..

Jag har haft en period i livet där det centrala har varit frihet, kärlek, uppskattning och tillit..
Jag har haft en period i livet där det centrala har varit osäkerhet, ångest och ständiga depressioner...
Jag har haft en period i livet där det centrala har vart styrka, vänskap och pånyttfödelse...
Jag har haft en period i livet där det centrala har vart självsäkerhet, trygghetoch mognad...

Jag är på väg in i en period i livet där det centrala verkar vara.... förnekelse.. och fyllt av mer jag inte riktigt begriper. Jag kan inte riktigt säga vad det är som sker. Mitt liv har vart en berg och dalbana.
Allt jag gör just nu är att tänka tillbaka på den där perioden i mitt liv då jag sprang barfota på betonggatorna, gruset yrde och blev små moln kring mina fötter, jag blickade upp mot månen, skrattade högt, hörde min vän skratta med mig och jag fortsatte att springa och höll kvar min blick på månen. Bekymmerslös... Vad hände? Hur kunde allt bara rasa samman? Jag tror inte den sortens lycka någonsin kommer finna mig igen. Ta mig tillbaka.. Tillbaka till månen, tillbaka till gatorna i betong, tillbaka till ren lycka. Ge mig min barndom.

Jag ångrar mig, jag ångrar att jag inte stannade, att jag istället valde att komma "hem" igen och i samma veva ge upp mitt "happily ever after"



juste!

IDAG ÄR DET GREYS ANATOMY PREMIÄR!! MISSA FAN INTE.. spänning på högsta nivå!
OM GEORGE ELLER ISSIE DÖR IKVÄLL SKA JAG BOJKOTTA GREYS ANATOMY!!





*puh*

HEMMA IGEN! När jag stod på trampmaskinen fick jag en plötslig lust att simma. Ska kolla vad det kostar att skaffa sig ett sånt där årskort på valsta simhall eller något..


personlig kalender


bebisar


Rimbo FÖFAN

Har vart i rimbo två dagar nu varav min dåliga uppdatering! Men nu är jag i märsta och fortsätter bunkra framför datan för att uppdatera!

Strax ska jag nog ta mig till gymmet trots träningsvärk i benen. Men det är ju så att träningsvärken försvinner snabbare ifall man tränar.

Kom hem från skolan lite halvbitter pga av en trist dag, men väl hemma såg jag att min personliga kalender ramlat ner i brevlådan! woho! Sedan var jag också glad för att jag kom på att jag köpt en ny laddare till min telefon... MEN det var fel laddare.. tyvärr! Så blev åter igen lite deppigare, men bara lite lite! Fixar den rätta imorgon! (Förstår inte varför samsung är så pundade att de ska ha fyra olika laddare till sina olika telefoner) Nu ska jag iallafall fixa iordning lite småsaker innan jag drar ner och pumpar lite. Sedan är det skolarbeten som gäller.. usch!



OCH NU

Godnatt idioter. En ny dag väntar och för första gången denna termin har jag planerat att närvara på DKs patetiska dumma idrottslektioner som är borta på någon 4fjäder. Usch!


lite hostmedicin sedan bums i säng


marie!

Majorie här är låten jag syftade på när vi snackade om lars, miss li och horn!!


the vampire diaries

Sett första avsnittet och det verkar som en väldigt lovande serie. Det fanns en del likheter med true blood och twilight som jag märkt nu redan.

T.ex.
*Tjejen har inga föräldrar då de dött i bilolycka (true blood)
*En vit tjej med en svarthyad "bästis" (trueblood)
*en vampyrkille träffar en tjej som är speciell. (twilight och true blood)
*vampyrens ögon blir annorlunda när han är hungrig (twilight)
*Han måste bli inbjuden för att få komma in hos någon (true blood)
*Överdrivet stark (twilight och true blood)
*En god vampyr och en "ond"  (true blood & lite twilight)
*En veggo vampyr och en som dricker mänsklig blod. (true blood)
*Vampyren har otroligt bra hörsel (twilight och true blood)
*Vampyren kan få sin vilja igenom om han kollar någon djupt i ögonen (twilight och true blood) 
*vampyren är riktigt sexig (twilight)

Lite skillnader:
*De har en speciell ring för att vitsas i dagsljus
*Förvandlas till kråkor
*Tjejen har inga speciella "krafter" (än)
*När de ska attackera kan de producera dimma..
*Vampyrerna sover på nätterna!
Nu ska jag köra igång avsnitt två! cjarro

ännu en vampyr serie.

Japp nu finns det ännu en vampyr serie bortsett från true blood. Det är verkligen någon galen vampyr hysteri i farten. 
Jag har sett twilight, 
väntar ivrigt på new moon,
sett klart båda säsongerna av true blood 
och börjat se på ännu en serie. Denna heter The vampire diaries. 

Ska se första avsnittet nu
.



Ciao

bio höst

MÅSTE SE:



WHY OH WHY?!

