det är sant

Jag är sjukt bakis en Tisdag, men jag antar att det är så det blir när man fyllt år på en måndag.
Krök på Toyota, köra "bil", köra fast, helium och allt såntdär... Har bilder och film på natten, lägger upp några senare, snart skola... lektionen börjar två.. döda mig

söndag

Hade otroligt kul i östervåla inatt, det bjöds på hångel, slagsmål och mycket skratt. Fick även besök från märsta där ute på landet (tar en och en halvtimme från märsta med bil) Håkan och Tobias kom förbi och sa hej, när kvällen var slut åkte vi hem till Julia och sov.

Vaknade sjukt sliten.. det blev inte mycket sova inatt, sedan har jag åkt från Emilia K my lover och återvänt till märsta där jag mötte Nicole och Louise vi drog och käkade pizza (världens bästa bakismat) sedan gick nicole hem och jag och louise åkte till coop i jakt på en tårta för idag, för idag den trettionde mars är det MIN dag :D Sedan åkte vi till Louise, vi tog det lugnt och lyssnade på lite musik, sedan bar det av åt två olika håll, Louise till stockholm för att kolla på bio, gran torino och jag gjorde detsamma fast jag åkte till uppsala, Louise mötte Erik och jag mötte Marcus. Filmen var helt okej men jag var så otroligt trött att jag inte riktigt kunde koncentrera mig. Men den var bra, lite seg kanske, men bra. jävla tjat, men ja nu är jag hos louise, vi ska mysa inatt, (Jag har ju fan inte sovit hemma på 4-5 nätter.... knas)
GODNATT


GRATTIS TILL MIG SJÄLV, STELLA 17ÅR :D

några ur uppsalacrew

Järngänget i Uppsala, hittade dock inte bilder på alla på kecthups data..
Men vi är så sjukt jävla snygga!

 





Godmorgon

Tjena! Tredje dagen i uppsala nu.
Jag och Emilia vaknade vid tolv, jag låg kvar och drog mig medans emilia gick upp och gjorde en stor jätte god frukost, mums! Idag ska vi till Östervåla på fest ifall vi lyckas fixa en sovplats till mig annars drar emilia ensam och jag blir uteliggare. Haha. Har fortfarande böcker och mobilladdare kvar hos XX och måste ta en promenad och hämta det idag, ska förhoppningsvis möta marcus på stan så hade vi planerat att ta en promenad, vi får väl se.

Just nu pluggar Emilia Rättskunskap och jag sitter och kollar på. (usch för plugg)

CIAO

x3 nakenchocker

1, Naken mamma
 Jag och två vänner går hem till den ena vännen, hans föräldrar sover så vi smyger oss in, när vi väl är inne dricker vi lite vin och lyssnar på låg musik, med alkohol i blodet tål inte kissblåsan lika mycket. Så jag blev tvungen att gå på toa efter någon timme, jag kliver ut i hallen och är på väg mot toan, men jag ser något genom dörrspringan, hans mamma står helt naken, och hon är inte någon skön helena precis, fettvalkar och massa häng.... Mardrömmar efter det.. jag smiter snabbt in i rummet igen och låtsas som inget hänt, det var sjukt svårt...


2Sleepwalker
 Jag och vän1 ligger hemma i vän2s vardagsrum, vi hade vart ute och sedan kommit hem och lagt oss i sofforna. Efter någon timme kommer vän2s mamma och hennes fästman hem, Jag och vän1 presenterade oss och la oss sedan och kollade på tv igen. Vän2s mamma och hennes fästman gick och la sig. Tiden går och jag och Vän1 håller på att slummra till.. När plötsligt! Vi hör att någon kliver upp, vän2s mammas fästman kliver ut naken. Jag och vän1 blundar hårt och låtsas att vi inte ser något. Vi hör plötsligt massa buller och saker som faller i marken i köket men vågar inte agera. Sedan hör vi hur han dricker vatten och sedan lägger sig igen. Vi hamnade i chocktillstånd och försökte glömma vad som hänt, men nej! Plötsligt är han uppe och går igen. Fortfarande naken, han ställer sig i dörröppningen och kollar in på oss och går sedan på toaletten... Tacka gudarna för att det var mörkt i lägenheten..
Dagen efter förklarade väns2s mamma att han har problem med just det: Han går i sömnen!


3, Fönsterkik
Jag står på min balkong och dricker kaffe och tar min morgoncigg mitt i vintern, det är fortfarande mörkt ute, i ett upplyst fönster mittemot ser jag plötsligt en naken man som står vid spisen och tillagar något, jag ser rakt in i fönstret, det tar ett tag för mig att inse att han är naken, men när han vänt sig om var det inge tvivel om saken (det rimmade, haha) tror jag såg varje detalj av hans ädlare delar.....


det var mina skrämmande nakenchocker det... det finns fler, men har ingen ork att skriva om de ikväll.

GODNATT / stella

Lets dance,middag,våfflor

Idag hos Emilia lagade jag, hanna och Emilia god middag och körde kaffe och våfflor till efterätt som pricken över i:et medans vi kollade på lets dance. En ganska lugn men mysig kväll. Hanna skulle jobba imorgon så hon åkte ganska tidigt. Jag och Emilia bestämde oss då för att ta en cykeltur till XX och hämta min klädpåse som jag fått av Sinclair massa härliga plagg som jag tänkte ta bild på och publicera. Väl där satt han, daniel, hans kusin och en vän till henne och krökade. Vi gick in hämtade grejerna, hälsade och sa sedan adjö. Det var meningen att vi skulle dra till uppsala stan och träffa marcus och niclas, men det blev inte av.
Nu är vi hemma igen och ska lägga oss i sängen och skeda.

PUSS!


Ketchup och misstag m.m.

Dumma dumma mig, nu har jag tabbat mig igen, Jag lär mig aldrig.

Sitter hos Emilia K nu, var ju som sagt hos sinclair igår. Jag glider helt enkelt omkring hos alla mina Uppsala buddies.
Sov ju dock inte hon sinclair somsagt utan hos vännen XX. Men blev utsparkad, haha de skulle fira en vän som fyller år idag och sängplatserna blev fulla, (ni vet killar - "Ska chilla med grabbarna".) Damn! Men inatt sover jag hos Emilia K. Hon jag och Hanna ska mysa ikväll. (Om ni undrar varför jag inte sover hemma så är det för att det är ombyggnad på gång, väggen mellan mitt rum och köket ska rivas)

Nu är det bråttom för Sofia som är här ska lämna oss och vi skulle följa henne till bussen. Blev ett hastigt inlägg.

Uppdaterar kanke lite senare.

PUSS

Uppsala still

Som jag nämnde tidigare så ska jag ju övernatta i Uppsala hos en vän till mig, min käre vän bor granne med min sångfågel Josefine Sinclair. Så nu är jag här och vi har pluggat lyssnat på sånger hon sjungit till. Men nu är kvällen slut och jag ska traska tillbaka, imorgon är det prov, idrott och hälsa. Fick MVG på det förra hoppas jag kan prestera lika bra denna gång!

ADIOS, ps. Det kanske inte blir mer uppdateringar på ett tag... Ber om ursäkt för det, och ge inte upp mig!

Slippa diska? Jatack!

Vi har tydligen fått en vattenläcka i köket, vilket hindrar oss från att använda kranen, så det innebär att vi får använda kranarna på toaletterna. Iallafall så gjorde jag häromdagen en smoothie på vilda bär som blev utsökt, det tomma glaset hade råkat hamna bakom min dataskärm. Jag hade smoothien i ett kristallklass för att det skulle se fint ut, (mobbat jag vet. men ibland måste man lyxa till det!)
Kristallglas går inte att tvätta i diskmaskin och måste tvättas för hand
 Pappa såg glaset, fick panik (städgalen) och bad mig handdiska det.. (Jag hatar att diska för hand, HATAR) Efter lite tjaffs ställer jag mig iallafall med glaset på toan och sköljer det med varmvatten, alla bär har ju såklart torkat fast och är alldeles jävliga att få bort, i tyst men galen frustration slänger jag glaset i golvet... "Ooops" Pappa kommer in och skäller ut mig, jag kör på "jagärledsendetskaaldrighändaigen, mendetvarfaktisktdusomtvingademigdiska" minen och japp så var det med det, ALDRIG MER HANDDISK FÖR MIN DEL! woohoo!



