strax

snart kommer brudarna
snart ska jag dra på partyblåsan
snart flödar alkoholen
snart börjar cocktailkvällen!!!

God Jul!

!

detta är den enda och riktiga videon för gubben i lådan. The end


en uns av julkänsla

Kom på mig själv att tänka (för första gången) julen kanske inte är så illa?
Kanske var det stressen när vi skulle köpa julklappar, att få rusa omkring och få mycket gjort på kort tid som fick mig att tänka så?
Kanske har jag haft så mycket hemlängtan de senaste månaderna att jag faktiskt insett att jag uppskattar att vara hemma och bara mysa?
Kanske var det för att idag fick jag äntligen sitta ner och prata med min förlorade bästa vän och lätta hjärtat?
Kanske kan det vara att jag vet att på julafton får jag klappar jag faktiskt önskat mig? (Fick vara ganska bestämd iår. Vill inte ha mer radiostyrda pansarvagnar)
Kanske det kan vara att jag får göra saker som påminner mig om en tid som var lite lättare?
Kanske jag bara har mognat en aning och det kanske är som andrea säger: Jag kanske har insett att julen är en tid då man ska visa folk man bryr sig om att man gör just det. Även fast jag kontrar med att jag alltid gör det inser jag att jag får chansen att göra det lite extra.

Om det inte vore för det svinkalla vädret skulle jag nog tycka om julen.. kanske till och med ganska mycket... Hmm! Adjö

LYCKA!!

Precis när jag publicerade inlägget bestämde jag att gå in på internetbanken EN gång till för att kika OCH SEDÄR där är dom! Det går alltid att lita på sigtuna kommun!!!  IDAG BLIR DET ATT KÖPA KLAPPAR!

jakten på bidraget

Jag vill ha mitt resebidrag nuuu! Jag planerade ju att köpa klappar idag. Det är kris! Komigen sigtuna kommun ni har aldrig svikit! I belive in you!!! Comon... ledsen i öga.

winterbreak

Så jäkla skönt med lov. Nu får jag tid till att göra precis vad jag vill, hur länge jag vill och när jag vill (utan ångest).. Lättnaden.

Till exempel: En skiss mitt i natten! Nu ska jag börja på en till. Underbara lov.


could be, should be, would be

Jag ser ytan och hur solens strålar studsar mot den och får den att glittra men solens kyssar når inte mig. Sjunker mot mörker utan krafter att ta mig upp, inte ens för att fylla mina lungor en sista gång. Och slutligen fylls jag av paniken. Paniken som övergår till ångest. Ångest som sedan övergår till total övertygelse, jag är värdelös. Denna övertygelse övergår sedan till tomheten. Den tysta, stilla och hemska tomheten.

Välkommen tillbaka vinterdepression

julmust

Dricker lite julmust, tinar lite mat, har städat och hängt upp julgardinerna samt julpynt. Mitt rum börjar likna ett rum igen.
Sen kollade jag och såg att jag fått en kommentar på mitt inlägg där jag är lite småirriterad på tele2. Är det någon som skämtar med mig? Annars så vill jag iallafall hälsa tele2 att jag fick mig ett gott skratt och vill hälsa att jag är nöjd över att vara er kund. Haha! Gulliga!


Adjú

sådär

Hade ett enda ynka fel på naturkunskapsprovet. Men äsch!

Sov en stund sen drog jag och jenny och tränade. DUKTIGA! nu blir det filmkväll och mys. LOVET HAR BÖRJAT. Jag är lycklig

Jag kan fan

JAG ÄR ÄNTLIGEN KLAR!!!!! Businessenglish står nu på min lista av avklarade kurser tillsammans med matte och psykologi! Naturkunskapsprovet nu och sen är även det avklarat. Jag är bäst

wish me luck

Godmorgon!

Nu springer jag till bussen för att åka in och göra två prov sen är jag färdig och terminen är sluuuut!!! WOOHOOO!!!!!!!!