VARFÖR ÄR DET INGEN SOM VILL GÅ PÅ BIO?! WHATS THE FUCKING PROBLEM?! Det är sånt man gör på söndagar!! Eller har massa sex med sin respektive men har man ingen att sexa med då går man på bio det är en oskriven regel!

Jävla kärleksskit tar all tid från mina vänner, jävla jobb, jävla pengaproblem, jävla lata upptagna skitkorvar, jävla alkohol som gör folk överdrivet bakis!!

godmorrn

Träningsvärken är en pina. Hade hoppats på att kunna ta mig till gymmet idag..

Igår blev en lugn kväll. Satt bara hemma och somnade till och med ganska tidigt. Idag ska det pluggas sedan vet jag inte vad som sker.

Gårdagens & dagens

Av någon anledning fann jag mig själv på krogen igår. Sedan var det lite chill med bröder och idag har jag suttit barnvakt från tio till nio.

Träningvärk sa vi va? Ja precis! Härligt! kan inte ens hosta utan att magmusklerna värker!

sitt

siter hos fylklo

fredag kväll

Hej hej hallå. Sitter hos Marie och dricker lite vin samt kollar på kändisdjungeln. (blir tvungen att kolla skiten men jag blundar mest) När vi druckit upp detta glas som förövrigt är vårat tredje ska vi upp till steninge och möta jenny och uppsalalouise (föredrar märsta rulls! massor!)

Imorgon ska jag vara barnvakt hela dagen. Jenny erbjöd sig att hjälpa till! YEES!! Sedan ska jag iväg på bio och se Fl
ickan som lekte med elden med marie och jenny. 

herrå

Nu har jag pumpat

och svettats! Ser fram emot att ha träningsvärk imorgon! Nu är det duschen som gäller, en cigg på det, skissa lite och sedan bär det av till Jenny. Tjejerna ska på ladies night på KC. Kommer tydligen manliga strippor dit ikväll. Exalterad är bara förnamnet!

What do you prefer? Good cop or bad cop?


nu skall jag svettas


TJARRÅ


mina sämsta bortförklaringar

Jag tänkte efter lite och kom plötsligt på vilka dåliga bortförklaringar jag använt för att slippa gå till gymmet:
1, Oj, jag hittar inte min sportBH då går det ju inte.
2, Jag har ingen iPod längre. Men då orkar jag inte! (gymmet har en cd anläggning och bra skivor)
3, Jag orkar inte leta efter gymnyckeln.
4, Men idag har jag ju inte vart så jätte onyttig. Då kan jag ju skippa?
5, Tänk om Svante inte har hemmanyckel?
6, Jag ska börja träna på riktigt imorgon! Eller övermorgon!
7, Jag har glömt bort hur man gör.

Det var bara några av alla mina bortförklaringar. Så jävla sämst! Pinsamt....


ännu mera sånt var det ja!

Nuy har jag precis letat upp en hel del info om Folkmordet i Rwanda och tagit en hel del anteckningar samt börjar pyssla lite med en tidslinje.

Nu ska jag sätta mig och läsa filosofi! Dethär tar aldrig sluuuut. Men när jag läst igenom skiten ska jag tvinga mig att gå ner till gymmet. Det är fan dags efter 6 månaders av slapphet och onyttig mat börjar man få lite ångest över dendär magen som är lite extra uppsvälld. HAHA Ciao

AAAAH PANIK

Okej har spenderat två timmar och pysslat med Indiens turism! Men förövrigt är det lite problem med att summera allting. HATAR SKOLAN!! wiho 

tudilu

Skola idag: historia och fek. Flummade och busade med evert på feken och gjorde en hel del uppgifter. Och historian... ja lite slacker style faktiskt!

Sedan gick jag på stan med jenny och marie! Hittade en hel del massa grejer jag vill ha men har man inga pengar får man nöja sig med att titta och drömma lite. Drömde en hel del om kina där på uppsalas gator. Snart bär det fanimej av!! När jag kommer tillbaka ska jag spy skor och bajsa väskor! haha


Min morgon

Ska ta en kopp kaffe lite frukost och en cigg. Sedan kommer det ta ca 1 h att välja kläder. Hatar min jävla garderob! Man hittar aldrig vad man söker och sedan hatar jag mina kläder för jag vill ha nytt.



USCH MEGA FISK!

http://video.msn.com/?mkt=sv-se&vid=b097a0d0-f19a-414c-9e6f-e5c25bf6f52f&from=SVSE_WOWTV&tab=m1193650393955

kolla in dendär firren. Ännu en till fisk som får min fobi mot mörka djupa hav att växa.. Det skulle inte förvåna mig ifall jag helt ärligt inte vågar bada i såna vatten längre....

Skissa!

