Sista inlägget

Sista inlägget som jag langar här i Sverige på en vecka.

Vill bara säga adjö och hoppas alla kommer ha kul, lika kul som jag och Marie borta i Beijing!
Vi kommer maxa med kameran när vi är borta och langa upp massa glaá bilder när vi kommer hem!


Massa kärlek från allas eran Stella.

bekväm flygning


Det ÄR bekvämt.
 Men som ID resenär finnns det vissa regler.
Vet inte om jag måste dressa mer "businesslike"... Hope not!



Gjorde ett snabbt klädbyte:
 
Föredrog den förra, men måste man så måste man! It will do..


KINA HERE WE COME!


Japp nu börjar det dra ihop sig! Håller på att packa förfullt och fifflar med några "fin-justeringar". Vi måste vara vid arlanda vid fem och sedan bär det av!

Pratade nyss med Marie i telefon och hon lät mycket kryare och hon påpekade själv att hon mår mycket bättre idag! JAG ÄR ASTAGGAD! Jag och Marie i Beijing, våran lägenhet, våran resa, våran stad. Vi är påväg att göra beijings gator osäkra! Att vara otaggad existerar inte för tillfället!


ÅNGESTATTACK

Jag insåg precis att jag inte kommer ha tillgång till ett gym på hela veckan!! Jag som har latat mig något otroligt denna vecka kommer inte kunna gymma på EN HEL VECKA TILL! Och jag är inte mycket för att sticka ut och jogga (rökare = dålig kondis). Jag vill lyfta tyngder och göra situps!! Fan fan fan fan! Detta måste jag lösa! Jag vet att för ett par år sedan hade vi pool bara några hundra meter från lägenheten, om den fortfarande exsisterar kan man ju iallafall sticka dit och simma några längder..? Har jag rikligt med tur kanske de har ett ett gym också!

Den föregående texten är exempel på vad som dyker upp i min skalle och äter upp mig inifrån. Jag tror jag börjar drabbas av resfeber.. Det händer mig aldrig!  Kanske är det för att allt är så spontant. Ingen planering, inga direkta tider och som pricken över i:et tror jag inte jag riktigt förstår vad som är på väg att hända...

Saker som tuggar på min hjärna just nu:
* Marie är sjuk och det kanske är svininfluensan! Då kanske hon placeras i karantän i beijing!!
* Jag måste till bankjäveln och ta ut flera tusen
* Jag måste växla mina jävla kontanter till lite euro och lite yen
* Jag och Marie reser ID
* Jag och Marie kanske blig galna och vill döda varandra?
* Jag och Marie ska mellanda(!) HATAR ATT MELLANLANDA
* Jag kommer kanske inte ha tillgång till gym
* Jag vet inte säkert vad som ska packas med i klädväg
* Jag vet inte säkert vad som ska packas ner överhuvudtaget!!!!
* Jag är skadad och haltar. Mormor kommer drabbas av panik och låsa in mig med en vodooläkare.
* Tänk om jag behöver fler resväskor?!
* TÄNK OM JAG BEHÖVER MER PENGAR?!

Bra nu är jag paranoid också!!

Okej, jag och marie har vart ute och rest tre gånger ihop.. Vi är resenärbuddies. Så jag stryker den där punkten om att döda varandra...


kinesiskt stjärntecken

Jag är född i apans år och sådär står det om apan:
Monkey

Ingen uppgift är för svår för den smarta apan. De klarar av det mesta. De har en väldigt stor charm som attraherar
andra. Apor löser svåra problem utan att tveka. De är snabba i tanken, innovativa och tror benhårt på sig själva. De gillar att prova nya saker och är den typ av människor som du ser hoppa fallskärm etc. De är intellektuella och deras minne otroligt. De minns även småsaker som andra glömmer direkt. Apor är rena trollkarlen med pengar. De kan lätt tjäna mycket pengar på grund av sina egenskaper. De har alltid hundra och en idéer och helt klart kommer en del av dem att infrias. De bryr sig inte om vilken uppfattning andra människor har om dem. De vet att de är framgångsrika och behöver inte andra människors uppskattning. Det är svårt att sänka en apa helt. I regel vet de när det är dags att hoppa av ett olönsamt projekt eller hopplöst företag. Deras timing är utmärkt. De arbetar sällan utan en plan så det är svårt att lura dem. De är stora strateger och missar sällan en god affär.

Apor arbetar hårt och målmedvetet. Ju större utmaning, desto mer satsar de. De gillar att resa men då i första klass.

Eftersom en apa oftast får som han/hon vill så tappar de även ofta lusten för deras erövringar rätt fort. De måste lära sig avsluta vad de har påbörjat och ta hand om det. Människor runt apor gillar att visa sig tillsammans med apan men apan litar inte mycket på dem. Istället har de en liten bekantskapskrets som betyder mer för dem. Pengar är viktiga för en apa. Även om apan inte är rik just nu kommer han/hon troligen att bli det snart. De vet att inget är permanent De improviserar vilt och överaskar ofta även sig själva. De gillar fakta och hatar att slösa tid. Eftersom de inte bryr sig om du tycker om dem eller ej blir de dugliga diplomater.(HAHA!) Om du inte ser upp kan du lätt bli utmanövrerad av dem.

Apor måste se upp sitt kärleksliv. Även om de är framgångsrika där är de rätt egoistiska och förlorar lätt intresset för den andra parten.


vädret i beijing(!)