I am filled with love

Här är jag. Jenny sover i soffen och inte i sin säng för hon däckade. Jag slingade håret, det gick sådär. Nu var vi ute.. fsn vad kul vi hade. Vi kom hem jag lagade mat men nu står det i kylen för att hon somnade en vanlig lördag adjö

I never been

Sitter just nu i Jennys massagestol. Vi försöker klura ut hur vi ska kunna göra mig ljushårig igen. Trött på det mörka nu. Jag tröttnar ganska fort på saker och ting har jag märkt. Idag vill jag göra något skoj. What to do?

Adju

nattliga bravader

När jag inte orkar porrsurfa mer brukar jag kolla dom gamla hederliga hemsidorna som youtube, failblog, tjuvlyssnat och tjuvtittat. För ett tag sedan skickade jag och moe in en text till tjuvlyssnat. Där Nadja och Coffe pratar och Nadja failar och helt plötsligt ser jag att de faktiskt tagit med den!!!! Roliiiiiiiiiiigt!! haha
Förlåt nadja! haha <3

mys

Palla gå ut liksom. Just nu har vi myskväll. Vi förvandlar joel till tjej och kollar på the notebook.. en riktig jävla kärleksrulle som gör mig smått irriterad så vi fördrev tiden med att göra en kille till tjej. Så söt att jag dör.

tele123

JAG HAR FÅTT MITT SIMKORT!!!!!! ÄNTLIGEN!! äckliga damp tele2...... sega arschlen! Nu går det att nå mig igen! TsSsSss

at the end of the rainbow

Godendagen! Stand up och bryggan blev det igår. Stötte på massa gamla vänner som jag inte träffat på ett tag. Kul! Fast tyvärr gjorde jag samma misstag igen och ställde mig och sjöng på karaoken..... men ville ju vara stöd till jenny annars hade hon vägrat sjunga och jag älskar ju att bjuda på mig själv(skämma ut mig)! tsssss..... tröstade mig med att gå och fråga traktorn som plogade parkeringen ifall jag fick åka med lite och det är klart jag fick.. jag är gulliiii!! Sedan drog vi till dj múntah och snackade lite skit sen gick jag hem och sussade sött!!!!

Nyduschat, mätt och taggad är jag just nu. Ikväll får jag äntligen träffa min hoe igen!!!! Ikväll ska vi dansa på borden!!!




"mitt nya liv"

Ska försöka göra lite mer nytta. Ta bättre hand om själ och kropp!

Men idag blir det stand up med marie, jenny, josefine och tina och sedan blir det kanske bryggan med josefine och hennes grabbar.

Ciao ballé


stay the night

Filmkväll blev det! Transformers... aaaah bumblebee <3 Nu ska jag krypa till kojs. Hade ju tyvärr inga nycklar hem så det blir bortplan för min del. (Skönt att ha världens bästa granne) Rent sovrum, stor säng, luktar gott.. hmm.. slår mitt bombnedslag med hästlängder!

Thx marjorie! Tack, även fastän du hellre myser med pontus än mig! Ska kidnappa din hund ikväll....

Godnatt era douches


marie marie maroschkáká(?)

Borde nog plugga men kände mig lite sälliskapisjukis.. Det är inte alltid lätt speciellt inte när det är svårt! (nääähäää..?!) men jo, så där det! Jag drog till marie.. Passar på att hänga lite med henne nu när man får chansen liksom annars är hon ju upptagen jämt och ständigt!! Plus att hon har en gitarr så nu har jag börjat öva lite.... Fast, öva är nog att ta i.. springer mest runt med den runt halsen och leker cool. 


Jenny och pontus i bakgrunden är KLOCKRENA! skratt skratt
 


u had your chance u blew it

JAG VILL INTE TILL UPPSALA MEN FUCK NU DRAR JAG TILL BUSSJÄVELN INNAN ÅNGESTEN TAR DÖD PÅ MIG!!!! ARRRRGH!!!