Detta är inte kristallglaset utan en googlebild.


Min smoothie

GODNATT

Vänskap


JAG ÄLSKAR DIG

Uppsala sleepover

Helt vanligt skoldag utan några större händelser.  Ganska trött nu har varit hos Louise hela dagen och vi har arbetat på hennes engelska uppsats. (Vad är det med mig? Skiter helt i mina egna skoluppgifter men hjälper/gör gärna andras.. hmm..) Iallafall, Imorgon skall jag iallafall övernatta i Uppsala en riktig sleepover med middag, film och förhoppningvis popcorn förhoppningsvis får jag flytta in och bo där ett bra tag, det skulle vara gött! Men nu ska jag hoppa in i duschen och sedan krypa ner under täcket... FAN VAD JAG ÄLSKAR MITT LIV!

Fick nyss ett erbjudande att dra till en väns hus och supa skallen av mig... funderar fan på det alltså... Vi ska ju trots allt bara till UNT och matten... ja den kan man ju hoppa över... eller?


Pocahontas?

Njaa, inte fullt pocahontas, men man kan nog göra den lite indian iallafall.
Weekday 300 kr

Någon som kan dela med sig av sin åsikt?
Hissad eller dissad som pocahontas kjol?

genant rättegång och sånt

Vaknade med sol, gick upp, promenerade till busshållplatsen i snöstorm, gick av på märsta station och det var åter igen sol, klev på tåget.. Framme i uppsala åter igen snöstorm denna klimatväxling pågick hela hela dagen.. fan

Åkte in till Uppsala köpte en kjol på Weekday som jag ansåg såg lite pocahontas ut, sedan mötte jag upp Marcus och Niclas och gick till domstolarna där träffade vi Sofia, Evelina och Bella. Vi tog en oss en Cola, Brynje och hans kompis (som jag fortf inte vet namnet på) joinade oss och vi väntade sedan på att rättegången skulle börja, när den väl kört igång och pågått ett tag hade jag ju såklart glömt ljudlöst på mobilen, och ja mitt under rättegången kör min fula polyfoniska ringsignal igång!! Jag har nog ALDRIG skämts som jag gjorde just då. Domaren sa i sin lilla mick: "I rättsalen får man inte ha mobil, iallafall inte påslagen" USCH! Hemskt

Åkte hem med Nicole, träffade Andrea och världens bästa Louise på station, vi köpte klubbor och sedan Andrea sällskap i väntan på bussen (dock ca 5 min men det var ju så JÄVLA kallt ute) Jag och Louise promenderade hem pratade om igen förlorad tid och sedan bjöd hon på middag. Sedan tog jag en promenad till Jennybabe och drog på fys. Ätit lite köttgryta och nu är det DH som gäller.

DET VAR MIN TISDAG DET.


imorgon

Imorgon är det rättegång med Niclas och Marcus som gäller (ett måste till rättskunskapen i skolan) åker in vid halv tolv. Hoppas min kropp har återhämtat sig tillräckligt då, för just nu vill jag åter igen bara dö... Dricker aldrig mer än en flaska rödvin igen!

Bror & Syster till döden


blaa

snart drar jag till marie

Lazee ft neverstore (stonebridge remix)


Pocahontas

Har jätte svårt att hitta en pocahontas outfit till middagen, har jag tagit mig vatten över huvudet?

pocahontas har ju en beige klänning?...

Pocahontas till vardags:

bra tjejer

Ja nu tills festen har mina söta tjejer från uppsala redan börjat gå i butiker i jakt på sina dressar, Emilia K / Snövit skickade nyss ett mms till mig: Det diggar vi!

timbuktu


The botten is nådd

timbuktu


2:a dagen & maskerad listan

Ja, nu har jag vart bakis i två dagar (söndag och måndag), det är beviset på att lördagen var lyckad! Haha
Så bakis idag att jag inte pallade med skolan, vaknade med gårdagens pulserande huvudvärk, så det har vart morgonrocken och kaffe som gällt för mig idag! Det är livet!

På tal om ingenting så har det börjar snöa som fan här i märsta, jag blir så jävla förbannad/irriterad och psykiskt instabil av detta ostabila vädret! Fan för sveriges klimat!





Här är maskerad listan inför mitt kalas:

1. Jag - Pocahontas
2. Louise - ?
3. Nicole - Kaninen från Alice I underlandet
4. Jenny - Minnie Mouse
5. Marie - Svanprinsessan
6. Jessika - Meg i Herkules
7. Emilia K - Snövit
8. Emilia W - Jasmin I Aladdin
9. Therese L - Tinker bell (Peter Pan)
10. Jenny - Alice i underlandet
11. Julia - Belle (skönheten och odjuret)
12. Bella - lilla sjöjungfrun
13. Sofia H - Törnrosa
14. Josefine - Jane (Tarzan)
15. Olivia - Askungen
16. Evelina - Cruella De vill (101 dalmatiner)
17. Stina - Esmeralda (ringaren i Notre Dame)
18. Johan - Aladdin
19. Jens - Björnligan (kalle anka)
20. Simon - Björnligan (kalle anka)
21. Pontus - Björnligan (kalle anka)

BRADÄR!  låt fantasin flöda!

Temafest

Har bestämt mig nu, skall helt klart ha tema på min middag/kalas och temat blir =

 

Jag väljer en karaktär till varje gäst och personen i fråga får själv göra sin egen tolkning av disney figuren han/hon fått. Sjukt taggad. Jag ska vara :


Önskelista

 Ipod touch och mobil
strapless BH i silikon
(till alla axelbandlösa klänningar)

i övrigt vill jag ha massvis med kläder, underkläder, skor! Men min pappa är inte mästare på att shoppa till tjejer, så det blir antagligen cash. haha! Nu längtar jag ännu mer till min 17års dag!

Ge mig

Marin Wedges SEK 349, Nelly  Shoes - NELLY.COMCeline SEK 399, Nelly  Shoes - NELLY.COM
Grace Skirt SEK 979, Chilli Pepper - NELLY.COMRacy Ric Rac Dress SEK 1499, French Connection - NELLY.COM

GYLLENE MÅSEN

Kom nyss från donken, bjöd nicole på en pommes och köpte en till mig själv också. Håkan drog i sig en burgare och en glass. Åh fyfan. Nu är jag mätt och en aning illamående. Imorgon är det skola och åtta tåget som gäller, dööda mig!

SUG

Jag har ett otroligt sug efter pommes just nu. Det är helt sjukt.. Det kan nästan jämföras med att vara ute i öknen och inte fått dricka vatten. (Överdrift jag vet) Men iallafall, Håkan räddaren i nöden (som vanligt) Ska ta med mig och Nicole till donken. Så jävla gött.

Sen vill jag bara säga: Nicole jag är jäkla glad att du och jag blivit så bra vänner. Du är en sjukt bra brud. PUSS!


släck för jorden



Snart är det dags
lördagen den 28:e mars kommer dagen de flesta hört talas om, dagen då allt ska släckas i en timme för klimatet. Det håller på 20.30 - 21.30. Jag joinar!


Sydney australien innan och efter släckning 2007:


snart

8 dagar kvar

Vad fan

Vad fan hände igår egentligen? Någon som kan berätta det för mig? För mig är det bara en enda stor dimma....