Borde egentligen lägga mig och sova men kan inte låta bli att testa mina nya pennor lite så jag tänkte börja skissa lite smått på en idé jag och evelina fick idag. Det ska bli ett tryck på ett av våra t-shirts (ifall skissen blir tillräckligt bra). Vi har förövrigt kommit på ett bra namn till företaget: ESS


Sådär

Nu sitter jag med en tallrik middag! Mums! Stellas egna "kycklinggryta". Ska träffa Jens lite senare och ännu senare ska jag pröva mina nya riktiga skisspennor som jag köpte idag. Butitksbiträdandet rekommenderade dem så nu har jag höga förväntningar. Förövrigt så gjorde jag som evelina idag också! Jag beställde en egen kalender från personligalmanacka.se ser fram emot att den dimper ner i brevlådan!

Och slutligen: Har åter igen en ny mobil (5:e sedan ca en-två veckor tillbaka) Men denhär kommer jag nog behålla! Har lite ont om nummer (bara simkortsnummer) så ifall jag frågar vem det är.. ta inte illa upp!

Åter till maten nu! CIAO

lite visa ord

Kom alltid ihåg att du är helt unik.
Precis som alla andra


Pinsamt att jag lägger upp detta nu alltså...

Men jag kan verkligen inte låta bli. Fan jag har blivit en kissielover


parts


Hade inget att göra!
Hollywood brudarna.. shit alltså! Saknar ord! Ska snart göra mig iordning för bingen ska bara surfa på lite bloggar och kolla in min farmville på facebook kanske smiter iväg och tar en cigg också. Baba


Anna fucking Anka

HATKÄRLEK TILL DENDÄR IDIOTEN ANNA ANKA ALLTSÅ! Ska krypa ner i sängen och kolla på idioterna som kallas hollywoodfruar.

Har suttit barnvakt hela dagen till Sean, John och Brian. Är helt förstörd nu.. min ögonlock hänger och gör mig halvt blind. Ska klara mig igenom Hollywoodfruarna och skratta lite åt käre anna anka!


ny skolvecka

bläääääääääää........ vill inte vill inte vill inte!

Mors!

Pigg! ska typ lira the sims


Saknar dig något otroligt!

Livet ur en sexig kurds perspektiv.

Skitsnack, bärs, brudat och såna sköna grejer.




Mitt namn är Nizar Kader. Detta är mina memoarer.


Jag har varit med om sjuka saker. Jag har gjort kriminella saker. Jag rånade tuggummiautomaten vid willy:s häromdagen.

Jag ångrar mig något otroligt. Fast jaag var tvungen att göra det. Nu kämpar jag för att fixa kvinnor cash o ni vet "GÜZZAR".


FUCKING NISSEKEY.  hur gangster e inte nisse mF key? Jag e en snäll kille som lever för harmoni.
Jag älskar brushor, jag älskar kärlek.


Det jag efterlyser är: En tjej att ta hand om medan jag stirrar på o.c... Jag är en kärleksfull kille som tyvärr har en svaghet för drama. Kärlek, respekt. Nisse e mitt namn!


PEACE IN THA MIDDLE EAST

FUCKYES

okej bra kväll

Hatar att vara i behov av pengar

Nu har jag åter igen spenderat för mycket på en dag pengar på en dag..... (1000kr "lever" i princip på studiebidraget) Det blev ett par lårhöga stövlar från bianco och ett par byxor.
Fan! Måste se till att få jobba på CB nu! haha

Hej arsches

Precis kollat två filmer! Varav den ena verkligen var riktigt jävla bra! Fan den måste man se! Charlie Wilsons war hette den! Den filmen såg jag i princip ensam då barbro, linda OCH jenny somnade. Just nu: sitter iallafall med ett glas vin framför datan och kollar lite bloggar och facebook. Riktigt härlig jävla fredag trots allt!

Imorgon ska jag vara på tipp topp träffa Louise (kanske ida) och ha en riktig härlig salongskväll!


Sjuk i Rimbo

Mår baaaajs!! Tydligen feber nu... Inte den högsta men några grader högre än vad man ska ha. Mår iallafall en aning bättre än vad jag gjorde när jag vaknade i morse!

Snart skall det städas, sedan ska jag göra läxa och senare ikväll ska vi mysa hemma, dricka lite vin och ta det lugnt till Idol och lite filmer. Håll tummarna på att bamse, karl-alfred och pippi långstrump börjar jobba igen så jag är frisk tills imorgon! Då ska jag leka med ungarna och sedan vara med Rulls! Antagligen hos emilia med alla andra tjejer eller hemma i märsta


ciao

HEJ HEJ HALLÅ

ÄR i rimbo och leker cooool! Vi har precis som förra gången kollat på idol och myst. Imorgon är det skola och vi ska starta UF.

Någon som missar denna heta bild som ligger på facebook nu?



 Jag Och Hannah under våra feta år! Som min kusin skulle vilja kalla det.


UTE HELA NATTEN PÅ EN SKOLDAG

bradääääär!! skönt att fortfarande vara full och att skolan är om ett par timmar.. Vi får se hur långt jag orkar! Tror jag kommer orka hela dagen


full i skolan?