Put your hands in the air!

Sitter just nu hemma och borde ha åkt för ca 10 bussar sedan men jag vill ju inteeeeee.... samlar kraft för att orka ta mig ut i snön... Blä! Mission "gilla vintern" går inte särskilt bra.

MEN snart är det fredag igen. Sen är det bara en vecka kvar så det gör mig ganska glad och varm i hjärtat. Wooooooo! Idag blir det plugg hela dagen anyhow.

Ciao ballé!

stella

1, Jag loggar in på min internetbank med jämna mellanrum fastän jag vet att det kommer stå något i stil med "kapitalkonto = 00.71kr" i hopp om att POFF det magiskt ska ha flygit in ett miljonbelopp som tillhör ingen förutom mig.

2, Jag sitter och hittar på dramatiska bakgrundshistorier till folk jag ser på gatan. T.ex. en äldre herre = "Hmm.. Han är egentligen jesus som vandrar bland oss för att se vilka som är goda och vilka som är onda." När denne man sedan tittar på mig ler jag stort och tänker "SE MIG!! JAG ÄR GOD!!!!"

3, Så fort jag ser en kines prata börjar jag automatiskt tjuvlyssna och föra en konversation med denne på mandarin i mitt huvud!! Att jag sedan alltid ler när jag ser en kines och alltid känner ett magiskt, sentimentalt familjeband som knyter ihop oss är en helt annan historia. Kineser <3

4, Det finns en liten kleptoman i mig. När jag till exempel sitter hos tandläkaren och tandläkaren går iväg letar jag frenetiskt även domdär klistermärkena/bokmärkena man fick när man var liten.... För JAG VET att jag inte kommer få något när tandläkaren senare tittat klart i min mun och det gör mig arg!

5, Ibland sitter jag vaken och skriver hur konstiga saker. skola imorgon ju!! jag har inte tid med detta

Godnatt




stjärna

Stella betyder stjärna på latin!

Har sett två stjärnfall idag vilket innebär två önskningar! WIHO!


akuten

Japp, idag har jag vart på akuten... DJURakuten! Nessie hade svalt voltaren så hon fick sprutor, kol och dropp- Slutsumman på hela kalaset gick på över 3000KR!!! Det kostar att ha hund.. herregud! 
 Adjü

vill också

För några dagar sedan drog karin och peder till thailand. Nu idag sa vi hejdå till Alex som också skulle iväg. Nu står Anna och Fille och pratar om deras resa är galet peppade! De drar till Thailand imorgon och är borta i tre veckor. Jag känner abstinensen. Jag MÅSTE bort! Det hjälpte ju inte heller att jag smörjde in mig med niveas aftersun som vi haft varje år i thailand... blev ju gråtfärdig. Jag är påväg in i en depression nu asså..... JAG VILL OCKSÅ!!!




komiskt

Det är kul att killar påstår att tjejer är komplicerade när dom är otrolig mycket värre.
Värre än en tjej som har pms, försöker sluta med nikotin och samtidigt är manodepressiv.

Just sayin!


lika barn leka bäst



Jenny, why so serious?
 


TERROOR

Ja, alla har ju då hört om "terrordådet" och jag ska slänga ut vad jag tycker och tänker. Jag är inte förvånad! Förstod att detta skulle ske nu när vi slänger in SD i riksdagen.
Jag personligen tror att det är SD som då antingen hotat eller mutat denna man till att utföra detta för att få fler väljare nästa val för nu sitter alla jävla främlingsfientliga oallmänbildade svenskar därute och nickar och säger: "vad var det jag sa?" "Dom kommer hit och förstör" osv. Nu kommer det... Nu har dessa idiotiska männsikor ännu en anledning att hata sveriges invandrare och det kommer gå som en våg och folk kommer starta någon form av motståndrörelse som är snäppet extremare än det som finns idag och invandrarna kommer svara på exakt samma sätt och slutligen PANG!!!! Sverige har ett inbördeskrig! 