Det är ju shortsväder!!


coffee

Har precis suttit och smuttat kaffe med en sjuk marie. Typisk Marie tajming! Bli sjuk dagen innan vi ska till kina! Men det spelar ingen roll om hon är sjuk hon kommer ändå bli tvungen att åka med mig. Vi mellanlandar i copenhagen och tar sedan planet mot beijing vid 21.00. Det ska nog bra, planet från CPH till beijing är wide open! YES! äntligeeeeen! Vi är nog borta en vecka och kommer nästa tisdag eller onsdag.

Shopping shopping shopping! Kinamat, mormor&morfar och kanske en tur till kinesiska muren. (Vilket är mest för maries skull! Kommer bli sjätte gången för mig....)


Anna, Marie och Jag



















Idag borde jag packa och gymma men eftersom jag är skadad och haltar kommer jag bli tvungen att skippa träningen idag vilket framkallar grov ångest... damn! Anledningen till att jag haltar har jag valt att strunta i att berätta för er kära läsare.. :) cjarrå


mors!

Vaknade av att jag hörde massa röster hemma i lägenheten idag. Klev upp ur sängen och la märkte till ett par rörmokare. Och jag måste bara säga att den ena rumpan på denne rörmokare var helt klart en tiopoängare! (ingen fet gubbe med flashad buttcrack här inte!) När de var klara hoppade jag in i duschen och sedan kröp jag ner i sängen igen och låg och drog mig. Men nu ska jag hem till Marie och bli bjuden på kaffe. När jag kommer hem måste jag börja packa! Imorgon bär det av(?!)

strippvideo? fuckno

Det lät inte lika roligt & logiskt när man var nykter. :)

Vaknade sent men tog mig till crossbanan och jobbade. Det var riktigt mycket folk där idag! Vid tre bar det av hem och jag åkte till jessika och somnade i sängen där. Sedan åkte jag hem till pappa som fyller år idag och nu sitter han och jag och kollar filmer från tidigt 90-tal! Ganska kul. Gammelmormor, modellmorsan, bebissvante, bebisstella och vårt gamla penthouse på Islec villas är bara några inslag som visat sig vara väldigt kul att kolla på! Ciao

Imorgon

Imorgon kommer jag lägga upp massa videor från ikväll!!!! Bland annat en där jag strippar. Och det är okej. För jag har bara 20-30 läsare så mina kära läsare imorgon får ni se stella klä av sig!!! woho


pessi & i


Lördagkväll

Jag och jessika lever igen! Och har hennes ställe för oss själva.
Jag citerar mig själv: "Vi super oss jätta fulla och kör dekadansen. Vi avslutar med gruppsex"

Starbucks till svergie

STARBUCKS KOMMER TILL ARLANDA! Its a dream come true! WOHOOO
Starbucks ska öppna på Arlanda flygplats och hur jäkla nice är inte det? Flera är skeptiska till detta då starbucks har så höga priser o.s.v. men jag tror det passar med en starbucks på arlanda. Jag kommer vara starbuck-stammis iallafall.. en riktig arlanda hängare!



Idag mår jag som jag förtjänar, Igen! Träningvärk har jag som grädden på moset på baksmällan. Vi toppar med en mildrare hosta också. Usch! Ska snart slänga i mig lite mat, vi lyxar till det idag och käkar lövbiff. Sedan är det dags att åter igen röra sig till en kär vän och dricka vin. Jobbar dock imorgon måste se till att komma hem tidigt! Adios 

inte gått än

Pappa tvingade mig nyss att äta innan jag gick någonstans och "krökade" Nu försöker pappsen övertala mig att dricka två dl grädde.... Herregud! Jag är som en liten testkanin. Killme

kvällen

Har precis duschat är hemma från gymmet nu. Riktigt skönt att träna igen. Har ju missat tre dagar gym. Ska göra mig klar och gå över till Marie strax! Ha en trevlig fredag

fredag

Kinaresan är flyttat till måndag-tisdag vilket innebär ännu en helg i sweden.

Kvällen igår spenderades hos Jenny, även natten, morgonen förmiddagen och eftermiddagen. Jennys pojkvän kom förbi och höll oss sällskap. Vi spelade lite spel och dealen blev: Om tjejerna vann skulle vi åka och köpa vin. Om  killarna vann skulle vi pussa fötter. Och tjejerna vann. (Som vanligt!) Så jag har precis kommit tillbaka från systemet nu och ska ner till gymmet någon timme nu innan jag ska träffa marie och pimpla vin.


En ny merit: Jag har pussat en död örn. Och jag gillade det

kina kina kina kina kina kina kina kina kina kina kina kina kina kina kina kina kina kina kina kina
GYMMET NU CIAAAAAAO


jag åtrår:


Gah!

Förstår inte vad hon gör!!! Men Louise langar in någon låt på min spotify jag lyssnar på den antingen känner jag: Bra eller usch.

Senare låter jag min spotify playlist flyta på. Och låtarna komma på, helt plötsligt finner jag mig dansandes och diggandes till just den låten jag tyckte var usel.. Hmm.... Louise är du magiker eller har du förtrollat mig?


åter igen huvudstaden & ett besök på ambassaden


Marie och jag åkte in tidigt i morse och på bussen i stan mot ambassaden mötte vi en av sveriges härligaste tolvåringar: VIKTOR! Han åker skidor och har vart med i junior sm. Åkt svart-dubbel-pist och är från och med min nya idol! Jag tog såklart en bild på honom så jag kan skryta senare när han är världskänd! Och förklara för andra (kanske något i stil med): "Ja, jag raggade upp Viktor på bussen för 10år sedan och nej jag är ingen barnpedofil"

Ett skönt citat av Viktor 12år:
"Men när du är 18 är du i den bästa åldern. Då kan du gå på nattklubb och skaffa killar." Jadu viktor det kan jag och det ska jag! Everything to make u happy!


