Kväll

Åkte direkt från uppsala ut till Rimbo med Jenny. Väl där låg Ola hemma och latade sig men så fort vi steg in vart han genast pigg som ett vildsvin. Då var det tydligen dags att sticka ut och plocka svamp. (!!!) Efter många om och men lyckades han ändå få med oss ut i skogen som var full av mossa, mygg och spindlar.. men även en hel del svamp! Vi plockade iallafall ett par timmar. Till slut tröttnade jag och Jenny och började gnälla en del och då hade vi i princip en full korg och ola gick med på att gå hem. Väl hemma var barbo och linda redan hemma. Vi svampplockare satte oss och rensade vi svamparna i utbyte mot ett glas vitt. Sedan var det idol som gällde.
Efter det flummade vi och tog lite uppåt tjack.

Men:
Nu ligger Linda och hennes pojkvän och sover, barbro ligger och läser, ola sover i soffan, jenny ligger och glor på TV, katten Evin ligger och vilar sig i soffan med jenny och papegojan nicke sover i buren. Här sitter jag inne på småtimmarna och bloggar
! Vad är detta?




Under idol-reklamen och alla flippade människor sitter samlade i vardagsrummet:

*Ring ring*
Jenny : - Hej och välkommen till galna huset!!

Linda sitter och spelar flöjt, papegojan skriker för fulla muggar. Stella imiterar ola och skriker högt: "INTRESSEFLAGGAN!!!" Ola sitter och garvar och barbro med.
Jenny: - Jaha okej.. Hejdå!
Stella: - Vem var det?
Jenny: - Någon som kommit fel..

Alla brister ut i asgarv


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0