Och jag är neutral i detta faktiskt. Jag håller med om att Sverige har släppt in för mycket under för kort tid och inte gett de som kommit chansen att integrera. Men nu ser situationen ut som den gör istället för att hata borde vi  hjälpa. jag är gulliiii

SÅ ÄR DET! I know it. Vänta bara

dags att fly kalla landet kanske?

Kanske jag och några kära borde dra iväg på skidresa?

Här är jag och jenny förra året!


Annars...

Är just nu hos Marie. Jenny körde hit mig efter att jag vart och hämtat dom sista grejerna på Magnegatan. Alexander är här på besök ,vilket är kült! Vi ska umgås nu!

Det blir bara lättare

Jag har inte känt så mycket sedan jag bad dig att aldrig höra av dig igen. Sedan oroade jag mig över att det kanske bara var en fas. Att allt kanske skulle komma sedan som en stor bomb och att det skulle resultera i konstant gråtande och grov ångest men jag hade nog detta på känn. Visste nog hela tiden att du är en manupulativ, konflikträdd lögnare. Jag har fått veta saker som du ljög om senast igår! Du kan inte stå för ditt agerande vilket är patetiskt. Jag förstår inte att jag faktiskt trodde dig, att jag kände att jag ville trösta dig och att du accepterade att jag gjorde det. Du är en människa utan samvete. Du gjorde detta så mycket lättare. Just nu ber jag dig dra åt helvette. Du är egoistisk! Det är skrämmande att jag faktiskt trott vad du säger. Att jag stannat hos någon som du! Jag har inte gjort något annat än att behandla dig bra, med respekt, jag har aldrig svikit, funnits där i alla situationer och bara litat blint. Det gör det ännu lättare! Jag är inte som du och vill aldrig bli. Jag är glad att jag sitter här idag och vet att jag gjorde rätt när jag bad dig att aldrig ringa mig igen. Ännu en lärdom i livet jag kommer ta vara på. Ett misstag jag aldrig gör om!

AAAAH nu fick jag detta ur mitt system. Bloggen, du gör mig lycklig.

Jag fortsätter skriva för att..

... jag kommer på mig själv med att ha otrolig skrivlust. Blir så när mycket händer och jag har mycket känslor att bearbeta. Anyhow! Nu när jag "flyttat hem" igen blev det fanimej dags att börja röja. Så jag var och köpte klädhängare och jag försökte få galgarna att räcka till men pappa kanske har rätt.. jag har kanske för mycket kläder för dethär gick åt helvette och jag gav upp! Behöver minst två dussin galgar till! fuck life liksoooooooooooom hohohohohohoho får tillverka mina egna för jag är (som pappa skulle säga) fattig som en jävla kyrkråtta.

Förövrigt:
Jag har blivit glad av ytterst små saker idag.
1, dragspelsspelaren på uppsala station som alltid ser lika glad ut även fastän han står i 15- och spelar härlig musik som inte uppskattas av otacksamma, stressade idioter (typ jag)
2, att tåget plötsligt valde att byta spår när den rullade in på uppsala station vilket resulterade att ca 40 stressade och hemsjuka individer fick springa i chock, full fart ner för trapporna och sedan upp för trapporna till andra sidan i värsta mainstreamet väl framme mosade de sig in på tåget som desperata hungriga ankor. Såg galet kul ut!
3, När jag satt på bussen och kikade ut såg jag att någon hade målat en stor arg tomte på sitt balkongsfönster och därefter skrivit godjul och gjort ett litet hjärta.
4, När Dino lät mig rida på hans rygg till lektionen.
5, "HÅRFÄSTET!"
6, De två tanterna framför mig som satt och pratade om bomberna i stan.
7, Och självklart solen som lös på mig hela dagen.
8, Ett par stod framför mig på bussen och tog bilder på varandra med en digitalkamera av någon konstig anledning. När kvinnan skulle ta kort på mannen märkte jag att jag hade VÄRSTA LÄGET.. Så jag photobombade en främlings bild genom att stå och le stort i bakgrunden. Sen kunde jag inte låta blir att börja skratta när damen som tog bilden kollade ner på kameran, kollade konstigt på mig och la ner den i väskan utan att säga ett ord.
9, Maries och jennys som vanlig glada, hurtiga samtal.