Viktor till höger och hans kompis till vänster. Vet inte vad han hette men han var sjukt likt Marcus W



Väl framme på ambassaden fick vi vänta ett bra jäkla tag innan vi fick tillbaka våra pass/visum och sedan bar det av hem igen! Jag och Marie var på kinarestaurangen och campan och köpte takeaway. Att jag sedan fyllde den ena matlådan så mycket kinamat att den inte gick att stänga är en helt annan historia. Men kineserna fick sig ett gott skratt när en hungrig brud kom inrusandes och äter medans hon plockar på sig mat och fyller sin matlåda så det väller över. Om jag åt upp allt? Nej tyvärr.....  Sedan åkte vi upp till Jenny. Marie åkte till jobbet och jag var kvar där i matkoma.

Ambassaden                                                                 Majorie



När jag slutligen började bege mig hemåt missade jag bussen så jag började vandra. Mitt i valstabacken kör en bil jämsides med mig och stannar: "-Vill du ha skjuts?" Min första tanke var: PEDOFILVARNING FAN! PEPPARSPREEEEEJ!! Men ack nej! så fel jag hade! Det var ju Pizzakillen från Rimbo! Så otroligt random... Jag blev genast lättad och hoppade in. Vi småchattade lite och jag bad honom släppa mig på ekillagårds busshållplats. Men han skulle promt köra mig till dörren. Söt grabb detdär! Så han gjorde en olagligt usväng och körde hem mig nästan fram till ytterdörrn alltså... haha! Härligt!
Måste komma ihåg att gå förbi på Rimboträffen och lämna blommor någon dag!

Långt inlägg, men det var en sammanfattning av min casual thursday!


casual thursday

AMBASSADEN HERE I COME


Gomorrn!

Har tryckt i mig en skål med müsli och precis insett hur äckligt det faktiskt är.. Fyfan, smakar blerga! Ska gör iordning mitt kaffe sedan klä på mig och göra mig vardagsduglig. Men godermorgon iallefall!


Trött


Johan är rolig

Johan Hedlund säger:
- Det var en kvinna inne i en handväskbutik.
- Varför är denna så dyr, frågade hon expediten.
- Den är gjord av kukskinn så när du smeker den blir det en resväska!


Bio & ny header

Har precis blivit klar med min header. Klockan är mycket och jag ska sova nu.. snart!

Ikväll bjöd Louises käre far på bio och middag. Det var jag, Louise, Louises pappa och hans sambo. Vi åkte till kista. Jag och Louise gick för att käka middag och Michelle (Louise jag har ingen aning om hur din pappa stavas så mobba mig inte ifall jag stavat fel) och Lena satte sig för att fika.
Jag åt och Nachos och Louise kebab.. vet inte varför det är relevant.. men gott var det! Vi glodde på dendär filmen Inglorious Bastards och den var verkligen sevärd. Louise och jag satt båda på helspänn vissa scener. Hade jättemysigt och det var riktigt härligt att få umgås med min Rulls en helkväll,  bio och middag! (louise vi dejtar ju förfan!) Nej men NU är det läggdags. Efter jag tagit en cigg

OH! Juste det blev ingen träning idag heller! Fy & skam! Då blir det trippelt imorgon!! Japp så blir det! På tal om imorgon. Då får jag mitt visum! woho

natti natti

alla har vi mål i livet


Hejsan strumpan


only time can tell


Belive it or not..

.. MEN JAG ÄR INNE!
Hur jag kom in är för brutalt för att läggas upp på min annars "diskreta" och "sockersöta" blogg!
Iallafall, ska få i mig något att äta, sedan ska jag städa och slutligen ska jag till gymmet med jenny

utelåst

Sitter för tillfället i min port och är så jävla utelåst man kan bli. Funderar på att klättra upp på taket och hoppa. Och min idiot till lillebror påstår att han inte är hemma förrän om två eller tre timmar för att han ska hänga med sina idiotpolare och dra omkring på märstas gator. Funderar på att ta med mig honom i fallet! Fyfan
Hungrig är jag också. Har ju bara ätit en halv macka idag. Jäkla skit! Önskar jag vore pistolburen.. fryser om stjärten..... måste ta mig härifrån NU! kalla jävla marmorgolv. Min underbara dag är förstörd.. Adjö jag ska göra inbrott i min egna lägenhet!

nattdags

Nu ska jag krypa till kojjs. Det blev ingen träning idag men det tar jag igen imorgon!

SOVMORGON!!! Jag är överlycklig! Jag ska sova ut imorgon.. som aldrig förr! GODNATT

upp&ner

Idag har mitt humör vart upp och ner hela jäkla dagen. Ett tag där var jag nog tröttare än en björn som skippat att krypa i idé under vintern och ett tag var det på tipp topp, pigg som en knarkare på speed!
Ett konstigt möte på märsta station hjälpte inte mina konstiga moodswings..


Var i skolan och kom sent. Var bara med en liten stund på Engelskan. Sedan på lunchen gick jag och Tess och käkade på cupido. Efter det var jag på teknikmagasinet och köpte någon multiladdare för 400kr! Bästa skiten jag införskaffat på länge! Kan ladda min mobil (den som jag inte hittade laddare till i butik) och digitalkameran som jag fick av Jenny. Den kan ladda vanliga batterier, mobilbatterier, film/kamerabatterier osv. näjs! Rekommenderas!

När jag kom hem var jag helt säker på att jag skulle somna, men ack nej! Måste pallra mig iväg till gymmet. Ska nog dock ta någon kopp kaffe först. Annars kan jag garantera att jag somnar innan Svante är redo att dra ner..