Bra att min bus kompanjon sover (han är full, han är lite fjollig.. han tål inte mycket)!! Vi har ägnat ca 3 timmar att hämta ved, dricka öl och gud vilken brasa vi lyckades få! langar en söt bild sen! Men just nu oroar jag mig.. skola strax.. kommer jag vara full i skolan?!!!

bus på g

INATT SKA JAG VARA BUSIG!!
Jag ska ut... och hänga med öl och en chompiz! Stella 15år är tillbaka!
Skola imorgon dock.. men wtf jag citerar stella 15år:
"Man lever bara en gång och skolan suger"


VAD SKA JAG GÖRA MED FRIPPAN?

Alltså jag vill ha förändring!! Är trött på mitt livlösa ständigt likadana hår.. Ska jag kapa, färga, slinga eller raka det? Have no idea.. Allt jag vet är att snart är det dags för ett besök hos frisören... men vad vill jag göra? VAD? louise vad vill jag göra med mitt hår?? Alla andra.. Vad tycker nii?!? Stella... vad tycker du?...

Ljusare slingor skulle vara kul?.. Hos ett proffs förstås! inge gult här inte!
Färga ögonbrynen samma gång kanske? haha
Mörkare hår?
Leva upp till mitt ursprung och färga det svart eller bara mörkare brunt?
Rött?
Grått?
Klippa kort?
Klippa upp det?
Kanske en lugg? fan alltså
....
Raka av allt?
Eller Kopiera en kändisfrilla?


JUST NU

Jag sitter hos Rulls just nu och myser med min kära bästa vän. Vi ska snart käka middag, antingen tillaga något eller äta pizza på campan. Who know? Sedan bär det av till min mori


mitt tandläkarbesök

När jag kom så började hon med att fotografera mina tänder. Ni vet när man får stoppa in dendär hårda plastgrejen i munnen sen går tandläkaren ut och klickar på en knapp. DET GÖR SÅ JÄÄVLA ONT!!!! Det är det värsta jag vet. Värre än att borra, värre än att få bedövning, värre än allt jag någonsin behövt genomlida hos en tandläkare. Jag sitter med tårar i ögonen när de ber mig bita ihop..

Men iallafall:
Japp, inte ett enda jävla hål! Jag och Svante bettade innan jag åkte, han trodde jag skulle ha tre hål och jag fyra. Men jag hade INGA!

Det roliga var det som hände efter mitt tandläkar besök (som bara tog ca 10min)
Jag satte på mig min jacka och skulle precis gå. Då hörde jag samtalet mellan en tandläkare och två andra.
- Im sorry, but I havent found a translator.. Im so sorry but I have to ask you to come back. Isnt there any chance that you know anyone that speaks mandarin? A friend? Family?
Jag står där och glor lite smått på dem...
-Jag pratar lite mandarin.. säger jag snabbt.

Tandläkaren lyser upp och någon sekund efter sitter jag som tolk mellan en mamma och hennes dotter och deras tandläkare.. Kineser är så glad och tacksamma så jag var jätte glad över att få hjälpa till. hihi


decode


tredje headern

japp där har vi ännu en ny header.. i am pretty happy!


nostalgi-tripp


BANBRYTANDE ÅNGEST!! Stella är emo

OKEJ BOKEN ÄR SLUT... BOKEN ÄR SLUT!!!!!!!!! ALDRIG MERA TWILIGHT. fan fan fan!
Funderar helt seriöst på att låna alla fyra böckerna, låsa in mig på mitt rum och läsa igenom alla twilight böckerna en gång till... bara för att liksom!! Jag tror fan jag gör det!
*biblioteket imorgon. Reservera alla böcker och sedan hämta alla på en gång..göra en kopp te några mackor och sedan sträckläsa... LÄTT JAG ÄR ASTAGGAD!!!

Ja, jag har blivit besatt.. Tror twilight böckerna har förstört mig.. Jag har blivit en sjuk eremit som lever i en fantasivärld utan gränser... Snart kommer jag nog slänga mig över en främling på stan som ser bra ut och bita honom i halsen, ett tappert försök att förvandla honom till vampyr! När han sedan polisanmäler mig och jag sitter i rättsalen kommer jag få ett vredesutbrott börja skaka slänga mig ner på alla fyra och yla som en "varulv" (rätt term är shifter) och slänga mig över domaren!.. Japp to bad!


ja har blivit emo, min twilight bok är slut *cuttar mig i armen*


godnatt

Nu ska jag slänga mig till kojjs och kolla lite TV sedan ska jag somna! Imorgon hoppas jag på att vara pigg nog att åka in till skolan :)


twilight

Är på sida 569 i sista boken och jag oroar mig över att den ska ta slut! Bokjävlen ger mig ångest. Ända tills nu har jag ansett att den sista boken är den sämsta efter allt som hänt har vart så utdraget och det har inte hänt något riktigt intensivt än. Eller ja det är förstås det har hänt saker som chockerar en.. men somsagt har allt vart så OTROLIGT JÄVLA SEGT och utdraget... men nu jävlar händer det grejer igen. Så ni som läser boken... hoppa direkt till sida 500! haha

Uppdatering

Jag mår mycket mycket mycket bättre! Min röst är inte alls lika hemsk (men fortfarande förjävlig) och mitt huvud tynger inte, jag är inte längre täppt i näsan, har fortfarande lite lock i öronen och så hostar jag inte alls lika ofta!.. Det är något speciellt med mitt immunförsvar och vita blodkroppar starka som bamse på dunderhonung! Eller som pippi långstrump? Eller Karl-alfred på spenat?