Relativt bra dag alltså.

ville bara hyllarej


Sedan vi vandrade i blöja, dreglade och sög tutten bror! Det är käärlek


to school for cool

Vilken underbar dag.
Allt liksom börjar falla på plats. Föredraget gick klockrent!

Sedan avslutar jag med att citera mig själv:
 "Passa dig! Vi må vara små men vi är många!!"

Och Jenny sluta kommentera mina inlägg i någon annans namn!!!!
Jag blev ju rädd på riktigt


evakuera!

Spring spring spring mina små kära.
Spring tillsammans med vinden.
Dansa i solens strålar.
Låt aldrig regnet tynga ner er.
Sök guds plan.
Finn den och återvänd till mig.

the show must go on

När jag var liten var jag en hopplös romantiker. Jag kunde sitta i flera timmar och dagdrömma prinsar. Varje midsommar plockade jag dedär sju blommorna och la under kudden och vart lika arg varje morgon när jag vaknade och inte alls hade drömt om någon kille. På sommrarna satt jag och plockade alla bladen från en blomma "älskar, älskar inte" Åååh.. ludwig.. jag var så kär i dendär blonda pojken med små men få fräknar. Man vart ju lite ledsen när man frågade chans och han sa nej men vad var det egentligen? Hjärtan blir krossade varje dag, på riktigt krossade och folk överlever. Jag vet att en dag kommer han.. Han som ger mig hela världen, han som för (även så) ett ögonblick inser att han hellre mister sitt liv än att tillbringa sina dagar utan mig, han som verkligen uppskattar mig.

Man får ofta höra att man är vä rd bättre och jag tror många nöjer sig med mindre. Det handlar om att ha tillräckligt med självdistans för att veta vad man är värd. Jag tror jag vet det.. Jag tror jag vet vad jag är värd. Jag är värd någon som är beredd att ge exakt lika mycket som han tar.

Just nu tror jag på vänner. Innan jag blev kär var mitt liv så simpelt, så otroligt okomplicerat. Det är ett liv jag vill önska alla och nu önskar jag bara att själv bli den människan igen och jag vet att jag kommer bli hon igen.
Hon som alltid skrattade, hon som levde bara för sig själv, hon som förstod att vänner är så mycket mer än folk man bara umgås med, hon som bara grät glädjetårar, hon som prioriterade lycka, hon som under en tornado skulle tänka ="Vilket jävla bra sätt att låta håret självtorka på!"

Mycket blev fel i slutet på sommaren 2010. Jag "förlorade" en syster, en bästa vän, en familjemedlem vilket innebar mycket tårar och en hel del ångest. Jag träffade även någon som jag gav mitt hjärta till. Jag ångrar det inte men hade jag idag fått åka tillbaka och pratat med dendär glada jäkla kinesen hade jag sagt åt henne att vara försiktig, att inte ge hjärtat rätt ut. Jag sitter och skriver detta med delad glädje och delad sorg. För idag miste jag något, jag fick mitt hjärta lite mosat men det knögglas snart ut igen samtidigt tändes en liten liten gnista i mig, hoppet om dendär vänskapen jag miste.
Jag förlorade idag något vilket gör ont men det var antagligen till det bästa. Jag ser ingen väg tillbaka och även om den skulle existera så kommer jag slänga på mina 15 cm partyklackar och springa åt motsatt håll. Fuck, skulle fortsätta springa om jag så skulle bryta fotleden (vilket jag antagligen skulle göra för dedär klackarna är fan inte att leka med). När jag springer ska jag fortsätta och sedan rusa in i famnarna på mina vänner.