Först var vi hos Robin lyssnade på musik och drack rödvin, helt plötsligt var vi hos pontus (tror victor hämtade oss med bilen) Där vi dansade och hade oss, efter detta tog jag en lång promenad till X och väl utanför fick jag inte tag på X för X hade somnat, fyfan va förbannad jag var, smidig som jag är bad jag ett förbipasserande par att hjälpa mig komma in (X bor på första våningen och hade fönstret öppet) De hjälpte mig gärna, killen lyfte upp mig på taket till ett skjul som är nedanför fönstret, väl uppe på taket ser jag hur X står och stirrar förskräckt på mig, det visade sig att jag stod utanför X pappas fönster, hahahaha X pappa hade sett mig på taket där och trott jag var en inbrottstjuv, X kom iallafall och öppnade åt mig och jag däckade ganska fort.. I morse var det en rejäl baksmälla som väckte mig.

På morgonen fick jag frukost på sängen och kvällen innan massage, kanske ska hänga lite mer därborta?

IDAG KOMMER HON HEM

IDAG KOMMER LOUISE HEM TILL MIG IGEN!


Fredagen blev inte som planerat

Satt hemma och bestämde mig för att gå till Jessika, tog en promenad, vi satt och pratade med hennes mamma och hennes mammas vänner och drack lite öl faktiskt, sedan skulle de ut på krogen och vi satt och kollade massa bilder och drack ännu mer öl, med tiden kom det lite fler folk, sedan efter det kom lite mer folk. bla Lucas, Ludde och oliver var några av dom. Det blev några härliga tequila shots och sedan började jag gå mot Pontus för att hälsa på alla favorit pojkar. Kom hem till Pontus då hade både simon och pontus däckat de jäklarna men jens var vaken, vi busade lite med de sovande pojkarna innan jag somnade på soffan. Nu på morgonen har vi bara retats och bråkat hela morgonen,

Pontus och Jens duschade tillsammans, Simon daskade mig på huvudet :( .... Sedan har jag och jens bråkat hela morgonen, (tredje världskriget har startat!) Simon skar sig i duschen på sitt könsorgan och jag har bannat honom och Pontus från mitt Kalas. Jag tänker stanna här tills Pontus lagar mat, för jag vill ha mat.

hejdå

DOMHÄR BJUDER JAG PÅ!


inga kommentarer

Kattlinserna i åttan.. tsss

Ja vi hade tråkigt

Vi tjejer har alla vart där
'
Jag kanske ska bli frisör?

Världens största tuggummibubbla jag svär

Japp jag hade precis kommit hem fårn ridlektionen..

Jag och jessika gjorde inbrott....

Vi plundrade en nedbränd restaurang, detta var en liten del av priset..

Jag och Jens föralltid! Söta småbarn

Jens hittade en palsternacka..

Vila i frid Jesper.

Tobias och jens, världens sötaste lovecouple

Jag och Rulls.



DOM BJÖD JAG PÅ, VARSÅGOD, EN DEL AV MITT GAMLA LIV. FYLLT AV MINNEN

IMORGON

Imorgon är min käre Louise hemma igen


godisbh:ar och sånt




GO ENGLAND!!


Härligt! Den skall ätas upp ikväll, mums!










idag kollage


Skola med tjejerna, Jenny, Olivia, Emilia, Julia och Sofia var där idag. (även kalasman joinade oss på lunchen)
Tåget med Victor och Thomas.
Solning och lite skoj med Johan
Nicole kom hit och vi alla tre tog en promenad till henne,

Hon ska till flämpan, Johan åkte hem till middag och här sitter jag..
Fyfan va min fredag kommer suga.. Jag blir deprimerad!

CIAO

Tack nicole!

Nicole ska lämna mig och sticka till flämpan idag för att fira sin storebror, så min fredagskväll är osäker. Hon fick "dåligt samvete" hon gav mig en present som jag skulle underhålla mig med ikväll..


En godisBH som jag ska snaska på ikväll... haha

young moses

OCH TILL ALLA ER FRÅN MIG


morgondagen:

Imorgon blir det in till Thorén Business school igen, nämligen ett prov jag ska göra som jag missat (som alla andra prov) Gör nog idrottsprovet imorgon, Jenny ska in och göra Naturkunskapsprovet, Evelina och Emilia ska in för att få äta kycklingklubbor, söta tjejer detdär.  

Sedan är det
: Naturkunskapsprovet, Företagsekonomiprovet, Samhällsprovet, Analysen i svenskan och  Matteprovet kvar.. hahahaha kuuuuul..... not, men som man bäddar får man ligga.


Jenny, Emilia och Evelina.

moped ett år till, helvette

Jag vill inte erkänna det... men ja jag kommer åka moped till stor del denhär sommaren: Vi har ju flyttat ut i skogen nu, en bit från centrala märsta, där alla mina vänner, pappa och bekanta bor. 
Även fast jag har ett par vänner som skaffar körkort i år (ett år kvar för min del) kan jag ju inte alltid be dom komma och plocka upp mig så fort jag ska göra något och inte heller kan jag be mamma att köra mig ständigt då hon har tre småbarn och ta hand om... så då återstår min lilla moped aka pärlan. Men moped har sina fördelar också: man kan ta sig fram i princip överallt...... hmm.. man kan.. okej, en fördel... men en bra fördel!

Här är hon.. Pärlan! haha


FYYS

Kom nyss från fysen, sjukt stolt över mig själv, var så otroligt duktig idag! Körde fullt ut!
Jag är så glad hela tiden, det måste ha med det vacka vädret vi haft att göra, inte gråtit en enda gång idag! 

Kommit fram till att jag ska ha disney tema på mitt kalas, ska bli sjukt kul. Det stod mellan grekisk mytologi och disney, men blev slutligen disney. Jag skall då bestämma vilken disneystjärna alla ska vara och sedan ska de ha sin egen tolkning på denne. Ser fram emot det, någon dag ska jag iväg och köpa grejer till kalaset



2 dagar kvar tills Louise kommer hem!
11 dagar tills min födelsedag!

Fjolla?



Jag kan inte sluta gråta!!
Jag har gråtit ett tiotal gånger de senaste dagarna av konstiga anledningar, bl.a. för att jag tappade en macka i golvet, för att jag såg en söt hund, för att det tog lång tid att skölja ur mitt balsam, för att någon påpekade att min kanin blivit tjock, för att jag inte haft cigg osv osv, jag MÅSTE sansa mig! Vad fan har hänt med mig?! Har jag gått och blivit en fjolla?......








Ballar

Ballar av stål!
det är grejer det, fyfan vad jag skrattade. Det går ut på att ett gäng komiker ska göra sjukt galna grejer ute på stan utan att omgivningen är helt omedvetna om att de driver. Ni kan kolla på första avsnittet på kanal5.se Klippet nedanför är min favorit och även kvällens vinnare
:

en engelsk dårå

some people close their eyes for things they dont want to see, while others open their eyes wide.
Because some just dont care and others want to learn. Some turn out to be one more human among all the else, while some, but just a few, turn out to be heros.
Its a question about courage and curiosity.

Some know how to use it, some just looses it, I feel bad for all of you that refuses to realize the truth. The world is not a fairytale with blue birds, bunnies, bright colors and happy endings. It is just a big war where you have to fight for you life everyday. Do something good with it, live your life as every day will be your last and learn from others mistake so you dont necessarily have to to them yourself. Love love, Live life..


/ Stella

ja usch

känner mig så otroligt trött och sliten så jag ska nog gå och lägga mig i sängen, kolla på något uselt avnsnitt av något uselt program och sova ut, imorgon är det åter igen skola och uppsala. Efter det ska jag hälsa på i emilias lägenhet, träffa tobias och sedan sticka på fys. Huuur ska jag hinna med allt?!

PUSS

Just såhär

JAG ÄR JÄTTE TRÖTT

here in your arms


dålig uppdatering,

min uppdatering har inte vart den bästa, men iallafall...