För tillfället blockeras min skalle av kina-resan. Tänker på den ständigt och den gör att jag inte kan prestera som jag borde i skolan. Ajaj!


notera den läskiga mansfoten och det tidiga datumet.


HEMMA!

Det var skönt att få träna igen. Jag, Jenny och Louise tränade medans marie kollade på. Andrea kom förbi en stund också. Vi vinkade nyss adjö och det är dags för mig att hoppa i duschen.


Andrea                            Marie                            Jenny                            Louise

ung mamma:


Love u!


det är omöljligt..



..att inte ha kul när man är med dig!


beijing here we come!

Fredag, lördag eller söndag drar vi!  Det är fan inte långt kvar..


Ambassaden & huvudstaden

Gick upp på tok för tidigt och har sovit på tok för lite! Mötte Marie och åkte kommunalt till kinesiska ambassaden. Det tog väl någon timme. Väl där inser jag att jag inte har mitt pass med mig (IDIOT) En förtvivlad halvkines ringer sin mamma och det resulterar i att min mor åker med ilfart till ambassaden.
Vi hann sån tur var och passen och visum ska hämtas på torsdag. Sedan berättade mamma att även hon ska åka till kina. Kanske samtidigt som oss vilket innebär att Louise också kan följa med och vara med oss 4-5 dagar! Hur jävla nice är inte det?!

Efter ambassaden fick vi skjuts till stan där vi gick till Elias restautang&klubb där han bjöd på lunch, några koppar kaffe, någon grogg och lite trevligt sällskap. Då fick jag även reda på att Elias är en av kissies chefer. För Elias restaurang blir nattklubben Pilot på kvällarna och in på småtimmarna.

Efter fikat drog vi ut på stan. Kollade lite smått i butiker. Men hittade inget av intresse (KINA OM 5-6 DAGAR!!) På vägen hem plockade vi upp Louise. Och stannade en snabbis på Bygg max! Men nu är jag äntligen hemma.. Ska ta en powernap, äta något, sedan är det dags att träffa louise, jenny och marie. Vi ska till gymmet! Två dagar sedan jag tränade... börjar känna mig slapp! haha

mycket text.... jaja ciao


Who I am by now


Jenny: Stella varför har du en kniv i sängen?
Stella: Man vet aldrig när man kan behöva cutta någon. Lägg tillbaka den!

bakisdag!

Har legat och degat hela jävla dagen idag. Så jäkla bakis har jag vart. Men man mår som man förtjänar antar jag. Borde egentligen sova. Men jag kan verkligen inte, jag vaknade ju trots allt vid tre på eftermiddagen idag. Imorgon ska jag och marie ta åtta tåget till ambassaden.
 Shit, snart drar vi.


korvar

jaag är på korvfest.. hmmm

fest lr ngt

okej, jag omringas med taggade brudar & sexiga grabbar ,men det är nääääjs!

Lördag

Sitter och sveper en bärs! Jenny ska snart iväg till sin pojkvän och marie sitter här och håller mig sällskap. Ska höra med pessi sen. Två öl ska ner ikväll.. typ.


Stella in action

Hemma från gymmet nu. Jenny paxade duschen först. Så hon står och duschar nu medans jag sitter här och väntar på min tur. Det gick bra på gymmet idag. Vi pumpade och skojade lite! Träning när den är som bäst.

Här är för första (och sista) gången bilder från gymmet, Stella in action!



I wish

Oh i wish I was a punk rocker with flowers in my hair
In '77 and '69, revolution was in the air,
I was born too late, into a world that doesn't care.
Oh I wish I was a punk rocker with flowers in my hair

When head of state didn't play guitar, not everbody drove a car,
When music really mattered and when radio was king
When accountants didn't have control, and the media couldn't buy your soul,
And computers were still scary and we didn't know everything

Oh I wish I was a punk rocker with flowers in my hair.


Gymmet nu! CIAO

I went to hell..

..and back!

Nu har vi vaknat, ätit frukost, chillat och storstädat. Lite senare ska vi gå ner till gymmet. Har träningvärk i rygg, bröst och axlar idag. Men då kör man helt enkelt ben och mage typ.. näääjs!


medverkar i ny film

Filmen heter "The kung fu geek"
med mig Stella Sandberg i huvudrollen och Emilia Kjestrup som "thebadguy"


preview


BUMS I SÄNG!

Ja juste Stella! Det var det du skulle göra.. sova!

Jenny har redan somnat den jäkeln så det blir nog ingen film. Men imorgon blir det massa musik, städning, gymmet och matlagning för vår del! MUMS.. maaaaat! Är redan hungrig.. kommer vara utsvulten imorgon.. Vi får helt enkelt laga mycket mat. Nu skall svanen transformeras till den trötta ankungen. Godnatt kära läsare


IM IN!

Ive learned the rules of this game. And I think im winning!


Som en vårig ljuvvind

Jenny: -"Förlåt då! bara för att jag har svårtaligheter!" 


Kom nyss från Ida. Det var mysigt med lite idol och snask. Ska snart krypa ner till kojjs brevid jenny och kolla film. Måste dock skölja ansiktet och borsta tänderna först. Nu är det nattedags för mig.
Undra vad lördagen har att erbjuda?


Låtar just nu & Sletna ankungen..

.. Får inte förvandlas än. För först ska sletna ankungen och Jenny till gymmet. Senare ikväll ska Jag, Jenny och Louise hem till Ida och mysa lite.


behovstrappan


Såvareja

Sitter hos marie för tillfället.
Hon rusar runt i lägenheten och sminkar sig, fönar håret och pysslar.
Själv sitter jag här i ett par stekiga mjukisbyxor, fläta, osminkad och är allmänt utmattad. 