Mina underbara kära vänner som jag skulle springa genom eld för. Kärlek kan innebära mycket och den kärleken jag känner för mina vänner hoppas jag alla får uppleva. Utan dom hade jag bokstavligt talat inte funnits här idag. Jag har dom att tacka för så mycket.
J lärde mig att vara ödmjuk. Att ödmjuk inte innebar svag och att vara givmild. M fick mig att uttrycka mig själv precis som jag ville, hon uppmuntrade mig till att vara exakt den jag ville vara. L lärde mig allt om moral, att våga säga emot, hon gav mig styrkan att stå på två egna ben. De fanns där och formade mig till den människan jag är idag. De gjorde det ett par föräldrar borde ha gjort. Men eftersom mina olyckligtvis inte fanns där som de borde sökte jag ständigt efter bekräftelse från annat håll. Jag fann dom. Jag är en fantastisk människa och jag har dem att tacka. Jag har dom att tacka för så mycket.
Nu ska jag med små steg hitta tillbaka, ska finna mig själv, ska hitta allt det som gör mig lycklig och fokusera helhjärtat på just det. Jag ska inte säga att jag aldrig kommer falla hårt och handlöst för en kille igen men nästa gång jag faller ska jag se till att ramla mjukt. Livet är för kort för att gå runt och fundera vad som kunde ha hänt. Jag ska acceptera det förflutna för det går inte att ändra nu. Från och med idag ska jag forma varenda dag precis som jag vill.

Mitt första mission: Lära mig gilla vintern!

STELLA IS SIGNING OUT


rubrik

Jag är ju inte ledsen men inte heller glad. Ringde ett samtal idag som gjorde mig gladare, något liksom tändes i mig när jag hörde din röst igen. Du lät glad, ganska optimistisk. Kom på mig själv med att hoppas lite. Jag omringas av så fina människor som gör mina dagar och du var en av dem!

Sen finns det annat som fastnat och som gör mig... jag vet inte.. är ganska tom. Känner ingenting faktiskt. Om något känner jag mig överlägsen. Jag är för bra för detdär. Jepp! Hejdå

hej

Sitter och tänker på att jag inte tänker på något

halebop

ja, jag har små händer.

Jag vet

Det är så det ska vara. Vi fixar det. Det löser sig. Jag älskar dig

what the fuck happend?




Krav happend

endo


Kommunaltrafiken får ett stort jäkla långfinger. Var i uppsala ca en halvtimme men var borta från märsta i fem timmar. Bortsett från den opålitliga kommunaltrafiken har jag haft en riktigt märklig dag. Träffat en hel del människor jag en gång kände ganska väl men tappat kontakten med. Vi har kramats och småpratat lite. Det har hänt så mycket, bra jobb, barn, flytt, osv. Vad hände? 
Igår hade jag ännu en märkligare dag då jag hörde en lönnmördare prata i telefon, en knarklangare och såg en jäkel sitta och smygtitta porr på bussen. (Jag överdriver inte alls).

Ikväll: Jenny och jag har köpt en flaska rödvin som vi ska dricka opp innan vi tänkte gå ut och springa lite på hederliga gamla KC. (vet. Dags att bryta mig loss från mitt kcberoende... MEN det är så bekvämt och galet nära juuuu) adju


moe

Kom hem. Jag vill kyssa dig, omfamna dig, älska dig, uppskatta dig och mysa med dig

for a while now

äntligen fredag


bildbomb


förra vintern.

me and the birdie


december

Det är december. Jag har sådan otrolig ångest. Julklappar, julklappar, julklappar!!! Fan asså. Och nu till den största frågan: Vart ska jag fira jul? Hemma eller helsingborg?........ baaaaaah!!!!!

förra året: kategori: "För mycket vin"


JAG VILL BARA VETA

Frågetecken, utropstecken, frågetecken, utropstecken....

RSS 2.0