Vaknade vid tio idag, lekte lite med småbörderna efter frukosten, det var ju så otroligt fint väder så vi var ute på baksidan och gjorde en stor hög av snö (som håller på att smälta bort btw) sedan vid halvtvå fick jag skjuts till stationen då var det skola som gällde, en spanska lektion, solen sken hela dagen och det gjorde en alldeles glad inombords. 

Spanskan var lugn och vi gjorde inte så mycket nytta, efter lektionen klättrade jag och Marcus ut på taket, vi stekte i solen, lyssnade på gyllenetider låtar och kastade ut pappersflygplan, härligt! Sedan fick jag reda på att jag fick MVG på idrottsprovet! Min dag blev ännu en aning bättre än vad den redan var! denhär dagen var en femplussare.

 Jag och jenny åkte hem till mig efter skolan gjorde snabbnudlar och kollade på romeo och julia innan fysen.

Sitter hos Jenny nu har precis kommit hem från fysträningen nu är det DH och popcorn som gäller.

CIAO

Ja jag saknar dig



louise = bra musik


Arg stella

Bloggsurfade lite och kikade på lite bloggar, på en viss blogg pågår ett litet "bloggkrig" så därifrån surfade jag mig in på en blogg där jag fann detta idiotiska inlägg:


"Djurparken

Hello, det var faktikst rätt så kul på djurparken. Men jag gillade inte djurens omständigheter. Dom hade en gris en hund och en Tiger i samma bur (?) Det var rätt så smutsigt faktikst. Men sen så fick jag reda på att alla tigrar blir dödade av människor,spciellt av kineser. Som behöver deras ben till att göra en massa hokuspokus med. Fyfan för kineser som plågar djur till döds. Förut så fanns det en video uppladdad på youtube, där det var en liten kissemiss som en äcklig risplockare trapande ihjäl med sin klacksko. Och dom flår hunder levade till era canada Goose jackor.. Där har vi det, tummen upp för Thailand !"


Tänk efter, de skulle inte tillverkas canada goose jackor om det inte vore för alla turister som köper dem, och tro mig, de säljer samma jävla jackor i thailand med, (äkta goose jackor tillverkas faktiskt i Canada) i Thailand skjuter och förgiftar de hundar som råttor, just för att det är vad hundar klassas som där, vi lever i helt skilda världar med helt olika syn..
utdrag:
"Men sen så fick jag reda på att alla tigrar blir dödade av människor,spciellt av kineser. " WTF?

mitt svar på detta inlägg: (och ja jag blev förbannad)

Postat av: Stella

amen förihelvette flicka, ta reda på lite info innan du snackar, och dra fan inte alla "risplockare" över en kant, de lever inte under samma omständigheter och de har inte samma syn på allt som vi i Sverige har och med tanke på att de är världens största befolkning så finns det många av alla sorters människor där, djurplågare sure, men majoriteten är goda männsikor som försörjer sina barn och arbetar hårt, logiken tar över, det verkar som de två hjärnceller du har kvar motarbetar varandra.. för att skriva något vettigt i din blogg lyckas du inte med.. Tycker du kan ta dina dubbelmoraliska idiotiska åsikter och köra upp långt in i röven och låta de stanna där.. / 50% kines och jävligt stolt över det

2009-03-16 @ 19:37:17
URL: http://swes.blogg.se/

Tröstpris

Fick ju inte åka till peking över sportlovet som jag hoppats på, men mormor skickade med lite gåvor att trösta mig med: Thank you grandma love ya.




halsbandet kommer jag inte använda bortsett från vääldigt speciella tillställningar..

NYA HUSET

slänger in några bilder (huset är inte färdigt än men tänkte ge er ett smakprov):



1, Vardagsrum 2,matsal 3,spisen och ingången till köket 4,badrum och svante 5,bastun 6,mitt rum 7,köket

Det saknas bilder på vissa rum: Svantes rum, Sean och John rum, Stora sovrummet, gästrummet samt de två hallarna.


Skit också!

Som jag sa tidigare så sov jag hos mamma i natt, vilket innebär att jag tar två bussar på morgonen för att ta mig till stationen för att sedan ta tåget.

Första bussen: Sen tio minuter
Andra bussen: Sen femton minuter
Tåget: Går inte förrän klockan tre på eftermiddagen, alltså sen ca sex timmar.


Det gick dock en erättningsbuss blev ändå sen till engelskan, hann vara med på lektionen i ca en kvart.Fast det var nog lite mitt eget fel också, jag jenny och marie kände att vi inte hade bråttom till skolan så vi satte oss och lunch på cupido.

Så jag sitter i skolan nu, ska plugga lite inför idrottsprovet som jag har senare idag, wish me luck.

CIAO


Slumdog millionaire,

Jag satte igång filmen utan några helst förväntningar. Men åh herregud, helt klart värd alla åtta Oscars den har vunnit, jag vart helt hooked, varje sekund i filmen hände något. Den bästa filmen jag sett på länge. En film jag rekommenderar alla att se.

Om en pojkes uppväxt i Indiens slum. Hur han lyckades överleva, en kärlekshistoria utan dess like, jag är stum, spelar ingen roll vad jag säger, man måste helt enkelt se den!

Helt klart på min topp fem lista.  





Här är en trailer, som inte gör filmen rättvis. Trailern lever verkligen inte upp till vad filmen är.


jag diggar:


Agyness Deyn


eyey

Ikväll åker jag till mamma och ska övernatta tänkte ta lite bilder på nya huset så alla mina gullegrisar får se hur jag bor nu när jag flyttat! Bra idé va?

PUSS


storstädning



Mitt rum har sett ut som ett bombnedslag i flera dagar men idag storstädade jag, mycket slitsamt, efter det tog jag en lååång dusch ,nu har jag en hel drös med pannkakor som väntar på att bli uppätna efter det ska jag möta mr H och vi ska ta en liten promenad. Härligt!



ciao!

PLANERA PLANERA

Nu börjar det dra ihop dig, min födelsedag närmar sig.
Måste planera på vad för mat som ska bjudas, vad vi ska göra och alla andra smågrejer.
Hittills är det sjutton personer på gästlistan och jag måste klura ut vilken maträtt som är mest praktisk. Herregud, känner mig plötsligt stressad.

 CIAAO

Filmkväll

Äsch, igår blev det filmkväll för min del, kvällen erbjöd inget speciellt.
Kollade filmen australia den var otroligt bra, den var över förväntan en riktig tårframkallare!



moskva nästa

Malena Ernman vinnare av Melodifestivalen 2009.


Tvåa: Caroline af Ugglas och "Snälla, snälla"

Trea: EMD med "Baby goodbye"

Fyra: Måns Zelmerlöw med "Hope & glory"


funderingar

Funderar på att köpa färglinser, lite variation är alltid kul och min ögonfärg är så trist:


Dessa såg ju lite intressanta ut:

Får ta mig en funderare sen beställer jag nog ett par.

Fler hittar ni på hemsidan

Ny i bloggvärlden

Japp, nu har bror min skaffat blogg den jäveln. Fixade designen till honom idag lite snabbt. Här har ni den,
Förövrigt verkar det bli en hemmakväll, men vindarna brukar vända och snart får jag nog ett syndigt erbjudande om att trotsa lite lagar, och då är jag på G igen. wohooo


SF

Saker jag måste se på bio:
Män som hatar kvinnor
En shopaholics bekännelser
Dumpa honom
Slumdog millionaire


ohnej!

Helvette, Nicole ska ju till uppsala idag på ölhävarparty. Så jag lämnas ensam här...
Då Louise har dragit till Italien,
Marie är hos sin Pojkvän ute i skogen..
Jenny med sin pojkvän i väsby..
och som jag nämnde tidigare har nicole dragit till uppsala..

Så ja.. Här lämnas jag.. Kvällen är ung, nu ska jag se till att hitta något att sysselsätta mig med ikväll!..



CIAO


Adjö Louise

Nu har Louise dragit till Italien, saknar henne redan. Hon är borta en vecka och ska åka skidor i alperna. How will i survive?..


