Sommarens innehåll

Sola och bada, hänga med de jag älskar att hata och hatar att älska!
Sommaren kan för tillfället inte bli bättre.
Döskalleberget, särsta, sol, lov, inga bekymmer och som grädden på moset.... jag omges av världens underbaraste och skönaste människor.


Varje dag är ett äventyr.

sommar uppdatering

Ja hittills har jag haft flyt.

Vi hade en reunion för några dagar sedan, alla ur de gamla grabbgänget och alla ur det gamla tjejgänget träffades vi hade femkamp och efter det krök. Mitt lag kom ju då tvåa i femkampen tack vare att ribben och simon var helt jävla ute och cyklade på frågesporten, de svarade nog fel på varenda jävla fråga. Haha Damn! Jockes lag kom etta, grattis! Jens och Pontus vart diskade då de fuskade i varenda tävling. Nisse hade ju Andrea i sitt lag... ja, det förklarar saken..........

Femkampen bestod av:
 Norsk fylla: Man springer fram snurrar 10varv med en pinne mot pannan och pinnens andra ände mot marken, sedan gäller det att springa tillbaka också
Trilling-gång: Alla tre i varje lag knöts ihop i fotvristen. Sedan skulle man gå en sträcka - vända - och sedan tillbaka.
Säckhoppning: I denna tävling ägde mitt lag *HIGH-FIVE* man skulle hoppa säck en viss sträcka och tillbaka.
Strutfotboll: Man hade en strut och längst fram ett hål ungefär lika stort som en tennisboll. Denna strut skulle man ha för ansiktet och enbart kolla igenom hålet. LIVSFARLIGT! Det slutade med två allvarligt skadade tår, ett skadat knä, bula och några blåmärken. Men vi hade otroligt kul!
Frågesport: Om den gamla goda tiden, minnen och olyckor. Också nice!

Tack för en underbar kväll alla proes! Jag hade en fantastisk kväll bortsett från den lilla olyckan som gav mig en sprucken läpp och en lös tand.


några gamla bilder



sorry asså

Världens sämsta uppdaterare, men nu när solen lyser har jag ingen lust överhuvudtaget att sitta inne och knappa på tangenterna. Sorry!

Stella is on a summerbreak

heeeeeeeeeeey

Emilia har precis gett mig en välförtjänt massage.
Med välförtjänt syftar jag på den två timmars långa promenaden/hajken jag och Nicole genomförde idag. Från Ekillagård till Mörby, Över åkrar, genom skogar, i högt gräs och över åar. Någon enstaka gång sprang vi över ett tågspår, klättrade över en gigantisk vedhög och kom till en bondgård och frågade om vägen till odensala kyrka, det hände också att vi gick i träskmarker och på krokiga bilvägar ! Herregud vilken jäkla promenad. Det började med att vi trodde vi tog en genväg, men det visade sig vara en omväg. Det gör jag inte om!

Emilia ska sova här inatt och imorgon är det midsomma då är det middag och lite fest som står på schemat! Me like!  

luffarevisan


Min favorit astrid lindgren historia som barn

...

Idag har allt bara vart helt jävla upp & ner.

barn barn barn

Lekt med mina tre småbröder hela dagen. Gud så sliten man blir... Får se till att lägga mig tidigt inatt ;)
Ciao

damn

Alla männiksor som älskar mycket, får mycket sorg.

och nu:

Ska jag tillaga en middag baserat på lax och sallad. mums

Bilder bilder bilder.



Evelinas födelsedagspartaj!


Jag hade jätte kul, tack för en tipptopp kväll evert!

Mwah

Sov över hos marie inatt och vi hade privileged marathon och kollade avsnitt för avsnitt.  Det är den nya serien som går på tv nu här i sverige, vi såg båda det första och bestämde oss för att ladda ner det. Skit bra!

Det handlar om en tjej (Megan Smith) som söker jobb och hamnar hos en familj där modern har dött och lämnat två döttrar med sin mormor. Mormodern erbjuder Megan Smith ett jobb som deras hemskolelärare för att se till att barnbarnens betyg ska höjas under deras skolår.. Megan tackar jag till erbjudandet och med tiden uppstår massa drama drama drama! 



imorgon

Imorgon bär det av till evelina som fyller år! Mwah!

jag tror på ödet..


louise jag lever!