Ska snart själv hem då marie ska till pojkvännen sin. Väl hemma ska jag transformeras i stil med "den-sletna-ankungen-förvandlar-till-världens-snyggaste-svan", typ. 

Där löd slutsignalen, marie säger: Jag måste röra på mig! 

Så adjö
 

jag är i extas!



kina

Fan jag vill köpa skor.
Fan vill köpa en ny jacka.
Fan vill köpa några par snygga byxor.
Fan vill köpa underkläder.
Fan vill SHOPPA!!"


Nej men knasiga lilla jag! Jag åker ju till kina om en vecka! Varför skulle jag då shoppa i Sverige?


Bild från när jag och mitt ex var i kina 2007. Bilden är tagen på kinesiska muren.
Har inga andra kinabilder på datan. Så denna får duga!


det är så...

Har skrivit vad jag gjort idag på UF bloggen.

Saker som är såå 2003:
Dr. mugg
Fluffiga moonboots
Prasselbraller med reflexer
Blå mascara
Pokémon
aQua
Melodifestivalen
Lena PH
Ta inge skit - grynet
låtsas tatuerings halsband som satt spänt runt halsen
Tröjor med nätarmar
Marsvin

Saker som är såååååå 2005:
Svengelska
Benvärmare
Trekvartslegging
Linnen med spets vid bysten
Polyfoniska ringsignaler
fluffiga toffsar
50 cent
Kärlek
reptiler


Saker som är sååååååååå 2007:
Sunnybeach
Spasmer
Munkholmen
Krupp
Pulverbrandsläckare
Crossmoppe
pumaskor
Darin
Farmen & naken-janne
Gotland
Gina tricot
Chiuaua
Andis kicker dans

Detta är så 2009:
Michael jackson
BEIJING
sex
Mainstream (tyvärr!)
Shoppa online
Ladda ner!
Anti solarium
MÄN
John Silver
och stella såklart
Papegoja





Natten är ung eller hur säger man?

Spelar ingen roll, jag ligger i sängen nu och MÅSTE sova imorgon är det UF hela dagen! Blev nyss klar med affärsplanen. Hoppas de har överseende med att den var 1h och 15min sen! 
 E&S

Men slutligen: Jag har haft en mysig kväll med jens och louise idag och jag hoppas ingen missade efterlyst för vi satt iallafall som fastklistrade vid tvn.


Psyksnack

Louise läser psykologi och läste något hon ansåg handlade om mig...

"Spänningssökare:
Vi har redan nämnt substansen dopamin. Tillsammans ned serotonin och de olika endorfinerna spelar detta ämne en stor roll vid aktivering av hjärnans olika lustcentra. Dopaminet förmedlar t.ex. de lustfyllda effekter som uppstår när man dricker alkohol.
Det är sannolikt att olika människor kräver olika mycket stimulans för att känna lust. Det finns forskning kring detta, även om den bara är i sin begynnelse. En del forskare anser att vissa människor är så kallade "spänningssökare", dvs att de kräver extra mycket stimulans för att känna lust. Detta kan mycket väl bero på deras hjärnkemi. Därför kan "spänningssökaren" missbruka droger, men också söka sig till riskfyllda sysselsättningar som bergsklättring och liknande.
Till samma grupp räknar man också kreativa personer, som söker det ovanliga, det nya och det komplicerade. Man är alltså inte tvungen att välja mellan sprit och bergsbestigning! Även svåra och intressanta arbeten, konstsnärliga och skapande verksamhet skulle kunna ge den nödvändiga stimulansen."


Tror allt passar in på mig bortsett från drogerna! bradär rulls

Hej, Robert här (egentligen Mr.jens fuckiing pro"trekanten"hult

Tja, gästbloggar här i Stellas fucking blog.

Ska skriva om varför vi ska införa kakmonstret som börmästare i Ankeborg, ne pallante.


vettefan va jag ska skriva om, så...

Visste du att 37% av alla barn i Amerika är överviktiga och att En svensk huggorm kan bli upp till 50 år gammal?

Kan ju va kul och veta, giggidy..

Snoogens, stinknugget, och en till sak: hatar personer som pratar med den där jävla Rrrr dialekten som Mat Tina, om man skulle trycka ner en strypt grävling från 1987 långt ner i halsen på henne skulle det fan låta bättre, liksom ..RRRrRrÅRRrRrAKA MED RrRÖrRom, WTF!????
 
Ehm, filmtips: Jay and Silent Bob strike back. Ladda hem skiten.

Boktips: Vem fan läser böcker?

Ska starta en telefonsexfirma som ska heta : Jens snusk & snask... typ.  
Im a smooth pimp who loooves the pussy, peache out, juste, PEACHE. INTE PEACE.

ps. Råttor förökar sig så fort att inom 18 månader skulle två råttor kunna ha mer än en miljon ättlingar, typ som jag,heh giggidy..





farmville

iQ louise =
Stella
: Jens, varför flyger det upp potatisar från marken?
Jens: Man får hundra kronor då!
Louise: Va?!
Stella och jens: ........
Louise: Jahaaa, ni menar på farmville!

KOLLA PÅ EFTERLYST!

Ikväll är Tessis fall med på efterlyst och därför tycker jag att alla ska kolla och jag hoppas de får tillräckligt med tips ikväll för att få fast idioten som skar upp kinden på henne när hon försökte lugna ett bråk. Det måste vara en hemskt sorglig människa, med tanke på hennes agerande!

YOU GO TESSI! Håller tummarna ikväll!