 
Bortsett från det har någon mysko "karlskrona" kommenterat mina inlägg, men det visade sig att karlskrona är från uppsala (kikade med hjälp av ip tracker) Wierdo ...

ANYHOW: nu ska jag duscha och göra mig iordning, sedan ska jag ringa nicole och se vad vi ska hitta på ikväll..


nedräkning

16 dagar kvar

nattens bästa:


fyllesnack

Åter igen tänkte jag uppdatera med ett draget inlägg...
Kom nyss hem efter en biltur med Håkan och Micke,
Summering av min kväll:

Var med på Nicoles bildlektion
Jag åkte hem till Louise
Drack massa vin med Louise
Jag & Louise träffade Jessika, Nicole och Josefin, 
Louise gick hem
Mer vin och tv spel hos Jessika
Håkan hämtade mig, fest i väsby Frejas kompis
 Street-race
Cruise runt märsta/sigtuna/rosers
Slutsligen donken i väsby
massa konstiga sms från min ex under hela kvällen som jag ignorerade.. hihi

nu är jag iallafall hemma, håkan körde hit mig och nu ska jag antaligen sova..  tror jag..

Godnatt bloggen



Tuam ipsam vive vitam, quia tuam ipsam oppetes mortem..
 

Lev ditt eget liv, för du ska dö din egen död

GE MIG SOMMAR


mamma med på stockholm arlanda

Kom från fysen för ett tag sedan och nu kollar jag på tv3s nya tv satsning stockholm arlanda och letar efter min mamma, skulle vara kul och se om hon skulle dyka upp i tv-rutan. Idag hade tydligen tv teamet stått och filmat henne när hon nekade en kille att ta med sig apor på planet, så förhoppningsvis dyker hon upp i något senare avsnitt.
 Vet inte riktigt vad hon arbetar med men hon arbetar på arlanda som chef över något, vet inte vad. Vi talar aldrig om jobb, Men vet att hon håller till vid incheckningen. Så jag ska fortsätta hålla utkik efter henne nu och dricka upp mitt varma te och äta upp mina mackor.

CIAO


glamorous


Trevliga grannar

Känns som hundrade gången nu, man går ut på balkongen och ska röka..
I huset mittemot står han.. En naken och ibland halvnaken gubbe (observera att jag med halvnaken menar att han har på sig ett par minimala kalsonger) som helt ogenerat går omkring i sin lägenhet. En gång stod han naken och lagade middag, herregud, så otroligt komiskt! Jag dör av skratt varje gång...
 


9B2 bitches,



damn you

summerar min dag:

  • vaknade sent, ca 10,
  • missade Företagsekonomin, (påminnels: måste berätta om praktiken)
  • hann till mattelektionen,
  • svalde en stor sked kanel för 150kr (fick dock bara ett ciggpaket och 40kr p.s. pröva det INTE) ,
  • gick lite tidigare från matematiken
  • åt lunch på cupido med emilia och eve
  • chillade på tåget med märsta grabbarna,
  • träffade Herman på hemvägen, (otroligt skoj) ,
  • väl hemma har jag gjort lite läxa (kan inte tro det själv)
  • glott på tv samt ätit en macka
  • snart är det fysträning.



    att äta kanel: munnen blir helt torr, pulvret åker upp i näsan, det är först omöjligt att svälja, så du måste tugga torrt pulvret i en torr mun tills salivet lyckats fukta det så du sedan kan svälja det i stora klumpar, de närmsta timmarna kommer allt lukta kanel, din mun kommer smaka kanel och du kommer absolut verkligen inte vara sugen på en kanelbulle.. Fyfan! Du kan även drabbas av ett smått illamåande. Det gör jag aldrig om..



nu ska jag ut och röka, sedan är det träning som står på schemat.

ADIOS

syskonkärlek

Underskatta inte era syskon, personligen anser jag att jag har den bästa lillebrodern i hela världen.
Jag skulle göra allt för honom, jag skulle gå flera km på brinnande kol, jag skulle offra mitt hjärta och simma över oceanen för hans skull.. Hade jag inte haft honom, hade jag inte existerat..



Svante Hans Sandberg 

you know..

you make me smile..

Bra där

Idag var en bra skoldag vi hade naturkunskap med Sören the one and only, och jag ääälskar naturkunskap.

Hann med en solning på brunos med marie innan jag åkte hem och lagade middag. Kycklinggryta med pasta. Nu borde jag egentligen plugga men jag avstår och slappar tills jag ska till gymmet, för att sedan slappa mer.

Ciao bella!

RIP

Min och theréses guldfisk drunknade igår... :'(



vila i frid guldis

passion-frukt

Verkar bli en riktig fruktkväll, passionsfrukt, vindruvor i stora mängder och apelsin.
Men nu är det criminal minds som gäller innan jag somnar och imorgon, åter igen skola.


GODNATT!


äntligen

Nu har jag vart på fysen Marie lyckades samla tillräckligt med ork och följde med oss andra (hon har inte orkat pallra sig med dom senaste två veckorna) Men idag följde hon med och svettades, nu sitter hon och jag med apelsiner och vindruvor hemma hos henne, nyduschade och fräscha och ska kolla på DH.

Två minuter kvar tills det börjar!

CIAO


fyfan för tisdagar

Idag hade jag bara en lektion, Spanska.
Som jag nämnt tidigare så har vi bara en två timmars spanska och lektionen börjar klockan två, så det känns alltid ovärt att åka in till Uppsala på Tisdagar, Vilket är frustrerande.
Min frustration växte sig ännu starkare när jag har glömt portkoden till språkcentret och i väntan på att någon ska komma och öppna ramla en hel drös med snö över mig från taket. (Åh fan va jag skrek) medans jag väntar kommer jag fram till att jag ska röka för att lugna mig, men jävlar då har jag ingen tändare, när jag väl kommer in (arg och irriterad) slungar jag mitt ciggpaket mot Marcus i ren frustration, glad att den inte träffade honom då hade han blivit arg på mig.
Gjorde ingen nytta alls på lektionen.....

Niclas och Marcus, mina spanska kompanjoner som spelar orgasmspel på spanskan istället för att lära sig spanska.


?



hello captain

Fick ett härligt samtal nyss av Jenny nyss:
Hon planerar en kryssning, och vi ska alla dra på en 48 timmars kryssning till Riga innan vi får lov.
Härligt initiativ Jenny!


Förövrigt är det Fysträning ikväll kvart i sju, Ciao

Vergilius

Omnia vincit amor


Kärleken övervinner allt.

lovebug



Okej, man ser Jonas Brothers och tänker: "haha helvette heller".
Men låten... det är nostalgi.

download

aah.. just nu laddas criminal minds säsong två ner..
Även Låt den rätte komma in ligger på nedladdningslistan då jag inte hunnit se den än så blir nog den ikväll, criminal minds tar ett jävla tag att ladda ner.

Sen vill jag bara säga att:
Fides, spes, caritas, maior autem horum est caritas.

adios blogghoes.

skola och annat tråkigt

* Okej första skoldagen på tre veckor och jag är redan less.
*
Tss, imorgon är det spanska, vilket innebär att lektionen börjar två och håller på till fyra. Avskyr tisdagar.
*Jag längtar så otroligt till sommaren att jag snart får ett nervöst sammanbrott.
* Jag försöker spara lite pengar till en hejvild semester i sommar, men det går åt helvette.
*
Imorgon är det fysträning(!)
* Jag kan inte sluta tänka på "den gamla goda tiden"...
* Letar fortfarande efter ett gymnasium som faller mig i smaken, det går också åt helvette
*
Jag måste låta min naglar växa ut!
* Jag måste boka tid hos en frisör!
* Jag måste börja planera min födelsedagsmiddag (fan fan fan ångest)
* Måste lägga ner lite tid på att komma ifatt i skolarbetet
* Måste komma ifrån Svergie och dra mig till peking (MÅSTE)
*
Och sist men inte minst av alla mina i-landsproblem = Jag vet verkligen inte om det är hjärtat eller hjärnan som talar till mig längre.. Tsssss


NU SKA JAG TA EN HÄRLIG DUSCH OCH LÄGGA IN EN FET INPACKNING I BARRET

harebrahej

bosse

Bosse is right..
Ketchup is cp....
But let's keep it a secret, stella is so kinky about cpn.

