There is hope!!

Jag står på balkongen och röker. Plötsligt hör jag en femåring sjunga högt en låt från lejonkungen och jag inser att hoppet finns än! I belive in the future again!! De klassiska underbara disneyfilmerna har inte helt bytts ut mot galet animerade 3D barnfilmer med "sexstress" och sjuka skönhetsideal. Jag är så nöjd!

hepp

Kommer inte uppdatera min blogg mer.

Rulls I miss u


hehe

Ganska bittra inlägg gjorde av en riktigt packad och bitter kines.

Blev förvånad när jag läste dom hur bra jag är att formulera mig i skrift trots hög promille. Soft
!


om det ens

Om det ens...

Jag sitter och fortsätter att dricka någon form av alkohol och bryr verkligen inte om något.
Jo, något kanske... Jag får inte följa med min kära klass till mallis. För att jag blev nykär. Då tänkte jag att det var värt det. Nu sitter jag här och konsumerar alkohol i överflöd efter en rejäl utekväll. Vet ni varför? För jag insåg ikväll att kärlek inte existerar. Inte så länge lögner finns. Haha, det är sorgligt att JAG som predikat om singellivet ska sitta här oc vara "kär" få hjärtat sönderskuret pga av en annan. ja men fine det enda jag ville ha var ständig sanning... det sa jag från första stund.. Ett svin kommer alltid vara ett svin, en lögnare kommer alltid vara en lögnare, en TALKER kommer alltid vara en TALKER.

Som sagt: Dra bara

Dum dum dum

Kärlek gör dig bara dum.
Man förlorar helt sin egen moral och väljer själv att lyssna på patetiska lögner man annars bara skulle skratta åt. Det som skrämmer mig är att du vet hur människor fungerar och utnyttjar det. Jag trodde du var den rätta på riktigt. Har aldrig haft så fel!
Dra åt helvette


FAN

FUCK FUCK FUCK FUCK FUCK FUCK FUCK FUCK FUCK


hysteri

SD sitter i riksdagen. Jävla hysteri!
Vi blir inte mördade, våldtagna, slagna och vi svälter inte, vi får inte våra könsorgan ihopsydda och vi förlorar inte våra nära och kära dagligen i sjukdomar som AIDS och malaria. Damn, bortskämda jävla idioter är vad sveriges befolkning tycks vara.

nepp

det går inte

break

Jag andas

HIHIHIHI

Rom. cola och massa testosteronfyllt snack. Hehehehhee det är kul... Jag känner mig lagom nöjd och lagom hetsig... faaaaaaaaaaaan aldrig full igen sa jag men fan alkohol är kul. FAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAN!!!! hatar alkohol!!

Du

Jag stirrar på dig när du sover och tänker: Du är söt och jag psykiskt störd. Men det gör inget för du gillar mig som jag är.

Ibland kryper jag närmare bara för att pröva och jag njuter lika mycket varje gång du omfamnar mig helt omedvetet medans du sover.

Ibland pussar jag på dig, helt enkelt för att jag inte kan låta bli.

Ibland håller jag dig i handen bara för att det känns naturligt.

Ibland tänker jag: Du är underbar.
Varje gång
blir jag lika arg på mig själv.. Jag har släppt in dig i mitt liv. FAN!


Ey hoooop

Tänk om alla i hela världen vore stumma och
 det enda sättet att uttrycka sig vore genom handlingar.
 Jag tror världen vore en bättre plats då.
Inga lögner, inga onödiga diskussioner och inga glåpord.


du du du

jag faller

behaglig ångest

Hört talas om det någon gång? Det har inte jag. Men det är vad jag känner just nu.

RSS 2.0