För mycket

FAAAAAN!!! jag nicole, louise och jessika sitter och väntar på marie med fyra boxar vin och tjugotre ciggpaket. Detta kommer sluta illa....



Eller nej asbra!!


Going up and away

Jag vandrar på uppsalas gator. Hör inte något annat än musiken som kommer ur hörlurarna. Fokuserar för en sekund på vad som egentligen sker omkring mig. Inser att alla stirrar konstigt på mig... Jag vandrar ett tag och kollar sedan på min spegelbild i ett skyltfönster. Inget konstigt. Vandrar vidare. Folk stirrar, intensivt. Kollar åter in i ett skyltfönster. Kollar noggrant... Inser att jag ler. Jag ler så att mina tänder lyser och det påminner nästan om en hajkäft. Men fan, jag är lycklig! Jag ler. Jag ler så stort jag kan, så stort att kinderna värker och med kisande ögon vänder jag mig om och ser en tant titta på mig och le, lite smått, lite blygt men ändå. Fan vad jag älskar att le..

Jag fyller min skalle med positiva tanker. HELA TIDEN. Våren. Födelsedagen. Sommaren. Jag fantiserar ändlöst och enbart om positiva saker som fyller mig med sådant otroligt galet välbehag. Ibland får jag lust att bara krama någon. Vem som helst. Hårt. Ibland vill jag bara ställa mig och skrika. Jag vill skrika så högt att jag orsakaker en ravin på himalaya. Och även om fantasierna bara är fantasier så finns dom där. Hela tiden. Precis när JAG vill. Fan, jag är en fanatisk fantast av fantasier. Jag väntar på våren och med den kommer ljuset, blommorna och lycka.
Ren jävla lycka.


parrot

Sitter och gosar med nicke. Han sitter här brevid och sjunger med till fireflies. Söt sak dendär! Snart ska jag hoppa in i duschen sen måste jag till märsta och hämta ritgrejer och köpa vin. Jobbigt!

nu måste vi dra

gangstersöndagärheltokej

en rulls, en boll och en pessi

Idag ska vi officiellt fira Nicoles hemkomst med vin och trevlig sällskap. Ninniboll, Rulls, Pessi och jag kommer ha det goet ikväll. Lite Ace nu och lite epickrök senare ikväll. Adju

ikväll bär det av!

En vän med en bil (Håkan kom hit och ta med dig sommaren. Du funkar liksom inte på vintern) fyller år idag och vi ska dit och fira hans 21årsdag! Vi får se vart natten för mig. Sugen på att ragga. ('Sex and the city' maraton är fan inte okej två dygn i rad. Min skalle fokuserar enbart på en sak "6" *FNIZZ*)

Nu ska jag göra en pizza och äta den till midda sedan sticker jag ut i natten! adju

Jupp 70-talet är tillbaka i en mer sneögd form!



 Om någon ser denna kines skall den genast rapportera plats och tid till närmsta ambassad eller polissation. Hon lider av svåra mentala störningar bl.a. paranoia,hallucinationer och allvarlig schizofreni.

MEN JÄVLAR VAD SNYGG HON ÄR I SIN JÄVLA 70-TALS LUGG!!


tatueringen


haha sjukt mysko... lagom skakig! Men jävla fin för att vara första gången!

men nej vadå?

"En bra bok slår allt.. Ja, det slår DET också Stella! Jag ser vad du tänker.."
"JAG TÄNKTE PÅ EN BRA BOK!"

toodels

hej hej hallååååå!!

NICOLE ÄR HEMMAAAAAA!!!!! <3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<33<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3< Mötte henne på arlanda och blev glad glad glad!

Har inte så mycket mer än det att komma med.


Ledsen att jag inte bjudit på bild på tatueringen eller skissen som jag tidigare nämnde men min bärbara är några mil härifrån.


Krökade i Rimbo i lördags och hade skoj. Lyckades svepa i mig en vodka med hjälp av piggelin och sprite. Vi hade trevlig och skojade glatt tills Teddan och några började varva en fiddy i garaget, plötsligt hör jag att planen är att köra in den i huset. En panikslagen kines springer och låser alla dörrar. Såft! Teddan körde ett varv i snön innan han ställde tillbaka den. Vi höll på att stoja tills tuppen gick upp runt 7-8 a.m.  

Nu är dygnsrytmen återigen helt jävla spårad..  

Nu ska jag sova. Och ja, klockan är nio... är så jävla sliten! Man blir trött av att vara överdrivet glad.

Bilden är från andra veckan på TBS. Helt sjukt vad tiden går fort



En mystisk man kommer fram till mig vid busshållplatsen och säger:
"Du ä en feigis. En feigis bortom...... horisonten!"
"Din vääääninna e yam yam"
"Ska jag lera dig prata sveinska?!?!?"
"KAN DU RÄDDA MIG?!?!?"