Tillbaka till thorén


Några thorén elever i Idre


Klass bp1a min asfuckfula klass, fuck you all, skoja bara. Visst e dem söta?
(Jag skojade ju, ni är den bästa klassen någonsin, lät min morgonfrustration gå ut över er...)

unts unts

Mtv breakfastclub och frukost,
åh fyfan vad jag är uppe tidigt, usch!

ÄNTLIGEN

Har precis hämtat min mobil, 52 olästa sms
varav de flesta var folk som var arga för att jag inte svarat.
Men jävlar vad lycklig jag är att den är tillbaka!
Så nu mina vänner, kan jag besvara era sms och samtal igen!


CIAO


ohyes

Okej, jag har snackat med håkan, fått tag på john och tagit reda på att han är hemma snart... vet ni vad det innebär? SNART ÄR MIN MOBIL ÅTER IGEN I MINA HÄNDER!! Hoppas bara inget går fel nu och håkan orkar köra ut dit och hämta den med mig...

I pray to all the gods out there that may exist, please i beg you, bring me my mobile back!

dry your eyes mate


Gammal flamma

Min första kärlek, vi höll ihop i ca ett år för ca 2-3 år sedan och vi åkte till och med till kina tillsammans, idag är vi bra vänner (fastän han är bättre vän med min lillebror än mig idag)  Och tillsammans lärde vi oss det mesta om kärlek och förhållanden (dock låångt ifrån allt)

Men iallafall Tobias, Tack för tiden!
Alla har en första, men det är långt ifrån min sista,

Jag och Tobias på kinesiska muren.

buhuhu

jag klarar det inte längre, jag MÅSTE ha tillbaka min mobil. 

Vaknade för någon timme sedan, har tagit en dusch och ätit brunch, haha. Ska försöka få tag på Nicole, pratade med hennes pappa men hon låg och sov.  Så ska nog ringa dit om någon timme och se ifall hon vaknat. Sedan måste jag få tag på John.


En fredag i Uppsala:



Vi började med middag:


lekte sedan på lekplatserna:




plöstligt blev inget som planerat och vi hamnade här:




Hejdå blogghoes!

Nostalgitripp





Jag och Louise på skolavslutningen 06.
1, Jag innan maskerad 2, Jag med gult hår 3, Louise och jess på DB
4, Munkholmen -07 gruppfoto 5, Munkholmen gruppfoto -06 6, Munkholmen -06
7, Munkholmen -06, försök att knuffa i Andrea 8,Midsommar 9, munkholmen -07
10, nyår 07-08 11, tjejkväll hos mig 12,Vårt första ciggpaket
13, tjejmiddag hos Ida. 14,Moppebrudarna 15, Jag och Jess
16,Jens på altanen 17, Louise på altanen 18, Jens i sätunaparken
19, Louise och Jess 20,Jens i sitt rätta essé.

love u


midsommar 2008, fulla och glaá

..

confidence is what will get you far in life..







Promenad och att köra på impuls

Emilia övertalade mig att stanna över natten och vi planerade en mysig hemmakväll, vi tog en promenad hälsade på mina gamla bekanta och lekte på diverse lekplatser. När vi väl var hemma igen hade emilia massa missade samtal av hanna, vi ringde upp och plötsligt skulle vi till en inflyttningsfest. Vi tog bussen och när vi väl var där hade vi trevligt, stojade och hade oss, vi träffade massa nya människor och någon enstaka bekant. Vid tre tiden var det hemfärd som gällde och hemma somnade vi sött..

Nu har vi precis beställt hem pizza och sedan blir det färd back to good old märsta,

Det var min fredag det, CIAO


Uppsala the shit

Sitter hos Emilia nu, passar på att skriva ett inlägg medans hon gör sig iordning. Har hälsat på hennes trevliga mamma och syster och snart ska vi iväg och äta pizza.

Emilia mötte mig på stationen och vi skulle ta en promenad till din sko. På vägen träffar vi en vän till Emilia och ställer oss och småpratar lite, helt plötsligt kommer en svart sminkad och halvdöd brud gåendes och ska bestämt gå emellan oss. Jag tycker hon är oartig och vägrar flytta mig medans Emilia flyttar åt sidan, när tjejen passerat ställer sig Emilia på sin plats igen, plötsligt kommer tjejen tillbaka:
- Ey, vem var det som försökte fälla mig?!
- Va? Vad snackar du om?
- Ja, någon försökte fälla mig?! , säger hon och käkar av sina pommes
- Varför skulle vi vilja fälla dig?
*tystnad och lite mummel*
- Ingen försökte fälla dig, vi ställde oss på våra platser igen?
- Mmmmm.. okej! hon vänder sig om och går.

Snacka om att vara ute efter bråk.. tss...
Grälsjuk knäppskalle, under hela den här konversationen ändrade hon inte ansiktuttryck en enda gång och såg halvdöd och allmänt grälsjuk ut. Helknas..haha

Emilia K har langat ett sjukt gulligt inlägg om mig med massa galna bilder.. kika och skratta lite!

Nu ska jag återvända till vardagsrummet och mucka gräl med Emilia (Sjukt taggad efter dagens händelse)


emilia kjestrup, the one!

uttråkad?


uppsala

har precis duschat, nu väntar jag på att mamma ska slå en pling så vi kan åka ner och fylla på mitt SJ kort. Efter det är det Emilia K och shopping som gäller, ska försöka få med mig ett par skor och lite annat hem, taggad!
Kommer nog hem ikväll igen..

CIAO


lovely



Lyssna hela, (I slutet sjunger han på stand by me, och det är helt underbart)
Tack för tipset Marcus, du är bäst!

Mr, brightside


lik?


Funkade inte så bra som jag hoppats, även om jag kanske var lite lik vissa.. så vart jag ändå en aning besviken. haha, testa du med!


CIAO

one of the best


Denhär filmen har allt.

Hemma!

Nu efter fysen kan jag lägga mig med gott samvete, vetskapen att min kropp fått träna gör mig en aning lyckligare, en trevlig överraskning var också att Simone var med idag. Hon kommenterade som så många andra att jag inte svarat på sms,Då jag fortfarande inte fått tillbaka min mobil av dendär jävla John, så kan jag inte svara! Ska snart söka upp honom och hugga ner honom tror jag.. frustrationen och ilskan är obeskrivlig!

Nu är det sista avsnittet criminal minds (säsong 1) som gäller!

CIAO


anthony brandt :

 'other things may change us but we start and end with our family'

Fys

Ja, men då blev det så trots allt, kvart i blir jag upphämtad till fysen. Då väntar en timmes träning med massa trevliga människor och imorgon har jag träningsvärk att se fram emot. Alltid lika kul! (ett exempel på sarkasm)

HA DET BRA HEJ!

africano


Vaknade med grov huvudvärk i morse så det har blivit ännu en dag med hemmamys, kanske pallrar jag mig till en fysträning om en timme, men det får vi se då.

CIAO

Ironi och sarkasm

Jag anser att det är så få människor i dagens samhälle som verkligen förstår vad ironi eller sarkasm är, som inte lägger märke till det i vardagen och alltid tar allt för seriöst och bokstavligt talat. Så här är för er som inte förstår er på ironi och sarkasm som är något som ständigt dyker upp i min vardag iallafall, då jag både möter ironin och sarkasmen men också delar med mig av den:




Ironi (grekiska είρωνεία eironeía, bokstavligen "omkasta", "förställa") är en stilfigur som innebär att det finns en skillnad mellan vad som sägs och vad som egentligen menas. Publiken skall även vara införstådd med detta. Ironi kan vara humoristisk, men behöver inte vara det.