Idag har jag legat baaaakiiiis till klockan 18.00 sedan kom marie och lyckades få ur mig ur sängen. Vi drog sedan vidare till en chompiZz (pontus) och sa hej och stekte lite, en snabbrunda till statoil och sedan hem.

jao

Precis klar med att träna styrka, nu ska jag hoppa in i duschen sedan ska jag nog träffa bella, louise och marie.

Glad sommar till alla elever som fick sommarlov idag ;)

CHOOP CHOOP

ytterst deprimerande


usch usch usch... och det ska vara juni, början på sommarlovet och vädret är så pissigt som det möjligtvis kan bli, någon jävel har dödat en hel del spindlar...

sämst

Jag är medveten om att jag har vart världens sämsta bloggare på senaste.

Igår fyllde Louise år, min lilla älskling är stor flicka nu. Jag & Jenny köpte blommor innan vi åkte hem till henne vi prövade även den nya marabou chokladen. Den och öl var en god kombo! När vi kom dit var det redan lite folk där och det kom lite fler under kvällen. Vi hade jätte trevlig vi åt lite smörgåstårta och efter det blev vi lite på lyran, vi drack norrlands guld, mums. Sedan bar det av utåt då louises mamma skulle jobba dagen efter. Vi drog oss till statoil, väl där bjöd jag louise på en french m vitlök och sedan kolliderade jag med en kaxig brud och vi började bråka. Det blev ett jävla liv.... Sedan tog vi oss hemåt, fyllekäket och all öl blev lite mycket för mig...... if u know what i mean! Sedan trampade jag rätt i en gyttjegrop och dränkte mina Ed hardy skor. FAN! Jag och jenny kom iallafall hem ordentligt och somnade sött efter att ha tryckt i oss en påse popcorn.

Det var de två senaste dagarna det.

jävla piss sverige

Lördagens väder:

 
Såhär pissigt kommer det vara fram till lördag bortsett från regnet. Jävla skit!!!!! 

update på ragget:

Han hörde av sig redan samma kväll, en viss pierre från stockholm var det som jobbade bakom disken som mobilförsäljare! Vi får väl se vart denna lilla flört leder! Heja Millan!

godnatt

"Allting ordnar sig tillslut.
Eller hur? Det gör det väl?
Klart det gör!
Det tar bara tid.
Ibland väldigt lång tid.
Jag är en stark flicka.
Jag kan ta all skit.
Jag klarar allt!
Jag är som fågel Fenix.
Jag återföds ur askan när allt annat har brunnit ner"







.


snart

Snart kommer Rawwe och Jenny och hämtar mig..
Snart ska jag till Louise..
Snart är det sommar på riktigt...
Snart ska jag lära mig ta vara på varje sekund av dethär sommarlovet..
snart ska jag börja gå på AA möten..

Men för stunden ska jag svepa en koskenkorva, lägga mig i sängen, gnälla på livet och sedan gå ut på balkongen och bli fångad av vinden... not.

inatt drömde jag..

Drömde en så sjuk dröm inatt jag drömde att jag spelade basketboll med ett gäng grabbar i en stor basketboll sal. Nizar Kader var den enda jag kände och de andra vara långa basketgrabbar. Nisse var ett rikigt proffs och det var jag med tills jag helst plötsligt blev full och mitt i allt visade det sig att will smith var en av basketspelarna och att vi var gamla lumparpolare. Vi stod och kramades lite och jag blev förälskad, vi kysstes..... sedan åkte jag hem till mig (mamma) men vi bodde på en stor gård med och jag hade en egen liten stuga mitt emot vår "main building".Men plötsligt stog Stina där. Då visade det sig att jag och Stina Åhlander skulle på semster till Malta vi var där några sekunder senare och bodde på ett hotell men rusade in på ett annat hotell och lurade hotellpersonalen och gästerna att vi bott där i två veckor och de gick på det! Någonstans här vaknade jag..........


sjuuuukt konstig dröm..

