det är sant

Jag är sjukt bakis en Tisdag, men jag antar att det är så det blir när man fyllt år på en måndag.
Krök på Toyota, köra "bil", köra fast, helium och allt såntdär... Har bilder och film på natten, lägger upp några senare, snart skola... lektionen börjar två.. döda mig

Kommentarer
Postat av: nazar

Ignorera skolans betyg och sov gott!

Ignorera skolans betyg och vad du kommer att bli. Så lever du utan stress. Det är mitt verkligen råd till eleverna som lider av skolstress. Det är inte ordspråk eller resultat av noggrann undersökning som har gjorts av experter, eller i privat laboratorium som koster mycket pengar. Det är ett faktum att alla elever kan prova denna metod, åtminstone en gång i sitt liv.

Jag kommer ihåg när jag studerade i tandläkarfakultet och exakt i sista terminen, hade jag tungt krav och väldig svåra uppgifter som jag måste göra på viss tid. Då kunde jag inte koncentrera mig, hade dåligt humör och grälade nästan med alla bästa vänner. När jag satte mig ensam och började tänka lite lugnare, då hörde jag min inre röst som skällde mig, gav mig ett gott råd och viskade till mitt hjärta att jag orkar styra över mina känslor.

Jag funderade och grubblade långa stunder och klandrade mig själv för onödiga gräl och häftiga temperament. Sen upptäckte jag att det verkligen var och utan tvivel studiets stress som pressade mig mest då.

Skolan, universitetet, betyg, projekt och yrken är viktiga biter i ens liv. Men det handlar om andra delar i livet och det är att leva i harmoni med dem du älskar, tycker jag.

Prova mitt recept och ta bort din stress och då kommer ni att tacka mig så mycket för detta.

Nazar

2009-08-17 @ 00:18:06
URL: http://nazaraljuboori.wordpress.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0