Ett vardagligt exempel på ironi är att säga "Vilket underbart väder!" när det spöregnar och man egentligen inte alls tycker om regnväder. Ett annat vardagligt exempel är följande replikväxling:

- Vi har gått i konkurs!
- Snyggt jobbat!


ironi


En sarkasm (av grekiskans sarkasmos, σαρκασμός, med samma betydelse  från σαρκάζειν "slita sönder kött", "skära tänder (i raseri)", till σάρξ (gen. σαρκός), "kött") är ett yttrande där något sägs på ett skenbart humoristiskt sätt med ett överdrivet, sarkastiskt tonfall med avsikt att håna den eller det man syftar på. Sarkasmens sakinnehåll är ofta en stark överdrift. I Nationalencyklopedin definieras sarkasm som ett "yttrande som innehåller skarpt ironisk eller hånfull kritik",  man kan också tala om sarkasm som sarkastisk kritik i en mer allmän bemärkelse; sarkasm är då en extra bitsk och nedvärderande form av ironi.


exempel:
  • Som reaktion till ett dåligt skämt: "ja, det var ju roligt.", eller ett uppenbart och klent skratt: "Ha. Ha. Ha."
  • När någon har gjort bort sig eller varit klumpig: "Grattis" eller "Snyggt!"



  • CIAO


    positivt och negativt?

    Förhållanden och kärlek?

    Positivt:

    Sovsällskap
    Känslan
    Regelbundet sex
    En viss trygghet
    Kyssas och kramas
    Vara älskad



    Negativt:
    Krav
    Övervaka och övervakas
    Missunnar sina vänner
    Blir krävande
    Oro och svartsjuka
    Rädsla att bli sårad



    Jag kan verkligen inte komma på fler positiva eller negativa..
    Någon som kan?
    Alltså jämnar det ut sig, lika mycket positivt som negativt.... Är det verkligen så?
    Jag hade personligen hoppats på att det skulle finnas mer positivt!



    Det är omöjligt att älska och vara förnuftig på samma gång
    och
    Kärlek är en resa utan kompass i väglöst land. Ett äventyr!



    ciao

    hejhejhallå

    Imorgon blir det uppsala med Nicole på hennes jäkla skola. Nu ska jag ut och gå, CIAO


    Gästbloggare

    Poopination

    by Louise Declercq


    tatuering?

    Tankarna kring att tatuera mig har vart många och jag har kommit fram till: Att om jag tatuerar mig skall jag tatuera in

    Veni - vidi - vici


    Jag kom jag - Jag såg - Jag segrade

    Criminal minds



    Dr Spencer Reid i criminal minds fascinerar mig.

    Abraham Lincoln sa:

    "-In the end it isn't the years in your life that counts, it's the life in your years"


    väntan

    Väntar på att Nicole ska sluta skola, sedan är det en promenad till henne som gäller, vi ska studera matematik. Även Louise ska dit, tror jag. Sjukt taggad (not)

    På Fredag blir det Uppsala för min del. Nu ska jag trycka i mig en daimglass och kolla på criminal minds.

    Ha det bra hej.

    sug

    Suget efter att få åka skidor igen, prövade ju för första gången i år.. Arg för att det tog 16år innan jag prövade. Pappa är ju trots allt norrlänning den jäveln.





    Prövade snowboard också, fyfan.. men då spenderade jag mest tid på rumpan.



    Take me back!

    fan fan fan fan fan fan

    jag har aldrig vart så jävla osäker som nu, jag har aldrig så gärna velat välja trygghet framför utmaning. Jag är rädd. Jag vet verkligen inte vad jag ska ta mig till, döda mig!

    hejdär






    En dag på ekilla:






    1,Uppbehållsrummet. 2min gamla korridor, 3Lilla rummet och massa grabbar som har "klassmöte" 4,lillebror och piwi (killen med de kortaste benen i hela världen) 5,randomkille som fixar kaffemaskinen 6Jennika och hennes vänner 7Diana 8Eva,9Svante och rökhörnan 10En snabbskiss från bildlektionen 11,Mia 12,Jag 13,Svante .

    NU SKA JAG TA EN TUPPLUR, ÄNTLIGEN. (Råkade somna på soffan i uppbehållsrummer)

    CIAO

    Good old ekillaskolan

    Hänger här på ekilla nu, har lyckats trycka i mig tre koppar kaffe och en redbull.
    Diana och jag var nyss och hämtade niornas skoltröjor och handlade lite smått och gott till uppbehållsrummet. Det är skönt att vara här igen, halv ett ska jag närvara på Najars bildlektion och pyssla lite. / Fick veta att Najar använder mina gamla målningar och modeller som exempel till de nuvarande eleverna. Ganska kul!

    Nu ska jag hjälpa Diana att hitta en "balklänning" i apelsinorange för hon ska (Och jag citerar) "på ett turkbröllop."

    Vi hörs käre läsare.

    helt död,

    ja, jag ska sluta uppdatera min blogg en gång i kvarten, men jag har så mycket som jag behöver få skriva av mig!

    Som nu: Jag är död, helt död, jag borde tänkt till en extra gång innan jag bestämde mig för att vara vaken hela natten (som så många gånger förut, men jag lär mig ju aldrig! Det verkar alltid som en logisk och bra idé)
    Nu ligger jag iallafall kvar i sängen och känner hu ögonlocken tynger, låter håret självtorka efter min långa varma dusch (ej att rekommendera om man vart vaken hela natten, isåfall en iskall dusch!) sen ska jag till Diana och pimpla massa kaffe och jag får inte glömma att hälsa på Najar i den gamla bildsalen och vara med på lite bildlektioner, I love! Dags att fixa spacklet i ansiktet och klä på mig.

    hejdå

    dusch sedan ekillaskolan


    snö och mera snö



    Det är mer snö än vad det ser ut på denhär skitbilden!
    Oj, över natten föll massa snö här i märsta, jag trodde verkligen våren var på väg, men jag hoppades väl på för mycket. Ska nog dra till min gamla skola och hälsa på Diana idag hon är ekillas skolvärdinna och tack vare henne överlevde jag högstadieåren, saknar henne galet!

    ciao

    början på en bra dag:

    En bra början:

    och vi älskar alla simons cat


    dygnat

    Okej, detta är den enda tidpunkten då MTV bara spelar musik och man slipper alla deras jävla b-program såsom made och room raiders. (Fyfan skäms mtv och ni skall kallas en musik kanal?!) Jag bojkottar mtvs skitprogram någon som är med mig?

    Nu har jag suttit uppe hela natten utan en blund och doften av nybryggt kaffe börjar sprida sig i lägenheten så för min del blir det ingen sömn inatt. Hoppas ni andra sovit gott och drömt massa härliga drömmar, nu är det cigg och kaffe som gäller för min del.

    Ha en bra dag i skolan eller på jobbet (alla thorénälsklingar) .