UF namn?

Vaaaaad ska vi kaaaallaaaa oss?????

Pearls for girls = copycat

Jag förstår inte hur Ulrika Fosshagen har mage att kalla sig själv för designer.  Var och vartannat smycke är kopior från alla andra märken bl.a. har hon kopierat smycken från Chanel. FY FÖR COPYCATS! (i deras showroom finns bara några enstaka smycken med därför kan jag inte hitta bild på smycket)

jag är så jävla rolig


Slå en gås=Röka på
Våldta en anka= Läsa twilight


natt på msn


ny header igen!

Åter igen ny header, men känner mig redan trött på den efter någon minut.. haha! Blir nog en ny snart igen när jag känner mig inspirerad och riktigt kreativ! Den blir nog svart nästa gång! :)

Sjukling

Min röst låter någon aning bättre men det skulle inte förvåna mig ifall den blir lika dålig som i morse efter en natts sömn. Hoppas verkligen att kunna vara i skolan igen på onsdag.

chokehold


twilight

nu ska jag läsa sönder!!!!!!!!!!!


japp

jag mår piss!!!!! mitt huvud är tungt, min hals har spårat, jag har förlorat min talförmåga, min näsa är täppt, min kropp värker... men jag har inte feber så svininfluensan är uteslutet! Jag måste bli frisk! Avskyr att missa skolan och vill kunna göra något under dagarna och inte bara ligga till sängs. Jag kommer dö av tristess om inte denna "sjukdom" tar kål på mig....


"såhär låter jag":


Hej jag heter Charlie och är 13år.. jag har precis kommit i målbrottet!


filmer du måste se:

  • The fall
  • The boy in the striped pyjamas
  • Big fish
  • Notting hill   
  • Seven pounds
  • med mera...


    Serier du måste följa:
  • TRUE BLOOD! typ bestaah serien eveeerh?!
  • Entourage
  • family guy
  • 90210
  • The mentalist
  • Criminal minds
  • mer mera...

 

          Böcker du måste läsa:

  • Alla twilight böcker!! 
  • Stieg Larssons böcker mums
  • Pojken som inte fanns, Pojken som kallades det osv..
  • Da vinci koden
  • med mera... kommer verkligen inte på för tillfället....








bjuder på sig själva

Märsta är en liten ort för sig.....



Nu ska jag kura ihop mig någonstans med mina nudlar och dö en stund.


åh herregud

insåg nyss att jag har skrivit tre fylle inlägg och jag minns dem inte ens..... shit

FAN JÄVLA SKIT

Jag låter som en grabb som precis kommit i målbrottet. Min röst har spårat helt....

Jobbade idag, försov mig så jenny åkte hit och hämtade mig! Minns inte att jag gick upp eller att jag klädde på mig. Väl på crossbanan inser jag att jag har en raggsocka på mig och en vanlig strumpa... naaaaajs!
Har jobbat hela dagen idag och det var nog den värsta arbetsdagen någonsin. Det var stressigt, jag hade ont i halsen, var fortfarande full och slutligen så var jag så in i helvettes trött!

Vill att pappa ska komma hem och ta hand om mig... men han är borta! Så Svante får ta hand om mig istället. Svante gör nudlar till mig nu.. med ägg. Fan vad jag älskar min lillebror!!

Så fort jag börjar känna mig lite sjuk blir jag som en barnunge. (A)

Det blev inte som planerat igår. Råkade ha lägenheten för mig själv så jag och jessika dunkade musik och hoppade omkring hemma hos mig. Det blev flera glas rödvin, en hel del öl, lite whisky och baileys... illa.....!

the end

emd

yes

jag grät... allt jag sa var det jag ville säga

jag vill

jag vill bort... skullle jag iväg skulle han slå

Nu bär det av!



Nu slänger jag mig på mitt pålitliga fordon och kör iväg till jessika Det blir kanske något glas vin men inte mer. Man måste ju få i sig något i form av flytande lycka, man bör ju ta vara på helgen nu när man ändå studerar fem dagar i veckan. Imorgon har jag läxor som skall göras, fan vad jag inte saknat detta!! 