Note to myself:

Kom ihåg till nästa år: första snön i märsta föll 12e oktober!


måste bara säga:

Jag tycker det är så synd att det är så många som ständigt hakar upp dig på saker de inte tycker om hos sig själva och låter de påverka dem som personer. Tycker fler borde älska sig själva istället och se fördelarna framför nackdelarna..



Kvällen är inte slut än

Kom från gymmet för ett tag sedan och det är första gången jag möter främlingar på gymmet! Brukar aldrig komma någon medans jag är där. Blev ganska chockad...

När jag kom hem tänkte jag slänga i mig matresterna från igår och lägga mig i sängen och sova.. Men ack nej! Jag skulle ju träffa lollo och kolla matchen!!
Det hade jag helt glömt så nu bär det av igen!

*happyface*


upp upp och iväg!

Snart drar jag och jenny till gymmet! Sedan blir det nog att träffa Louise! tjarrå

UF - vi är igång!

UF kickoffen igår var riktigt rolig. Fick några bra tips och vi skrattade en hel del. Vi såg även till att betala registreringsavgiften så jag och evelina har officiellt ett eget ungdomsföretag nu! Känns riktigt jävla bra.
NU JÄVLAR KÖR VI IGÅNG!


Back

Är åter igen i rimbo! Vi vaknade ganska sent och åt brunch sedan har vi slappat. Idag har jag planerat in ett besök på gymmet. Har inte tränat på hela veckan!


ett gott skratt förlänger

Jag och Jenny sitter och letar filmer..
S: - year one?
J: - vem?
S: - det är en film...
J: - vem är Jerald?


Vi sitter och pratar om gluten och laktos intoleranta.
J:
- sluta skratta åt min mormor
S:- HAHAHAHAHAH...
J: - du är så jävla dum du skrattar åt att min mormor slutat växa och är gluten
S: - HAHAHAHAHAHAHA DIN MORMOR ÄR GLUTEN OCH KORT!!

J: - ingen som läser det där kommer tycka det är roligt......
S: - jag vet....
S&J : - HAHAHAHAHAHAHAH!!!

J: - nu kommer det en prutt................................. nu.....nunu..... där kom den!
S: - *prutt*

Stella skrattar så hon gråter



MITT HÅR!

Är helt läckert! Synd bara att kameran är så jäkla dålig... ser ut som om mitt hår har någon sjuk nyans av grönt/brunt/blond eller någe.. Hmm... Kan iallafall försäkra er om att det är caramel/chocolate och är en blandning av en ljus nyans, en brun, och en aning rött kanske. Vet inte, ni får se själva sen!


Uppsala kongress och konsert

Sitter just nu i den där gigantiska byggnaden som ligger vid vaksala torg. Har aldrig vart här förut!
Väntar på olivia och agnes. Vi ska till Olivias lägenhet och öva på våran dans till gymnastiken (detta är ett självmordsuppdrag) Att dansa har aldrig vart min starka sida. Ser fram emot att skämma ut mig själv!!
just nu:


Nu är agnes här ska sticka och möta henne! Ikväll är det hårfärgning och jenny som gäller!


vad spelar det för roll?


God natt! Imorgon är det tbs!


can't even describe


for once I just dont care


Är några dagar sent ute men..





jag har ju redan gratulerat dig men jag vill ju ge dig ett grattis inlägg i min blogg också!!


 GRATTIS SÖTNOS!





RULLS AND STELLS IS ON!!


imorgon byter jag hårfärg

Men jag vet inte till vad för färg. För det är jenny som ska köpa med sig en hem hit innan vi ska träna och färga håret på mig. Jag är ett levande frågetecken. Men jag litar fullt ut på jenny och om jag har grönt/rosa/blått eller rött hår imorgon, då lever jag med det och note to self: Lita aldrig på jenny igen.


Till vänster är min nuvarande hårfärg och till höger min mest misslyckade hårfärgning!


Helg och sånt

Japp, härlig helg med många äventyr. Igår blev det något enstaka glas vin och lite tjaffs också:
Louise jag och svante är på väg hem mitt i natten.. på vägen möter vi tre butchiga grabbar var av en av dom gör en gigantisk vurpa och landar raklång på marken. Jag fnissar lite, svante är för full för att se vad som händer och louise: "diskret" och skadeglad som hon är börjar garva så det ekar över hela preem rakan. Denhär killen reser sig upp och börjar hoppa som en kickersgrabb sedan går han rakt emot oss och ser oss i ögonen och drar en fet snorlobba. Testosteronet flödade och louise börjar åter igen garva. Det butchiga testosteron monstret skriker och svante vaknar till. Svante börja skrika och de skriker och skriker på varandra om att slåss osv.. Svante ansåg att han hade oddsen med sig. 3 mot 1? Njaa, skulle inte tro det. Jag och Louise övertalade svante att lugna sig och så gick vi hem! :) Nästa gång lillebror!

Det enda som är riktigt patetiskt är att detta är 3 grabbar på 20-25 år som försöker starta ett bråk med tre stycken som knappt fyllt 18 varav två är tjejer. Känns lagom löjligt och sorligt. Vissa människor borde buras in!


Testosteron mannens bästa vän.
Fido the one-eyed spitting bastard. 

Adios!