    PUSS

    Ny design

    åter igen en ny design, personligen anser jag att den är läckrast hittills:
    TACK till:

    http://oscarhedman.blogg.se


    godmorgon

    hej jag heter stella och jag kan inte somna..

    för skojs skull

    Så många som har såna här dryga listor och jag dör av tristess så jag svarar på en

    Allmänt
    1. Är du singel? ja
    2. Är du lycklig? ja
    3. Är du uttråkad? JA
    4. Är du ledsen? nej
    5. Är du italienare? nej men halvkines
    6. Är du gravid? nej
    7. Är du full? alltid
    8. Är du en cooling? nej
    9. Är du från Irland? nej
    10. Är dina föräldrar fortfarande gifta? nej

    Strunt:
    1. Tror du på kärlek vid första ögonkastet? nej
    2. Har du nånsin blivit sårad? ja
    3. Har du nånsin tänkt på en och samma tjej/ kille flera gånger under natten innan du somnade? ja
    4. Har du gillat en tjej/kille utan att berätta det för henne? nej
    5. Har du kysst någon inom de senaste tre veckorna? ja
    6. Har du haft en hemlig beundrare? ohja
    7. Är du kär? nej
    8. Vill du gifta dig i framtiden? kanske

    10 saker två alternativ
    1. Kärlek eller lust? båda
    2. Hår eller ögon? ögon
    3. Katt eller hund? båda
    4. Några få bästa vänner eller flertalet "vanliga" kompisar? några få bästa
    5. TV eller Internet? internet är TV
    6. Coca-cola eller Pepsi? Coca-cola
    7. Vild utekväll eller en romantisk hemmakväll? beror på
    8. Pengar eller lycka? pengar gör en lycklig(?)
    9. Dag eller natt? båda är nödvändiga
    10. MSN eller mobil? mobil

    10 "Har du nånsin..."
    1. Blivit påtagen när du försökte smita hemifrån? åh gud det var ett tag sedan. men ja
    2. Brutit ett ben? nej men armen
    3. Gjort nåt du ångrar? dont ever regret what youve done, just learn from your mistakes.
    4. Hoppat Bungee Jump? nej men skulle vilja
    5. Ljugit för någon du tycker om? ja..
    6. Ätit en hel tårta? nej
    7. Gjort bort dig offentligt? för ofta
    8. Velat bli tillsammans med ditt ex igen? nja
    9. Gråtit när ett husdjur dog? ja, min kisse max
    10. Velat försvinna? ja absolut

    Strunt
    Vad såg du på tv sist? lyssnade musik på mtv, men kollade inte så mycket
    Vems blogg läste du sist? Andreas
    Vad åt du sist? en banan
    Vem pratade du med sist? nicole
    Vem ringde du sist? marie
    Vem messade du sist? minns inte har inte haft min mobil på en vecka nu, fuck u john
    Vad läste du sist? boken jukebox
    Vem pussade du sist? hemligt
    Vem kramde du sist? Pappa fick en godnattkram
    Vem bjöd du sist på något?
    örhängen till Nicole tror jag eller cigg till Jimmy
    Vad köpte du sist? cigg

    det var inte så underhållande som jag hoppats, ska försöka sova istället, godnatt


    Helvette andrea

    Jag har tydligen blivit utmanad
    och det är ett känt faktum: Stella tackar aldrig nej till en utmaning (Speciellt inte om Andrea är utmanarn)

    Vilket innebär att jag ska länka till utmanaren och sedan utmana tre personer själv


    Andrea utmanar mig att berätta 7 sanningar om mig själv:

    - Ingen vet det sanna antalet sexpartners jag haft.
    - Jag spyr i princip aldrig av alkohol.
    - Jag sover alltid i enbart trosor (
    ibland inte ens det)
    - Jag har "förhållandefobi" även fast kärlek är det bästa jag vet.
    - Jag får alltid minnesluckor när jag druckit alkohol 
        (
    mängden har ingen betydelse)
    - Jag har haft gult hår
    - Jag minns alltid vad jag drömt när jag vaknar.

    jag utmanar: Emilia Kjestrup , Evelina och Therese!

    Måndag

    Har precis kommit hem från Nicole, vi satt och kollade skräckfilm. Wolfs creek, baserad på en äkta händelse och väldigt vidrig. Jag och Nicole satt och kollade och jag gissade mig igenom hela filmen (klassisk skräckis, där tjejerna är helt blåsta och alla dör hit och dit) Det som gjorde att jag fick gåshud var tanken av att det faktiskt hänt på riktigt. Den får 3/5 toasters. haha

    Under kvällens gång kom Nicoles lillasyster Felicia in och skulle säga godnatt, då fick jag en jätte fin teckning av henne som tack för teckinge jag ritat till henne sist jag var där, men hennes vart helt klart finare än den jag ritat!



    Felicia 9år. Tack!  

    Vi har fått ett oväntat snöoväder här i Märsta så idag vart det den stora vinterjackan och ett par rejäla och skitfula stövlar när jag promenerade till Nicole. Haha


    Nu ska jag nog sätta mig och skissa lite skit innan jag kollar på massa criminal minds avsnitt (jag har blivit beroende)


    ciao!

    broken strings


    en till!


    Albert Einstein geni,

    "Imagination is more important then knowledge. For knowledge is limited to all we know and understand, while imagination embraces the entire world and all there will ever be to know and understand"

    "Learn from yesterday, live for today, hope for tomorrow, the important thing is not to stop questioning" 

    "Once we accept our limits, we can go beyond them"

    "Peace can not be kept by force, it can only be achieved by understanding."

    "You have to learn the rules of the game. And then you have to play better than anyone else."

    Citat av Albert Einstein.




    words


    Take what you want, and give only what you are capable to give,
    enjoy as much as you can and live life as every day were your last,
    love, make life what you want it to be.
    Forgive and don't overthink everything,
    listen to your heart whatever it may tell you
    and never forget that after every action there will be consequences.
    And your confidence is what will get you far in life.
    So have faith, forgive and love as you will never have the chance to love or live again.  

    Stella is signing out!

    CIAO!

    nedräkning

    28 dagar kvar


    goddag

    hej vaknade som vanligt sent idag, har en vecka till av ledighet!
    Igår åkte mamma till kina och kommer antagligen hem imorgon eller kväll men lite grejer till mig, woho! Sedan kanske det blir en kort resa för mig med, *Håller tummarna* Är trött på Sverige och detta trista väder, och jag vet att jag inte är ensam om att längta till sommaren!

    PUSS

    polis misshandlar 15åring


    damn

    Fylleri är frivilligt vanvett.

    simons cat


    Kissen är ju überschön,

    Till marcus




    Har lovat Marcus sedan länge att göra en skiss på en koifisk med det kinesiska tecknet för lycka åt honom. Gjorde den häromdagen och här är resultatet, voilá! Vad tycks?

    Glad katt

     

    Sjukt glad katt..

    full någon?



    det handlar om att veta vart gränsen är, här har vi riktigt medvetna människor!

    Sjuk konstig lördag

    Från ena festen till den andra, jag, nicole och louise pendlade.
    Jag och Nicole började med lite vin hos mig och någon enstaka öl och tog sedan en promenad till Louise där vi satt och funderade ut vad vi skulle hitta på, till slut fick vi skjuts av håkan och åkte till någon randomkille som heter Rasmus, (inte Robin, Rasmus! Tack nicole) där vi fortsatte vårat alkoholintag, träffade massa gamla vänner och massa nya. Sedan bar det av till någon kille som fyllt tjugo, sliskiga karlar och läskiga brudar fyllde huset så vi flydde, Håkan hämtade upp oss och det blev en rundtur till donken för att sedan släppa av nicole. Jag, Håkan och louise drog sedan runt i märsta i bilen, en rundtur till rosers med en flaska rosé som håkan hade dragit med sig, vi skulle till rosersbergslott och jag hade lovat att bada, tur var (för min del) så var vägen till stranden bommad, så vi drack upp vinet och åkte sedan tillbaka till Märsta. Jag åkte till en kär vän och övernattade där, för att sedan på morgonen möta upp Nicole, Louise och Jens för att ta en promenad louise där jag tog en dusch och bytte om för att sedan promenera vidare till good old campino och äta bakismat. Sjukt skön dag med sol och mys.



    Igår hade jag en ordentlig fylla och idag har jag öm rumpa, is och alkohol är ingen bra kombo!

    intern kommentar:
    Louise: - Har man fått vill man ju bara ha mer!
    Score.


    PUSSSSSSS

    p.s. inlägget innan är ett fylleinlägg som jag fick för mig och skriva hos min käre vän, knas!

    hej

    hej,nu ska mysa godnatt

    RSS 2.0