Cam Gigandet (killen i bilden nedanför) är med i filmen ger den ett extra plus i kanten:


CIAAO

SKRÄCK PÅ BIODUKEN

The unborn på bio, det värsta jag vart med om. Mer om det senare.. plugg på gång nu. Therése hetsar......

CIAO FUCKERS

Sexställningar ja..


YEAH


magazine Stella. nice!

THERESE/TERESE VEM?



WANTED
Dead or alive!!
reward: 10 000$

mums

Åt nyss en skål med gammaldagsgräddglas, hallon och riven choklad. Oemotståndligt.
Middagen som erbjöds idag var minst lika god om inte godare.

Nog snackat, idag har jag druckit massa olika vätskor, knarkat smärtstillande och i övrigt bara legat i sängen.
Bakisdag.

Igår bjöds det på: hångel, krossade glas, Buzz , guitarr hero world tour, hundattacker, bastu, hårklippning och killar i klänningar.. Alltså en lyckad fest.

Nu skall jag krypa ner under täcket idag och drömma om bättre tider.


PACKAD

En packad och nöjd Stlla säger godnatt till er:
efter tre mackor med skagen och en hel del vodka.
Tog en bild innan jag tvättsr ansiktet och går och lägger mig... hatar mig själv.. fyllestella
...


CIAO

RSS 2.0