bp fucking 1a




VA BROOOOOR!!!!




najs

Har vart i stan och shoppat hela dagen! Jag kom hem med ett stort leende och tre par skor, en tröja, ett set nya underkläder. Ohyes! Nu sitter jag och lyssnar på musik och funderar: öl eller sprit? SMUGGEL SKA DET VARA!


"EN FYLLA ÄR LIKA MED ETT HALVT DYGN LYCKA OCH ETT HALVT DYGN ÅNGEST"


happy ending


helkväll

ASBRA snart får jag en pommes från donken!!

Vi har precis fått skjuts hem till S vi var på en fest ute i odensala och stekte. En försvunnen iPod och en bortsprungen vinbox senare åkte vi hit. Bruden hade inomhuspool stort hus och det låg mitt i ingenstans. Asnajs! Nu är Mtv på i bakgrunden och lackmusen har uppdaterat med nytt skvaller. Livet kan inte bli bättre..

PÅ DET DRAR VI EN SHOT REN SVARTVINBÄRSSAFT!

nicole and the dark side

Nicole Hedman är i sydafrika och ska vara där ett helt år...
She joined the dark side..



Saknar dig! Det gör faktiskt ont i hjärtat att tänka på hur lång tid det är kvar tills du är hemma igen. Hoppas du kommer hem i ett stycke gullet!


MGMT


JAG ÄR TILLBAKA

FUCKERS!! Även fast jag inte har uppdaterat min blogg överhuvudtaget det här sommarlovet så har jag haft 7-20 läsare dagligen. Tyckte synd om de som klickar sig in på en blogg som aldrig blir uppdaterad så jag är igång igen, kanske inte med samma intresse som tidigare eftersom sommarlovet inte är slut än. Men något inlägg då och då blir det nog! Måste se till att hämta min laptop hos mamma också, den uppmuntrar mig alltid till att skriva i min blogg.

Idag ska jag träffa... förbered er på att bli chockade.. EWMS! Det är bara konstigt, har inte träffat och umgåtts med henne på evigheter. Hennes fosterfamilj har flyttat till Skåne nu så hon har köpt en egen lägenhet i sigtuna, ikväll ska vi träffas och dricka lite vin och catch up. knas!


RSS 2.0