SEXY BITCH VIVA LA VIDA

hola amigos!
nu sitter jag här självaste rulls och har ett gästinlägg i SWES grymma blogg.
jag, SWES och marjorie är hemma hos mig och krökar som vanligt...
det finns en anledning till att jag inte har någon blogg, JAG HAR INGET ATT SKRIVA!
förutom att bloggens ägare är SÅ JÄVLA UNDERBAR!

http://www.youtube.com/results?search_query=viva+la+vida&search_type=&aq=0&oq=viva+
http://www.youtube.com/results?search_query=sexy+bitch&search_type=&aq=f


rullar fram med rulls

Idag blir en Rulls dag! Wiie!! Ska till Louise skola strax. Jensen Norra i stan. MJAU!
rulls here i come


USCH!



Usch så trött på dig!
Ska ta en promenad till önskebrunnen..
Ska ta tillbaka min peng och önska mig igen
Hoppas det inte gör något att den är återvunnen!
/ Stells


tänkte köra en repris med mina mobilbilder!


Japp det var alla jag hade på min usla mobil. Tänkte ba dela med mig av dom till er alla!


snö i rimbo(!?)


Var i rimbo för inte så länge sedan och kolla vad jag hittade!!! SNÖÖÖÖÖ!!!


gym gym gym gym


HEJ!! KOM NYSS HEM OCH TÄNKTE LANGA ETT KVÄLLSINLÄGG! Var precis på gymmet med bruri! Har duschat och ska sitter för tillfället och självtorkar (obs! inte lufttorkar! så jag sitter alltså INTE naken) All denna träning som har pågått på sista tiden känns bra. Jag har själv märkt att jag klarar lite tyngre tyngder på gymmet och lite fler situps. Hoppas jag lyckas hålla i denna träning ett tag framöver nu så det inte blir som övriga gånger då jag alltid gett upp och låtit det rinna ut i sanden.
NO MORE!! Nu ska jag bli en fet köttare som köttar fram i matkön och knuffar undan andra individer på konserter!!! Okej, jag står aldrig i en matkö och är ytterst ytterst sällan på någon form av konsert, but who knows? one day i may stand there in the middle of the croud and my future butch body will come to some use


Stella:

Jag älskar att lata mig. Jag älskar att syssla med struntsaker, påbörja hundratals projekt och aldrig avsluta ett enda, komma och gå precis som jag vill, ändra mig när som helst... och bara följa ögonblickets ingivelse...


hmm..

Att sluta röka ökar behovet av stöd till Tobaksbolaget.
 Vilket väljer du - rena lungor eller lägre skatter?

jenny babe & me

Internt skämt:


Jag och Jenny sitter och kollar på TV och börjar prata om brats:
Stella:
Jag har ju aldrig sprutat slut på en skumpa. Så jag är ingen brat.
Jenny: Stella du och jag sprutade en hel skumpa på nyår..
Stella: Jaha..... det minns jag inte..


Jenny: Vi är inte brats vi är bratz.
Stella: Bratz med zää-ääää-ääta!!

En av våra flummiga diskussioner där allt slutar i asgarv och andningssvårigheter


GIMME MORE!!!

Somsagt var jag på gymmet med jenny tidigare idag. Senare ska jag även dit med svante! Kommer antagligen försöka ta det lite lugnt dock..


smoothie kväll

Jag har inte tagit mig tiden eller orken att laga middag så jag och min lillebror gör massa smoothies. Sitter just nu och suger i mig en banan och mango. Sedan blir det en med björnbär och smultron :)

Whatcha say


Rest in peace.


Kylan som sakta kryper sig på väcker automatiskt minnet av dig.
Vila i frid Jesper.


Snart är det jul igen!! ångest..


same old same old

HEEEEJ!!! jag har precis kommit hem från gymmet! Jag & Jenny körde hårt idag, wooohooo!

Efter skolan idag var jag inne på H&M för att köpa en halsduk till jenny och vet ni vad? Jenny blev riktigt glad! Hon gillade den! Hon har gått och tjatat om en "all around halsduk". Gick in på H&M och kikade och hittade en och började genast tänka på henne! Sådär då var dagens goda gärning avklarad! Nu ska jag hoppa in i duschen sen ska jag köra hem jenny.. Sedan ska jag laga middag! Dagarna går så fort nu för tiden!

Slänger in en bild på oss sen när jag bytt data

filosofi

Sitter på filosofi lektionen. Håller på att få ett seriöst dampryck.. om det skulle hända en incident här så hoppas jag att jag slipper livstid.. Förövrigt är det lika tråkigt som vanligt. Vår lärare skulle tjäna storkovan på att vara godnattsage berättare.. måste också tillägga att hennes mobiltelefon har rint 4ggr hittills och hon har besvarat samtalen. Det kallar jag DUBBELMORAL. Om en elevs telefon skulle plinga av ett ynka sms skulle man anses som störande under lektionstid. Tvi för dubbelmoral!

DH BH CH

japp nu är vi hemma från gymmet. Vi bunkrar framför TVn. woho

Härligt härligt, men farligt farligt

Hoppsan tralalalalala, kom hem från simningen för ett tag sedan jag och bella körde 6x8 sträckor och det känns braaa! Vi bastade lite snabbt, sedan stack jag och hämtade jenny. Vi åkte till mig lagade middag och åt för ett tag sedan. Alldeles strax ska vi ner till gymmet och pumpa lite sedan ska vi tillbaka för att se säsongstarten av DH!


Rimbo igår, märsta idag

Japp, har precis kommit från Rimbo idag. Pluggade lite matte och sedan bjöd Ola Jenny och mig på fika på något mysigt Rimbofik. Sedan satte vi oss på bussen och åkte till Märsta.

Just nu sitter jag i bikini. Ska strax dra på mig mjukiskläder, dra och tanka och sedan hämta upp Bella. Vi ska till Valsta och simma. Senare ikväll ska jag hämta Jenny och vi ska då till gymmet och sedan äta middag hos mig. Låter som en toppenplanering!!

