im dying here

Jag måste måste måste bli frisk till APUn. Lymfkörteln dödar mig. Huvudet dunkar. Magen har blivit bättre och ryggen likaså. JAG VILL KUNNA TRÄNA! Och jag ska fan vara frisk till torsdag då ska jag på bodycombat. sådesa! Just nu saknar jag min man. Vill gosa nu efter att ha festat hela jäkla helgen... Dududunk säger mitt huvud och det betyder adjö.

tootototoo

toto är en söt hillebilly

ikväll anyway


Vad jag trodde hände aldrig

Kärlek, vad var det? Jag förstod innebörden gentemot mina vänner men sen hände detta... allting blev stabilt. Från början väntade jag mig ingen annat.. halvt förberedd på grund alla problem gav jag mig in i något halvdant där jag knapert brydde mig.. saker hände jag blev ledsen men sen hände detta och tiden bara försvann tillsammans med det gamla.. men nu äntligen förstår jag vad kärlek innebär. Vad jag skulle kunna ge just nu. Jag är så extremt kär. Konstig känsla. Men glad känsla. Jag önskar alla kunde känna den lyckan jag känner just nu. Jag älskar dig moe.

Men whatever.... assåååå

han är s-nygg


Godmorgon värlen. Här sitter en kines med hängande ögonlock (vilket innebär att jag i princip blir blind) Någon idiot till granne borrar förfullt i lägenheten brevid. Funderar på att spränga mig själv i luften. Är så utmattad och trött. Vill bara sitta på tåget hem från uppsala trots att jag inte ens åkt in än. Bussen går om tio min så det är dags för mig att slänga på den tjocka, tunga och stora vinterjackan och ta mig in till Thorén business school och tycka synd om mig själv.. Livet på en trasmatta. 

Adjö


Klar

Vg i slutbetyg niggas

hej

Mås asscrap så det blir ingen utgång. Istället kommer Jenny hit och dricker rödvin. Det blir nog ost och kex också. Hatar att vara sjuk men denna kväll kan nog bli rätt ok ändå. Hejdå tjockis


will u us?

Sjuk. Så sjuk. Hata. Vill bara äta mig ännu fetare än vad jag redan blivit denna jul och gråta en skvätt. Moe tar så bra hand om mig, det är sjukt! Sitter bara och är arg hela dagarna.. skriker ibland och gråter vartannat medans han lagar mat, tröstar mig, springer och handlar åt mig, hämtar medicin och pussar på mig. Japp! Nu är han också sjuk. Förlåt.

Haffade min APU-plats idag. Önskade allt var så smidigt som detdär samtalet.
"Hej, jag heter Stella Sandberg och söker APU-plats."
"Jaha, vad har du för erfarenhet?"
"Bara servitris. Jag har en vän som haft APU hos er dock"
"Jaha! vemdå?"
"Marie Ögren"
"Jaha dåså! Då är det bara att komma in. Ser fram emot att träffa dig. Jag skriver in dig här då"

Aaaaaaaaaah.... Tänk om det var så lätt att söka heltidsjobb?

dont give up, give in

Hej bloggen som aldrig får uppdateringar längre.

Sov bara fyra timmar inatt. Är trött.
Idag var jag på Väsby. Åt lunch, hämtade moes telefon och handlade gayiga spelprylar.
Snart kommer han från träningen och dååå ska han laga kycklinglever till mig. Jag tvingade honom att lära sig det efter att hans mamma gjort det till oss. (GOTT!) Fortfarande arg på honom för att han inte tog med matlådor som Gita ville att jag skulle ha. Jävla svin, vill att jag ska svälta. Tss.. Kanske ska haffa en biljett tillbaka och kramas lite. Underbara människor dedär, saknar i hemlighet. Nu ska jag dricka en energidricka, röka och vänta på att få fylla magen.

Jag tycker om er. Adju


puss

Gym idag = Duktig!
Plockade nästan klart på rymmet = Duktig!
Gjorde klart en viktig skiss = Duktig!

Glad i ögat


MOHAMMAD


Hemma igen

Vart i helsingborg i flera dagar. Flög hem idag. Det har vart underbart. Tack gita, davood, ali och david! Gick säkert upp tre kilo men de är lugnt! Lovely

RSS 2.0