Förövrigt:
Somsagt så måste jag ju precis som alla andra mänskliga individer få till det snart. OH, jag är lite grov. Fan det var bättre förr, när man hade ett aktivt sexliv.... Tror jag börjar bli gammal.. Kanske ska överlämna mig till gud, bli nunna, glömma allt som har med 1+1=1 att göra.. Kanske flytta till ett kloster, tillbe honom om dagarna, onanera i smyg på kvällarna för att sedan slå mig med en piska och skämmas över att jag syndat hela nätterna.. Hmm något värt att tänka på!







  Ciao


sex är en dygd

JAG HAR EN TILLFÄLLIG MOBIL som ola var snäll nog att låna ut till mig för att kunna nå mig nu när jag ska jobba. Lite av en "jobb telefon"!

Jag har sovit två timmar och drömt de sjukaste drömmarna någonsin och allt har med SEX att göra. Tror mina sinnen börjar varna mig att det var alldeles för länge sedan eller något. Jag har drömt om sex, starka halvnakna karlar i ca tre dagar i rad.. Jag börjar oroa mig för mitt eget bästa!

Idag är det lördag och imorgon är det jobb. Ska nog ta det lugnt idag med något glas rötjut.

Ah slutligen: Har plöjt mig igenom halvvägs i fjärde boken nu!! ALLT SPÅRAR!!


morsning korsning!

Sitter just nu i uppsala på kära TBS och pysslar lite med en ny header. Jag har ingen lektion idag men jag åkte in med jenny för att ha tillgång till internet och biblioteket och sedan ska vi "hem" till rimbo tillsammans..

öhm ju juste

Jag har fortfarande ingen telefon. Och hade jag haft det (vilket jag förhoppningsvis kommer ha nästa vecka) Så ska jag åter igen börja lägga in bilder från dagarna.




Kom ihåg stella!!:
* Söndag: Jobba på CB
* Nästa fredag: Åka till jensen och besöka rulls.

Nu är jag skit trött har vart igång hela dagen......... ciao

Rimbo Ola


Kväll

Åkte direkt från uppsala ut till Rimbo med Jenny. Väl där låg Ola hemma och latade sig men så fort vi steg in vart han genast pigg som ett vildsvin. Då var det tydligen dags att sticka ut och plocka svamp. (!!!) Efter många om och men lyckades han ändå få med oss ut i skogen som var full av mossa, mygg och spindlar.. men även en hel del svamp! Vi plockade iallafall ett par timmar. Till slut tröttnade jag och Jenny och började gnälla en del och då hade vi i princip en full korg och ola gick med på att gå hem. Väl hemma var barbo och linda redan hemma. Vi svampplockare satte oss och rensade vi svamparna i utbyte mot ett glas vitt. Sedan var det idol som gällde.
Efter det flummade vi och tog lite uppåt tjack.

Men:
Nu ligger Linda och hennes pojkvän och sover, barbro ligger och läser, ola sover i soffan, jenny ligger och glor på TV, katten Evin ligger och vilar sig i soffan med jenny och papegojan nicke sover i buren. Här sitter jag inne på småtimmarna och bloggar
! Vad är detta?




Under idol-reklamen och alla flippade människor sitter samlade i vardagsrummet:

*Ring ring*
Jenny : - Hej och välkommen till galna huset!!

Linda sitter och spelar flöjt, papegojan skriker för fulla muggar. Stella imiterar ola och skriker högt: "INTRESSEFLAGGAN!!!" Ola sitter och garvar och barbro med.
Jenny: - Jaha okej.. Hejdå!
Stella: - Vem var det?
Jenny: - Någon som kommit fel..

Alla brister ut i asgarv


ASTAGGAD!!

Jag och Evert har precis kommit på vad vi ska ha för företag. Vad vi vill göra och hur det ska bli.. Jag är otroligt taggad inför feken denna termin även om jag är lite osäker på hur allt går till. Tacka fan för att vi båda har föräldrar inom företag och mode som känner inflytesrika personer. Just nu känns det som om det här inte kan gå bättre!!

föredrag

Vi hade nyss en föreläsare här som hette Emir han pratade om UF (ung företagare) och nu är våran nya FEK lärare igång och pratar om framtida innehåll. Sket  ju i FEKEN hela förra terminen så är lite nervös inför denna.

Nu gick han precis igenom att datorer inte får anvädas på lektioner så det är nog bäst att jag stänger ner.

Åh herregud jag är en förvirrad kines..


Bevisar hur mycket tid jag spenderade i skolan på högstadiet...

fuck off and die

Just precis så känner jag mig just nu..
 vet inte riktigt men det är enbart en enda sak som stör mig så otroligt jävla mycket medans jag har tusentals anledningar att vara riktigt jävla nöjd och lycklig! Så länge jag inte tänker på denhär saken som stör mig är det ganska lugnt så jag ska försöka med det nu!




Jag skulle gärna ta ett långt fridullt bad som alltid gör mig på bättre humör men är lite sent nu så jag ska nog slänga mig i sängen och läsa innan jag ska somna sött.






Du är som en parasit eller närmare bestämt en liten äcklig fästing som suttit på mig och sugit lite blod ur mig för varje sekund som gått. Visst, en äcklig fästing kan man plocka bort. Jag har plockat bort dig men nu lider jag tyvärr av TBE!