Ciao


kan inte somna så jag spammar min blogg med inlägg. hihi


grabbarna grus som alltid hittar på massa bus. världens sötaste bröder helt klart!

Godnatt!

Tänkte bjuda på ett gammalt minne! Och detta är printascreenat från kkajs bloggen som för tillfället inte är särskilt aktiv. Kul att de inte nämnde chipsskålen. Sov gott och dröm sött.

ett avsnitt till!

Svante följde med till gymmet idag och lyfte lite tyngder medans jag körde den goa gamla rutinen. Imorgon är det gymnastik som gäller och jag är astaggad!
Ska iallafall ta en ciggeluring och sedan kolla ett avsnitt criminal minds.
På tal om serier så kolla jag på avsnitt fyra av The vampire diaries idag och nu är jag i behov i det femte avsnittet. Det händer konstiga, galna grejer! WOHO!




Kom plötsligt underfund med något som gjorde mig riktigt mycket gladare... Vi flyttade ju till Odensala i februari förra året.. och med tanke på att jag bor där ganska sällan och att det vart sommarlov och jag mest vart ute och rännt har jag helt glömt bort bastun som står hemma och väntar som jag själv endast använt två/tre gånger. Jag som annars brukar avsky vintern kan nog acceptera den i år. Nu när man har en bastu att slänga sig i så fort man tröttnat på kylan eller vart ute och gjort snögubbar.


woho

                                                   


JAG FÅR GÅSHUD!!

Tjuvkika på "New Moon"


Tjuvkika på "New Moon"

PLUGG!

imorgon ska jag jenny och sofia ha ett föredrag om vårat förslag på skoluniformer till Thoren. Så just nu sitter jag och skissar på tjejernas skoluniformsförslag. Vi får la se hur det blir... tror inte riktigt jag kan koncentrera mig ordentligt.. Håller på att hungra ihjäl och pappa insisterar på att vi ska vänta tills svante kommer innan vi ska sätta oss och äta. FÅR PANIK.. Hela våran lägenhet luktar mat.. men jag får inte äta.. GRRRR!! Ska gå och talla lite på köttfärssåsen nu innan jag fortsätter plugga.


Dagens:

Nu är det städning som gäller med dekadansen på högsta volym sedan ska jag sätta mig och skissa, sedan kanske jag tar en runda till gymmet och slutligen är det plugg som gäller..

Nu är det åter igen en ny skolvecka på g.. Men samtidigt räknar jag ner till v 44. Jag & Marie ska till Beijing och göra gatorna osäkra! Woho


Godmorgon!

Bion igår var en besvikelse. Flickan som lekte med elden var inte alls lika bra som män som hatar kvinnor. Tycker antagligen det för att jag läst boken men de hade verkligen valt att inte ta med en hel del som jag ansåg viktigt och intressant som fanns i boken. Jajja! Efter bion åkte jag till Rulls och drack lite vin med henne och bella innan jag tog mig hem och la mig och sov.


Bild från lagga i fredags:


Jag, evert och agnes

Tja tja

Efter gårdagen har jag insett hur jäkla svårt det egentligen kan vara att skriva ett blogginlägg (efter några glas vin vill säga)

Vi var igång till fem igår, det sista jag och jessika gjorde var att åka till statoil och köpa cigg i ca 5 minus grader(!) Hade ett "nära-döden-ögonblick" när jag satte mig på mopeden och skulle köra hem till Jessika.
 Eller ja det sista jag gjorde var att ta ett skumbad..... förövrigt så ska jag iväg på bio med jenny och marie strax sedan ser jag fram emot att träffa Louise!

Dags att ta mig till bussen. Sedan är det fiesta ikväll med!


tillbaka

Tänkte bara säga att jag vart i rimbo två dagar... och



Jag har tagit ett låååångt skööönt skumbad och nu sitter jag här igen.

Lagga festen var mitt i ingenstans var trevlig bortsett från att min mamma inte hittade dit. (bleeeev ett jäääävlia liv) Tror hon Maria (trevlig tjej) ljög om vägen.. haha njaaae. Men hursomhelst det gick inte hitta dit så jag träffade randoms mitt i smeten, randoms som skulle därifrån som hade riktigt trevliga föräldrar som skulle mot knivsta, jag frågade snällt: Finns det någon chans att ni åker förbi knivsta station?.. Ja och dit skulle dom... på så sätt hitta mamma mig. GPS till knivsta tågstation! Och jag säger.. ALDRIG MEEEEEEEEEEER LANDEEEEEEEEET!!!

M: Stella läs burken snälla...
Stella:" Lös upp två tabletter för att slippa baksmälla"
M: Då kör vi en kur var....
M: men inget händer ju, den löses inte upp .vågar man?.
Gamla bakfylletabletter... alltid najs



YÉEEES ÄLSKADE ATT VARA FJORTIS MED DIG"


Åååh så glad!

Nicole läser min blogg!!! Wiiie! Saknar dig nicole varje gång jag ska till uppsala tänker jag på dig! De andra dagarna tänker jag också på dig men jag blir så illa påmind varje gång jag kubbar till äckel sj tåget... Det kommer aldrig bli detsamma utan dig. kom hem!!! Mini-makeover innan skolan var det bästa!

Bortsett från att jag saknar nicole överdrivet mycket! Så har jag vart i lagga vilket enbart innebar problem! Men nu ska jag slänga mig i mitt skumbad annars snor lucas det!


Louise jag önskar du vart här när jag kom och nicole jag önskar du aldrig åkt

Mer om lagga imorgon

så mycket offrar jag för min säng..