Fan vad jag älskar randoms


middagsmys

Jenny har bjudit hit Nadja och hennes pojkvän Koffé(?) Så nu ska vi tillaga en hare och äta en riktig vild stuvning! Adjö


det ska vara..

.. HARDCORE

"kommer du?"

Tolka rubriken som ni väl era äcklen!

"- När? var? hur?
- På lördag, Ta med massa sprit så löser det sig, okej? "



- Stella, du är fan en alkis!
- Ja.... jag vet.......

Offer & obeskrivlig lycka!

Okej sjuuuukt länge sedan jag ens tänkte tanken på att blogga men nu jävlar langar jag upp ett inlägg!

Har bott i Rimbo nu ett tag och var i skolan första gången på ett bra tag tidigare idag.

Idag var även första gången jag tatuerade någon eller ens höll i en tatueringsmaskin! Teddan aka pallten ställde frivilligt upp på att bli "inkad" och lät mig tatuera in Stewie i family guy på hans ben. Har aldrig skakat så mycket i hela mitt liv medans jag "ritar" (Slänger upp en bild imorgon!) Nu lider jag som vanligt av storhetsvansinne och funderar helt ärligt på att köpa ett tatuerings kit. Några frivilliga offer?

I helgen blir det fest och jag är en av värdinnorna.

Jag hade kul hos Simone på hennes artonårskalas.

Marie har kommit hem från Thailand och Ida har kommit hem från USA.
MEN DET BÄSTA AV ALLT ÄÄÄÄÄÄR: NIIICOOOOOOOOOOLE KOMMER HEM PÅ MÅNDAG!!!!! FUCKING YES YES YES YES YES!!!! BLIR TÅRÖGD REDAN NU!


Nu ska jag sova typ. Langar tatueringen och en skiss imorgon! CIAO

fyfan vad kallt

Har stått på moppe tävlingen från 4 till 6 och enbart sovit en timme inatt. Att det var 24 MINUS grader gjorde inte mig gladare men kanske en aning piggare. Kommer sova så JÄVLA gott inatt!

Over and out

FYFAN VAD GAY

LÄSTE NYSS IGENOM MIN EGNA BLOGG OCH FYFAN VAD GAY JAG HAR BLIVIT!!!!!!!!!! MIN BLOGG ÄR ASTRÅKIG OCH JAG ÄR AS SERIÖS!!! ÅH MOBBAAAAAAD!!!! Ska gråta nu.. hejdå

*poff* borta!

Hej alla mina icke existerande läsare.. (OBS! varning för skitsnack)
Uppdateringen har inte vart den bästa och den enda sanna och dugliga bortförklaringen jag har är alkoholen. Det har blivit mycket fest på senaste bl.a. nyår som var härlig! Sedan var det någon "vinkväll" som urartade, någon random fest o.s.v.
För tillfället sitter jag iallafall i Rimbo och har inte sovit ett piss... De andra fem individerna här fick besök av john blund för länge sedan.. Men mig? Nope! På senaste tiden känns det som om han glömt bort att jag existerar.. Eller langar "IGNORE" (Som typ jag på facebook)
Ett svin är vad han är dendär John Blund och en vacker dag kommer jag finna honom och döda honom!!!! Jag är Yoda och han, Darth Vader!! Minns dock inte vem som vinner i filmen. Men Yoda är coolare så jag vill vara han.



Imorgon ska jag stå under ett moppe race och sälja crosskläder, typ! Är egentligen inte så insatt.
Tävlingen: Moppe, 2 timmar, BY NIGHT! Det låter mer dramatiskt och tufft än vad det är. Det är herrar som åker runt i en cirkel, på mopeder, i två timmar, medans det är mörkt ute........ som sagt: INTE så dramatiskt eller tufft som det låter. Raka motsatsen enligt mig


IALLAFALL!! SLUTLIGEN: En vän till mig fyllde år igår och vi ska fira hennes födelsedag på fredag med middag och fest och sedan ville jag bara förmedla att jag fått ansvar (YTTERST OVANLIGT) och ska vara husvakt en månad med mina kära vän Jenny. FEST/SPRIT/KNARK/SEX OCH ROCKNROLL!!!!!!!!

Ska lägga fram lite sockerbitar nu och försöka locka hit John Blund...
((((Fast en gigantiskt kopp kaffe och ett helt paket Camel frestar mer. ))))

Langar en bild som jag älskar! Nostalgitripp som väcker lite saknad/sorg i mig. Underbar!

Shit vad babblig jag blir när jag är trött..

CIAAAAO

random

sitter hos bella nyår och jag är packad............ as najs allt ni behöver veta

RSS 2.0