"Information om TBE:
TBE orsakas av ett virus och överförs genom fästingbett. Eftersom viruset kan ge en svår infektion i hjärnan och nervsystemet rekommenderas vaccination om du ofta vistas i riskområden."

fjärde nu



Hämtade den fjärde boken idag då jag läst ut den tredje! Twilight böckerna är galet bra och den fjärde är galet fet! Av någon anledning valde jag den engelska istället för svenska.. fast de engelska är faktiskt bättre än svenska (läste den första på engelska) Men denna kommer nog ta lite längre tid än de förra. Ser fram emot läsningen. Har blivit en riktig jävla bokslukare.. Fan vad mycket böcker jag pladdrat om på senaste tiden.. .hm!

 Aja sitter för tillfället hos min käre och bästa vän Louise Declerq a.k.a. Lolan Decluc och myser. Det var alldeles för länge sedan jag träffade henne då hon ständigt är upptagen med skola och handboll.. Men idag är vi återförenade, så som det ska vara! haha


Senare ska vi nog förbi våran käre vän Marie som jobbat hela dagen. En riktig arbetsnarkoman detdär!









läsa läsa läsa!

Har plöjt mig igenom en hel del nu och också hunnit sy lite efter maten. Pysslade lite med en gammal skjorta. Tror jag förstörde den helt... aja man kan inte alltid lyckas..! Ska iallafall sätta mig på balkongen med en cigg och läsa mera i min fantastiska bok. Kanske måste leta upp den pålitliga pannlampan som jag brukar låna av min lillebror. T.ex. som när vi var och campa. Mycket praktisk!


och sedan langar jag upp en random bild från en kall sommarkväll med inslag av kubb och brottning. Blondiner är verkligen en sort för sig *suck* Okej det var ett skämt Louise...! <3

Twilight hysteri

Lite kanske! .. Håller på och läser tredje boken och ska fortsätta så fort jag lagat klart min middag. Som tycks bli korv och makaroner.. Hade ingen större lust att ställa mig och laga någon fancy mat.

Förövrigt har jag haft en TOPPEN DAG! Solen har lyst och värmt en aning, boken börjar bli galet intressant, skolarbetet har flytit på bra, jag omges av världens skönaste människor på tbs och jag har lägenheten för mig själv ikväll! yes yes yes! Efter middagen och någon timmes läsning ska jag nog städa lite och imorgon ska jag nog kolla om breaking dawn har kommit in till mig på statsbiblioteket! Oh shit, har tandläkartid imorgon också... måste kolla upp detdär Fan! kommer ha tusentals hål (som vanligt)

MAT NU


bp2a

Sitter på engelskan med jenny. Vi har precis gjort några internet uppgifter och nu sitter vi bara och ser trötta ut!
ELVY KALLAR PÅ OSS!! ciao

nej fyfan!

Mobilen har fortfarande inte börjat funka.

Är iallafall hemma i märsta nu igen, kom hem med en ny skjorta, ett linne och den TREDJE TWILIGHT BOKEN!! wiie!! the eclipse! I am happy!

Förövrigt så tappade jag bort ett par skor på mcdonken och trodde de var förlorade och att jag aldrig skulle återse dem. Efter att jag vart inne och frågat samma dag som de försvann men fick veta att de inte hade blivit inlämnade lämnade jag donken med ont i hjärtat. Men vet ni vad? DE ÄR TILLBAKA! Gick in på mcdonalds utan någe hopp om att återfå dem. Men då kommer han, min hjälte med min påse och där i mina skor! Lyckan var obeskrivlig. Jag slängde mig över julia som stod och pratade telefon. Kunde inte låta bli!

Även fast dagen började pissigt så har det allt som allt vart en bra dag, det enda som bekymrar mig för tillfället är hela denhär mobilsituationen, fan fan fan!


godermorgen

JAG VILL INTE GÅ TILL SKOLAN!!! JAG FÅR DAMPISH BRUR

märsta i mitt hjärta

Jag har vart i Uppsala sedan igår kväll och jag har hemlängtan. Jag älskar min säng, jag älskar min lägenhet, jag älskar min mat och jag älskar min familj! Jag älskar märsta och alla märstas invånare trots att majoriteten är drägg. Snart ska jag upp till skolan så jag antar att det är sovdags! Godnatt!

2 pics från lördag




Hos emilia

Har precis käkat en fet pizza! Skämta inte att jag bara ätit fettomat idag. Imorgon är det skooola!
Någon som hittar ketchup och stina?

Uppsala

Inatt övernattar jag hos Emilia. Så du vet Louise! Vi får träffas imorgon!! En tjej spydde ner min telefon igår så du kan inte ringa... Den ligger på tork nu. Lyckat va?


Kom nyss från donken där jag käkade med Luna och emilia. Vi hade riktigt kul igår även fast det spårade lite! Vi somnade vid sex i morse. Tror fan fortfarande jag är full. SÅ CIAO

"WHERE IS MY NIGGAH?!?!"