BTW på tal om Stina! GRATTIS PÅ FÖDELSEDAGEN SNYGGING!!

"godmorgon"

Hade en sjukt rolig kväll igår. Så jäkla kul att få vara med klassen och festa lite. Vissa blev fullare än andra och jag var nog en av de som var lite väl på lyran men vi hade kul! Toppenkväll'


 


bakis

här är lite bilder från gårdagen:

posemode on.
stulna från evelina :)

update

Sitter fortfarande hos Millan, Evelina lämnade oss för att fika med sin mor på stan. Då tog jag och Millan en tupplur och efter det en dusch, sedan åt vi en god middag. Nu sitter hon här och sminkar sig och gör sig fin, jag måste vänta på Emilia K hon har min klänning, mitt smink och min skumpa. Hoppas hon kommer snart så festen kan börja, min lilla sockertopp. Snart ska vi till Stina! Då är det fiest!

Jag vill bara tillägga: Marie, Louise, Jenny och Nicole jag älskar er!

raggning på hög nivå

Att ta initiativ är något tjejer är lita dåliga på enlig mig, men Emilia bevisade motsatsen idag. Mitt emot cupido i Forum gallerien finns ett litet bås där de marknadsför telenor. Jag, Stina, Eve och Emilia W gick förbi där idag och en otroligt "het" killade jobbade, vi alla sneglade och vi var inte särskilt diskreta. När vi kommit runt hörnet kom vi fram till att han var för snygg för att bara ignoreras. Så vi skrev en liten lapp: "Emilia 073-*******. Om du inte har något speciellt för dig ikväll =) " Emilia W (modig som hon är) gick hon fram och lämnade lappen hos honom i hans hand i disken innan hon vände klacken och gick. Vi får se vad det leder till! hihi :)

snygga brudar

Nu är avslutningen slut, det var otroligt trevligt och jag satt på högvarv under talet och minglet. Det bjöd på lita snacks och något att dricka. Vi satt alla Thorén business elever samlade och sedan när det var slut bar det av till waynes där vi tog en kaffe. Mitt i allt började jag böla, allt tack vare att therése inte skulle vara med oss ikväll, det ledde till tankar kring nästa termin då jag har bytt skola. Fyfan va ledsen jag blev där ett tag, men alla underbara tjejer tröstade mig och fick mig genast på bättre humör igen!
Nu är jag Evelina och Emilia hemma hos Emilia och lyssnar på mtv och taggar till, ikväll blir det stinas place, skumpa vin och bp1a, you gotta love it!

Snygga brudarna i sina snygga outfits:
Evelina i sin assnygga klänning från H&M och snygga skor från bianco.

Emilia i sin charmiga klänning från vila och leggings.

Jag i min hemmasydda klänning (mormor) och skor från H&M

exorcisten

Tog tåget som gick halv nio och mötte upp emilia och hanna. Vi har kollat på exorcisten inatt och emilia har redan somnat. Jag borde också krypa till kojs nu eftersom det är skolavslutning imorgon och vi ska upp redan vid sex. Vi får se hur det går! Adios

Då får man sol

Fan att man ska behöva vänta enda till den 13 juni för att få riktigt fint väder. Som endast håller en ynka dag...

Fan vad trist!

Middag

Först blir det snabbnudlar till middag sedan ska jag ta bussen till station och sedan med tåget och möta Emilia, hon hanna och deras jobbarkompisar ska tydligen sitta och smutta vin ikväll. Och jag ska med, sedan ska vi till Emilias pappa och sova sött. Kanske blir ett till inlägg senare ikväll


maxad bas och högsta volym


Sådära

Nu har jag valt ut två klänningar som jag ska ha på mig imorgon, en som jag ska ha under skolavslutningen och en som jag ska ha på kvällen då vi ska dricka lite och mysa lite. Lägger upp bilder senare. Ser verkligen fram emot imorgon, ser fram emot att träffa alla underbara tjejer som bp1a består av. Kommer sakna dem så otroligt mycket!

gym

Gymmet gick bra och vi slet för fulla muggar. Körde hårt på trampmaskinen och med tyngder idag. Jag = duktig flicka. Det blev ingen tennis med håkan idag. Imorgon är det en vilodag och på fredag ska jag köra kondition. (ifall jag hinner, skolavslutning då ju!) Imorgon åker jag till Uppsala för att shoppa och umgås med emilia, ska övernatta hos henne så är det smidigare inför skolavslutningen och så..