FEET FEST

Sitter hos luna!! steker med en grogg. Harrå är redo!!! NU JÄVLAR!!!! MARTIN ÄR LIKA REDO OCH DET BÄSTA JAG HAR HAFT!!! harrå instämmer.



hälsningar till kinesen från sofia luunnnnaaaaaaaa. Stolen pajja pga en fat grabb!!! aka oliver

Tvinger i bella alkohol YEEES!!! EMILIA K SKA LIGGA

tjejmiddagen

Är hos Harrå just nu. Det är jag plus 7 tjejer till. Snart drar vi oss vidare! YEEES

jävla skit!


Det finns ingen chans att du ska få förstöra min dag! Så jävla trött på dig, dina löften, dina vanor och ditt ständiga gnäll. Jag klarar mig bättre utan dig! Det är något jag insett och börjat lära mig leva med.



Just nu: Sitter med mina feta hörlurar, världens sjukaste playlist på spotify, taggar som fan! Efter middagen ska jag tillbaka till mitt underbara Märsta. Ska man dra med sig spriten eller låta den vänta i tryggt förvar hemma? Imorgon, Söndag ska jag nog sova hos Kjessi. Och ikväll ska jag nog chilla med Pessi (efter middagen) Aaaaah, fan vad jag älskar helgen!!





jag är en del av segertåget



veckans sköning

Okej jag har aldrig något som heter veckans sköning men jag måste leka lite "ball bloggare"


Perez Hilton


Skisser

Något jag liksom pysslar med när jag har tråkigt


(klickbara)


gütenmürgen.

Hej hej hallå nu ska jag koka kaffe och sätta mig på balkongen och röka. Ikväll bär det av till sunnersta hos Sofia Harrå som ska bjuda på middag. Ciao


Jenny och Harrå

sängfösarlåt


Ta åt dig schlyna! Och godnatt!


NY DESIGN FAN

Nu har jag "setat" uppe och jobbat på en ny design! Ska dock bytA den undre headern när jag orkar.
Vad tycks? Vilken är att föredra? Den gamla eller den nya?
Nu kan jag iallafall ta en cigg, ett glas rödtjut och att sedan gå och lägga mig utan att ha något som "grinds my gears"!

FETING NAJS!!

jag ser fram emot: Trysil med järngänget, Peking med Marie och fira jul långt från Sverige (Koh Samui eller Los Angeles)! yes yes yes


En stella är allt som krävs


söt sockervadd!

Skrämmande karuseller och "modiga" brudar..


 


håkan hellström följde med hem..


OCH IVÄG!

Nu drar jag till stationen sedan ska jag möta idahoe! Håkan här kommer vi!

Håkan hellström

Sitter och laddar med håkan hellström låtar, Sedan bär det av till sveriges huvudstad för att se Håkan live! NAJS


utelåsta


Det finns många sätt att fördriva tiden i ett trapphus.


new new new mooon

78 dagar kvar!

jag är i extas!! Premiärdatum: 2009-11-20... Jag kan inte hålla mig! AAAAAAH!!!!!

camping

(småbilderna är klickbara)





 


jag är med!

Här är en tävling. Om man vill åka och träffa tokiohotel med kenza är det bara att vara med! Kör på ba!

HEMMA IGEN!

Jag ska aldrig mer campa!

Idag har jag grov träningsvärk efter att ha sprungit 7km terräng, paddlat kanot 1,½ timme. (Jag och evelina åkte lite fel i våran stekiga kanadensare) och sedan bara sovit fyra timmar i natt. Döda mig!

Nu ligger jag i min säng med ett helt gäng kuddar, mina täcken, fjärrkontrollen och en påse godis... Ska slappa hela jäkla dagen! Så ciao

dygna eller sova?

Nu har jag avsnitt 11 säsong 2 av true blood. Nedladdat och klart! YEES!!

Sen är det sovdags! Imorgon ska jag packa och ut och tälta woho!


fan brur <3

En sms-konversation mellan mig och Ida:

- Ida dra fram k-pisten vi har en karl att döda..
- Okey är det så det är! Vi kör, jag backar dig mannen. Vi kör J**** när vi ändå håller på!
- Bra bra, skönt att ha dig vid min sida bror.
- Bror <3



Träffade idahoe idag *wiie* min dag blev genast bättre när hon kom glidandes på svarta faran!

- man blir ju fan rövknullad.
- Stöööna idaaaa!!
- *Oh oh!!* Fan om jag stönar sådär någon gång när jag har sex måste jag fan ta livet av mig..

ÄCKLIG JÄVLA SKIT

HAFT EN JÄVLA PISSTAG HAR BARAT VELAT DÖÖÖÖÖÖ!!!
 JAG BLIR SÅ JÄKLA TRÖTT AV SKOLAN! USCH KILL ME.

thorén spelen

(klickbara)



RSS 2.0