Jag saknar bp1a brudarna...

CIAO

vet inte vilken dag det är

Goddag,

Idag har jag iallafall umgåtts med ida och Louise. Ida kom hit "i morse" någon gång efter att hon vart i skolan. Hon skulle sola på Brunos. Innan solningen mötte vi upp Louise. Vi alla tre drog till Brunos fastän det bara var Ida som skulle sola. Sedan pratade vi massa minnen i och med det kom vi fram till att vi ska ha en reunion med "probroes". Ida skulle sedan hem med tåget så jag och Louise åkte hem till Louise en stund innan hon också skulle iväg. Hon skulle till sin pappa och äta middag, så jag fick ta en promenad hem. Nu ska strax jag och svante till gymmet och sedan kanske jag ska spela tennis med Håkan.:


Ida och Louise


I början på högstadiet umgicks vi med ett gäng grabbar varje helg och vardagar med faktiskt. Detta gäng kallade sig "Probroes", med tiden började vårat tjejgäng kalla sig "prohoes" (förnedrande och mobbat men det lät bra) Och vi ansåg att vi var eliten. Vi har tusentals minnen ihop och vi hade alltid kul. Vi hade våra första fyllor ihop, våra första gräl och våra första förälskelser m.m. Med tiden gled vi ifrån varandra men nu har vi bestämt att vi ska ha en återförening. Det glädjer mig.

regn = film


Kollade på denhär idag eftersom det regnar ute, riktigt bra! Ni borde se den! Push!

renoveringsprojekt

Köket: Vitt golv, fondvägg och resten av väggarna vita.. bra grejer!
Mitt rum: Ljust golv i grå toner. Väggarna kan jag inte bestämma mig för. Men det lutar mot vita väggar och en fondvägg i ljus olivgrön. Om jag väljer att klistra dit tapeter istället för att måla blir det en fondvägg med mönster, gärna blommor. 
Ser fram emot att se resultatet! Bilder kommer 

renovering på g

Snart kommer gubbarna och fixar golvet, imorgon ska jag och pappa åka och välja vilket golv jag vill ha och herregud jag har en sådan beslutsångest. Planen var från början att göra ett vårinspirerat rum.. Då jag älskar våren, den representerar enbart positiva saker enligt mig t.ex. ljusare dagar, början på grönare dagar, blommor blommar, värmen kommer åter och det är grymt lång tid kvar tills det är vinter igen! (kan komma på tusen saker till.) Men nu undrar jag hur fan man får till ett vårigt rum? Jag ville ha mörkare golv och ljusa väggar i bruna toner plus någon enstaka grön. Sedan pryda med rosa detaljer.. men nu har jag beslutsångest! VAD FAN SKA JAG TA MIG TILL?!

ibland går saker snett


fan fan fan

imorgon blir vädret åter igen trist och det håller i sig hela veckan.. FAN! jag hade precis börjat vänja mig vid allt de varma och behagliga. Imorgon: Moln och 13 grader

toppen dag

Vaknade i morse av att håkan ringde, slänge mig upp ur sängen, slängde i mig en hårdmacka och satte på mig träningskläder: TENNISBANAN NÄSTA! Håkan och jag spelade tennis en stund innan vi åkte hem till honom och åt lunch, sedan åkte vi åter igen tillbaka till tennis banan. (1-1 i matcher!) och spelade lite sedan skulle han, micke och tobias på bio vid 7. Så vi mötte upp Andrea och jag och hon åkte hem till henne åt middag och chillade lite innan vi åkte vidare till DB. Vi tog ett dopp, kollade solnedgången och pratade massa strunt. Fan vad jag älskar livet!

andiii

JAG BLIR GALEN

Jag får rysningar, gåshud och blir alldeles skakig av iver:
The new moon trailer!


Tiger in my heart


RSS 2.0